38 yıllık hasret bitti ve 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor oldu! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor oldu!
Öncelikle trabzonspor'un bütün futbolcularını, hocası sayın abdullah avcı'yı ve bütün teknik heyeti, yönetim kurulu ve başkanını tebrik ediyorum.
Ve tabiki o büyük taraftar, 12'inci adam olan, karadeniz fırtınasını koşulsuz destekleyen bütün trabzonlu kardeşlerimi, Trabzonspor'a gönül veren herkesi tebrik ediyor ve anasının ak sütü gibi helal olan şampiyonluklarını kutluyorum.
Ne düşünüyorsunuz?
38 yıllık hasret bitti ve 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor oldu! Ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar trabzonspor'un şampiyonluğunu hazmedemeyen rakip takımın tarafarları var özellikle fenerbahçeliler 😅 Onlara sadece tebrik etmeyi bilin demek istiyorum ve sporun dostluk kardeşlik olduğunu hatılatıyorum ve Arthur_King ve scorpion026 kardeşlerimin yorumları tam da cuk oturmuş bu tip hazımsızlara onun için onları da okumalarını tavsiye ediyorum 😃