Evet arkadaşlar Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi resmen başladı ve tecrübeli hoca bu takım ne olursa olsun şampiyonluk yarışında olacaktır dedi! Sizce Abdullah hoca Trabzonspor'u tekrar şaha kaldırabilir mi?

Evet arkadaşlar Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi resmen başladı ve tecrübeli hoca bu takım ne olursa olsun şampiyonluk yarışında olacaktır dedi! Sizce Abdullah hoca Trabzonspor'u tekrar şaha kaldırabilir mi?

abdullah hocanın iki oyunu vardı. biri ilk geldiğinde temkinli , soguk , tatsız ama tranbzon spora uyan bir oyun. o kadar sıkıcıydı ama mac kazandıryordu. sonra sampiyonluk ile beraber açıldı. biz baskı yapan taraf oalcagız oyunu domine edeceğiz. diye ama o yaramadı trabzona. hami unal orhan'In oldugu dönem hariç , trabzon spor hiç bir zaman atak futbol oymamıştır. trabzon sabırlı sakin sıkıcı oyun ile her zaman şampiyon olaiblir. cunku cok iyi savunma yapabiliyor , Ben bu ilk dönem oyunu ile oynarsa basarılı olaiblecğeine inanıyorum. ikinci dönem giib oynarsa daha kötü olur.
Abdullah Avcı doğru söylemiş. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün hedefi her zaman şampiyonluk olmalıdır.38 yıl aradan sonra bordo mavili takımı şampiyon yaparak tarihe geçen Abdullah Avcı , bence tekrar Trabzonsporu şampiyon yapabilir.
geldiğine sahşen çok sevindim :) kim ne derse desin Avcının Takımla uyumu ve yönetimi farklı bir şey. Bu sene biraz zor gibi gözüksede ilerde tekrar takım ruhunu %101 şahlandırıp, avcısezonunu açacağına inanıyorum 😇
Yani ben çok başarılı bir hoca olduğunu düşünmüyorum açıkçası geçmiş dönemde de takımın başına getirmişlerdi aynı zamanda Beşiktaş'ta da hocalık yapmıştı Bir dönem çok başarılı değildi.
Trabzonspor'un şampiyon olduğu dönemin açıkçası çok da hakkıyla olduğunu düşünmüyorum o dönem penaltılarla kazanılmış bir şampiyonluk hatta şampiyonluk akşamı eski İçişleri bakanı resmen miting yapmıştı
Ben hakemlelerle şampiyon olduğunu düşünmüyorum. Dikkat edersen Başakşehir'in şampiyon olduğu sezon lige covid'ten dolayı ara verilmişken bile damat berat'ın trabzonspor'u şampiyon yapacaklar iddiası vardı ama şampiyon Başakşehir olmuştu. Yani bence o sene Trabzonspor gerçekten haketti.
Yani gerçekten hak etmiş de olabilir bilemiyorum ama bildiğim bir şey varsa Beşiktaş'ın bu yönetimde hiçbir şekilde gidemeyeceğim para harcamaktan korkan bir yönetim gönderdi oyuncuların yerini aldı oyuncular daha kötü
Kesinlikle öyle wegors gibi oyuncuyu kaybetti
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
28Cevap
bence başarılı olur
Birkaç ay iyi gider sonra yine bozar. Ligde bir şey başaramaz. Türkiye kupasını alıp Avrupa ligine gitsek yeter. Seneye Allah kerim 😂
Galatasaray ve Fenerbahcenin cogu zaman mukemmel kadrolar kurdugunu biliyorum ama ilk kez diger kulupler ile makasi bu kadar açtılar. Bu 2 takım bu seviyede gittigi sürece Trabzonspor ilk 5 e girerse basari sayilabilir.
Trabzonspor şampiyonluk yarışında zaten her zaman vardır.
*38 yıl sonra değil, 11 yıl sonra.
Ben Abdullah Avci dan umutlu degilim. O bir kez sampiyon olduktan sonra eski heyacanini yasamiyor gibi geliyor bana. Saha kenarin da öylesine duruyormus gibi bir hava seziyorum. Keske Yilmaz Vural gelseydi.
Trabzonspor haric adama sans veren olmadi ki. Yillarca 3 buyukler yabanci hocalara para akitti. Bir suru basarisizlik oldu. Bir sezonda Yilmaz Vural'a sans verselerdi belki de buyuk takim hocasi da oldugunu kanitlayacakti.
Bu sene olamaz. Seneye belki rekabet edebilir
Zor. sampiyon olduğu zaman fener ve GS durumu çok kötüydü. simdi durum çok farkli
Abdullah hoca bana göre iyi takımı doğru yönetirse başarılı olabilir tabi oyuncuları da işi sıkı tutmalı.
Beşiktaşta naptığını gördük ve TS den de başı sıkışınca kaçtı şimdi geri döndü ama bundan bir şey çıkmaz boşuna geldi geldiği gibi gider
Kötü ayrılmışlardı sanıyorum. Yani taraftar istemiyordu şimdi herkes aşığı oldu. İyi hocamı bence değil
Madem öyle konuşuyor neden kaçtın gittin diye sormazlar mı adama buda iyice kafayı yedi duruşu yok bence gelsede bir şey yapamaz bu kadro ile
O dönem bir kan değişikliği lazımdı ve ahmet ağaouğlu ile arası açılmıştı ve o dönem ertuğrul doğan futbol şubenin başındaydı ve ayrılırken bile ertuğrul doğan'a teşşekür etmişti. Şu anda başkan ertuğrul doğan olduğu için daha güçlü şekilde geri döndü ve bence seneye şampiyonluk yarışında olacaktır.
