Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Trabzonspor camiasını tebrik ederim. Hakkettikleri şampiyonluğa kavuştular. Böylesine bir şampiyonluk hasretini de anca fark atarak şampiyon olmak yakışırdı zaten. Hala hakedilmediği düşüncesinde olan varsa ya maçlarını izlememiş, ya da Trabzonspor'u sevmediği için sezon boyunca oynadığı iyi oyunu değil de kulübün lehine yapılan az sayıda hakem hatalarıyla şampiyon olduğunu iddia edecektir ki bu düşüncedeki kişilerden zaten objektif bir yorum beklenemez. Harika bir kadro, harika bir oyun, harika bir hoca ve yönetiminin iş birliğinden doğmuş harika bir şampiyonluk...
Bir Galatasaray taraftarı olarak tebrikler Trabzonspor...👏🏻👏🏻👏🏻76 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen umrumda değil. Rezil bir sezonda, hakemlerin bir gecede görevlerden el çektirildiği, federasyonun şaibelerle karıştığı saçma sapan bir ortamda bariz hükümet desteğiyle ortada ciddi bir rakip de yokken ligin ilk yarısı istikrarlı oynayıp garantilediler. Kötü bir sezon, hatta bence ligin en dandik sezonlarından biri oldu bu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
+1 yılBir 40 yıl daha tekrarı olmaz, doya doya yaşasınlar.
151 Yorumla
+1 yılUnutulmayacak şampiyonluk yaşadık tamamen bileğimizin hakkıyla.. Rakipler kötü olduğundan değil, bizim çok iyi olduğumuz dönemler vardı uçuştaydık resmen.. Kimse sadece rakipler kötü diye 20-25 puan farklar atamaz.. 38 sene oldu evet ama o 38 senenin içinde en az bu resmi olarak tescillenen 7 şampiyonluğumuz daha çalındı.. Evet bizzat her türlü hileyle hurdayla oyunlarla haksızlıklarla çalındı.. En sonuncusu da Tff harici dünyadaki her kurumun kuruluşun federasyonun ve mahkemenin onayladığı şampiyonluk, rakip takımın birçok maçta şike yaptığının bütün verileriyle ispatlandığı şampiyonluk, rakip takımın başkanının hapis yattığı şampiyonluk, şampiyonlar ligine direkt gruplarda katıldığımız şampiyonluk..
Kimsenin kendi vicdanında bile adaleti kalmamışken adaletten dert yanıyorlar, vicdanlar bile böyleyken artık maalesef kimse ülkelerde ve dünyada adalet beklemesin..20 YorumlaTrabzonsporluyum.
Yorumları okuduğum zaman Trabzon’a şampiyonluğu yakıştıramayan veya haksız yere, şaibeli, şikeli, hükümet destekli diyenler var.
Şunu söylemek istiyorum; Suç altın olsa kimse üstüne alınmaz.
Başka birisini eleştirenler dönüp kendilerine baksınlar.53 Yorumla- +1 yıl
İkiyüzlü oldukları için kendi yaptığı hile hurdayı görmez. Söz konusu başka takım hakkı ile kazanınca kendi yaptığı pislikleri bize atıyor.
Kendileri hile hurda ile olunca kendi haklarıyla yaptıklarını derler
+1 yılNe kadar kuduran var yahu, beyediye toplamiyor mu sizi djdjdjfj hakkimizla kazandik. İsteyen aglayabilir elbette biz dik oynariz...❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️
81 Yorumla- +1 yıl
😃😃😃
- Spor konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılTrabzonspor alnının akıyla şampiyon oldu.
Yok hakem, tff gibi boş konuşanlar kudursun diyorum
❤️💙❤️💙❤️💙613 Yorumla- +1 yıl
hakemspor 38 yil sonra 7. sampiyonlugunu kutladi aynen
- +1 yıl
@sena_afrodit kudurrrr
- +1 yıl
max hamsi
- +1 yıl
@sena_afrodit hoşt
- +1 yıl
bi 38 sene sonra artik bida
- +1 yıl
Yine hoşt 😃😃
Git ötede havla - +1 yıl
@sena_afrodit ya gercekten bu kadar mi zor. Bak sende diyosun mesala 38 senede bir, hakemler yanimizda olmadi olmadi da simdi mi oldu? Tebrik etmek hazmetmek bu kadar mi zor. Otuz sekiz senedir olanlara ne denmeli peki?
