Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ⚽. Bugün oynanan Beşiktaş-Hatayspor karşılaşmasını kaybeden Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'de Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçlarla beraber Trabzonspor, rakipleriyle arasındaki puan farkını arttırdı. En yakın takipçisi Hatayspor'a 4, Beşiktaş'a 7, Fenerbahçe'ye 8, Galatasaray'a ise maç fazlasıyla 10 puan fark attı. Namağlup unvanını da koruyan Trabzonspor yoluna azimli bir şekilde devam ediyor. Peki sizce bu sezon Trabzonspor mutlu sona ulaşarak şampiyon olabilir mi?#Mario #Mario45 #SüperMario
Trabzonspor şampiyon olabilir
Trabzonspor şampiyon olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Trabzon mutlu sona ulaştı
Büyük takımların hezimet günü! Sizce Trabzonspor mutlu sona ulaşabilecek mi?
Sezon başlangıcı olarak Trabzon ve Bjk yarışır demiştim. Öyle olacak ama büyükler böyle puan kaybetmeye devam ederse geçen yıldan beri yenilmeyen birtakım olan ve dengeli oyunculara sahip artı ileri ucu orta sahası mükemmel olan bu takım şampiyonluğa hı bu kadar yakın olmamıştı. Bjk ile oynayacakları maç kaderlerini daha da belirler. Mutlak bir galibiyet ile dönmeyi başarır iseler yüzde 70 seviyelerine şampiyon olma oranlarını yükseltirler.
Trabzonspor kesinlikle şampiyon olabilir ancak devre arası iyi bir stoper ve mutlaka sezonu kapatan gervinho'nun yerine birde kanat alınmalı ama bu transferleri yapsalar bile beşiktaş'ın ilerleyen haftalarda lige ağırlığını koyacağını düşünüyorum ve kadro kalitesi çok iyi olduğu için yarış trabzonspor ve beşiktaş arasında geçer ki bana göre kartal geride olmasına rağmen bir tık önde görüyorum! Fenerbahçe ile galatasaray'dan ise bir halt olmayacağını haftalardır söylüyorum bir ihtimal ikisinden biri süpriz şekilde ikinci olabilir :D
İnşallah ama rehavete kapılırsa zor olabilir ayrıca Gervinho sakatlığından sonra devre arası transfer şart oldu ve o zamana kadar neler olur kimse bilemez çok sakat veriyor Trabzonspor ve yerini dolduracak oyuncular yok gibi.. Bunun dışında ligde her şey 2. devre belli olur
Sanmıyorum , Trabzonspor çok iyi oynuyor fakat buyuk ihtimal 2. Yarı düşerler. Bu ülkede sağlam gidip şampiyonluk vermeyen 2 takım var GS ve FB. Trabzonspor öncelikle t. d sağlam olacak daha doğrusu şampiyonlugu sırtlayabilecek biri. Sergen Yalçın bile son 1 ayda çok kötü oynayan GS ye şampiyonluk veriyordu , Başakşehir verdi. bunlar hep tecrübe eksikliği.
Ama olsun isterim. 3 takım arasında dönüyor resmen. Trabzonspor , başakşehirin de her sezon üst düzey performans göstermesi lazım.
Eğer Beşiktaş ve Fenerbahçe şampiyonluktan uzaklaşırsa Trabzonspor’un en büyük rakibi Galatasaray olacaktır. Galatasaray bölüm sonu canavarı gibidir ve bu durumda şampiyon Galatasaray olur. Eğer Beşiktaş veya Fenerbahçe Trabzonspor ile bu yarışta en büyük aday olursa şampiyon Trabzonspor olur.
Olursa helal olsun derim, çok şaşırırım , TS şehrinin insanı öylesine çok etkiliyor ki takımı bir sene çıt çıkarmasalar o yerel gazetesi ve ortamı bak o zaman olurlar.
Trabzonun şampiyonlugunu daha hic kimse gormemis babam bile gormemis daha sezon basindayiz Fener ocak ayinda 1 saglam golcuyle alir elinden şampiyonlugu 2010 2011 senesi gibi
lig bitmez, ts Anadolu takımlarına takılacaktır. Berat albayrak önceki senelerde göstere göstere gelirdi şimdi ise el altından organizasyonlarla destek verşyor ve halem ile federasyon üzerinden iş bitiriyor. Uyanın…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Olmazların içinde ne olurlar vardır, biri de Trabzonspordur, olur tabi