Benim bi rutinim var ve her zaman sporumu yaparım. Arkadaşlarım bazen aksatıyor ya da hemen pes edip sporu bırakıyor. Siz de durumlar nasıl?

Benim bi rutinim var ve her zaman sporumu yaparım. Arkadaşlarım bazen aksatıyor ya da hemen pes edip sporu bırakıyor. Siz de durumlar nasıl?

tebrik ediyorum ilk önce azminden ötürü bu disiplini elden bırakmamak irade işidir. bu spora başladığım günden bu yana koçla çalıştıktan sonra esas disiplini kazanmıştım halen aynı disiplinle hafta en az 5 kere gidiyorum
Cevap
12Cevap
Evet görüyorum ve düzenli spor yapıyorum tabi ki de
Yürüyüş haricinde tek bir sporum yok. Eskiden bisiklet sürerdim; ama Şubat başında bisikletim çalındıktan sonra bisiklet süremez oldum.
Evet yapmaya kararlı olduğum bir konuda yarıda bırakmam benden kaynaklı sebepler olmadığı sürece.
Birebir ders alınca insan gitmeye mecbur kalıyor shsjss.
Bir ders gitmemek için bahane uydursan bir sonraki derse muhakkak gidiyorsun
Ben 2 ay sahilde 6 da kalktim kostum spor yaptim sonra dedim ben napiyorum ne gereksiz bise ne faydasi var diye biraktim ozamana 176 boy 60kg idim
Haftada 4 veya 5 gun aksatmadan yaparımm aksatırsam bıke onu teşafı ederım
Yaparım bozmam
Depremde bozuldu başka bozulmadı
Arada kaçırdığım günler olabiliyor ama çökene kadar bırakacağımı sanmam
İlk zamanlar zor gelebilir hele bir de çocuk veya başka sorumluluklar varsa ama alışınca vücut isteyecektir kolaylıklar dilerim ☺️
Aynen öyle
Çok iyi duruyorsun tebrik ederim
Görmüyorum maalesef. 😏
Haftanin 6 gunu idmanim var 1 gün off
Aksatmadan 5 gün giderim
İstikrar olur da, zamanım yok ve hevesim
Düzenli yapmiyorum
Görmüyorum :((((
Görüyorum
evet
Etki yok
Boyunuz kaç