Valla o döneme gelecek olursak ne başkanı ne de kendisi kalmıştı yani o sezon Hükümet destegi ve o sezon şanslı biraz da rakipleri kötü olduğundan şampiyon oldular zaten 40 yılda bir daha öyle bir durum sezonu olmaz bence işi çok zor avcının
Valla anca kötü bir rakipleri olursa dedigin gini 20 Yılda bir şans olur lig de ts için ve diğer Anadolu klüpleri için diyorum başkada bişey demiyorm
Bende öyle düşünüyorum ama bu sene GS FB ligi oldu bana göre şampiyon da Fenerbahçe' olacak gibi duruyor tabi hakemler bir operasyon çekmez ise
Fenerbahçe doğru kadro kurdu bu sezon 6 numara eksik diyorduk ama İsmail harkulede işler yapıyor belki 2 yarı yabancı takviye yapılabilir birde batshuyi giderse yerine adam alırlar tam olur
6 numaraya falan gerek yok ismail yüksek müthiş oynuyor! Şu anda ligin en iyi 6 numarası ismail yüksek'tir buna toreira'da dahil! Adam milli takımda müthiş oynadı. Bu adamın ismi ismailinho veya ismailovic olsaydı en 20 milyon avro ederdi! Maalesef kendi oyuncularımızı değersizleştirme konusunda ülkemizden iyisi yok! Ismail yüksek böyle oynamaya devam ederse en geç iki sezon içinde yüksek bonservisle avrupa'ya transfer olur!
Katılıyorum dostum futbolsever olarak milli maçda valla öyle bir oynadı ki zaten italyan takımları ismaili takipteymiş ama bence ligin türk olarak en iyi ortasahası olabilir emre belezoglundan sonra tarihe geçebilir öyle hem genç yetenekli ayakları çok yumuşak gelişime açık bir futbolcu
Emre belezoğlu bana göre daha çok 6-8 arası topu çok iyi kullanan iyi top kapan bir oyuncuydu. Ismail yüksek tam bir 6 numara ve fizik olarak üst düzey bir oyuncu eğer oyun kurma özelliğini de geliştirirse rahatlıkla Milan inter gibi takımlarda oynar. Şu anki oyunu bile bana göre avrupa için yeterli. Adam orta sahada basmadık yer bırakmıyor ve yorulmak nedir bilmiyor, müthiş bir oyuncu. Ben fenerbahçe'nin son zamanlarda maçlarını 90 dakika izleyememiştim ama milli maçta 90 dakika izleme şansım oldu ve adam tartışmasız bu ligin en iyi 6 numarasıdır!
6 numara kesinlikle ligin değil sadece Türkiye'nin en iyisi bence İsmail yüksekdir hakkını teslim etmek lazım! Ve bence Fenerbahçe dede böyle oynarsa şampiyonluğun da en kilit adamı olabilir Fenerbahçe adına da geçen sene torreria etkisinden fazla yaratacağını düşünüyorum ama yükselen formu böyle devam etsin belki bu sezon olmasada seneye kesin yurt dışına satılır şu an mesala bayern Münih'in böyle bir adama ihtiyacı var koy sırıtmaz o derece iyi
Aynen öyle. Zaten Fenerbahçe'nin bu sezon orta saha veya defansta sorun yaşayacağını zannetmiyorum, bence avrupa'da yoluna devam ederse ki bence edecek santrafor bölgesinde dzeko'nun bu formunu ne kadar götürebileceği tartışılır çünkü bu adam bir yerde yaşından dolayı yorulacak işte o zamanlarda batshuayi'nin performansı belirleyeci olacaktır!
Öyle doğru bende aynı şeyi söylüyorum ama bir konuda katılmıyorum Fenerbahçenin sadece forvette sorunu gibi gözüküyor dzeko ya atıyor ya attırıyor Fenerbahçe de nerdeyse tüm takım gol atıyor ya da gol bölgesinde skorer oyuncuusu çok bu sene artılarından biride bu yani mesala GS ye göre bir tık daha iyi gibi duruyor bu özellikden ötürü diye düşünüyorum
Galatasaray'da şu anda icardi ve kerem aktürkoğlu dışında pek gol katkısı veren yok, ancak ziyech ve zaha form tutup katkı verirse farklı olur. Mertens yaşlı olmasına rağmen oynadığı maçlarda her zaman faydalı işler yapıyor. Lig'te ki derbi maçları ve adana demirspor ile trabzonspor deplasmanlarında alınacak skorlar şampiyonu belirler. Ve fenerbahçe galatasaray derbi maçlarının skorları direkt şampiyonluğu etkiler. Bende ülker stadyumunda ki maçı çok merak ediyorum çünkü o zamana kadar galatasaray'da tam hazır halde kadıköy'e gelir ve işte o zaman kim daha iyi hep beraber görürüz.
O zamana kadar çok var bakalım görecez
Aynen öyle
Hep aynı muhabbetler yav gerçi adamada hak vermek lazım ne yapam ben bunlarla dicek hali yok milleti pohpohlamaya klişe sözler
Trabzondan bu sene bir cacık olmaz. Neden ayrildi ozaman
Heee sma hangi sampiyonluk yarisinda!
Kesinlikle Süperligde degil 😁
Bu sene Fenerbahçe şampiyon olacak 💛💙kimse kusura bakmasın 😄
Kaldıramaz. İki kez farklı mağlubiyet yaşar ve yollar ayrılır.
Olabilir
adamı daha yeni kovmadınız mı ya
bundan cacık olmaz
ancak defansif sistemle birşeyler yapmaya çalışır asla şampiyon olamazlar
🤣🤣🤣 oynar oynar yrrgimi oynar
He o öyle sansın
Sezon sonu istifa eder
Hayali cihana değer !!!
Hayırlısı
Kral adam severim
bu istifa etmemiş miydi
geri geldi yani