- +1 yıl
Zerre sevemiyorum Fenerlileri.
Niye?
Çünkü kendilerinden başka kimseyi göremiyor!
Hazımsızlar!!!
Geberin ulan!
Size karşı alnimizin akıyla Şampiyon olduk!!!
- +1 yıl
@Sakaryalim istedikleri kadar afkursunlar ikiyüzlüler
- +1 yıl
Şu soruda ne kadar hazımsız gördüysem hepsi Fenerli. Bu tesadüf olamaz 🤔
- +1 yıl
@Sakaryalim ne kadar hazımsız varsa engelledim
- +1 yıl
En güzeli. Başın ağrımaz 😎
+1 yılGalatasaray taraftarı olarak şampiyonluklarını kutluyorum. Hak ederek şampiyon oldular. Bu şampiyonluğu çekemeyen, hala laf ve çamur atmaya çalışan kekolar var. Önce kendi takımlarına bir baksınlar biz neden şampiyon olamıyoruz diye...
22 Yorumla- Spor konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılBütün saçma yorumlara, çamur atmaya çalışan hazımsızlara inat, alnimizin akıyla ve inatla
ŞAMPİYON TRABZONSPOR!!!32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiz. 😎
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece Hamsik ve Kornelius bile bu ligde bir takımı şampiyon yapmaya yeterken ligin bekler hariç her mevkide en iyi oyuncularını toplayıp ligi tanıyan bir hocayla şampiyon oldukları için Trabzonsporu ve Trabzonsporluları alkışlıyorum. Tebrikler Trabzonspor.
20 Yorumla
+1 yılBize tabi ki de her yer Trabzon beklediğim gün geldi. Bir Trabzonu olarak çok sevindim.
21 YorumlaTebrik falan etmiyorum, şike kumpası sırasında bize yapmadıkları kalmadı. UEFA'yı aylar boyu fax ve mail yağmuruna tuttular. Hakları olmayan bir kupayı ve şampiyonluğu istediler. Temiz şampiyonluğumuza leke düşürmek istediler. Neyse ki yıllar süren mahkemeler sonuçlandı. Sonuçta Fenerbahçem aklandı ama bunların yaptıkları yanlarına kâr kaldı..
28 Yorumla- +1 yıl
@need4read Türkiye'de fenerbahçe aklandı ama uefa gözünde aklanmadı ve hala şike yapmış gözüküyor ve ortada uefaya karşı açılan bir tazminat davasıda hala yok, ne hikmetse... Neyse bu akşam konu haklı şekilde şampiyon olan trabzonspor, bence hazımsızlık başına vurmuş! Adamlar 38 yıldır ilk defa şampiyon oluyor ona bile şaibeli diyecek kadar hazımsızsınız 😂
+1 yılİlk olarak bu maçta TS hükmen mağlup sayılmalı. Sebep ise şu maç bitmeden kutlama yapmak için sahaya giren taraftarlar. İkinci olarak TS'nin şaibeli şampiyonluğu Hakimler ve Savcılar tarafından incelenmeli çünkü bir çok maçı şaibeli özellikle Fenerbahçe ile oynadığı maçlar
212 Yorumla- +1 yıl
Yeter artık be, bıktık senin gibi devamlı ağlayan taraftarları! Tebrik etmek bu kadar mı zor? Fenerbahçe maçlarında ne şaibesi varmış? Adamlar iki maçtan 4 puan aldı hakkıyla... Maç sonunda olan olay Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın sahasında olsaydı onlarada olabilirdi...
- +1 yıl
Ne şaibe mi? :D dur sana görsel olarak anlatayım benim spordan anladığını sanan cahil arkadaşım. İlk olarak https://imgyukle.com/i/RiAMFy bu görselde Kim kırmızı görüyor. Pozisyon dış futbol basınında olay oluyor. Türkiye ligini bırakıp İngiltere ligine gitsin Kim diye. İki https://imgyukle.com/i/RiA4jh bu pozisyonda İrfan Can yer çekimi kurallarına aykırı hareket etmediği için ve kayarak İrfan Can'ın ayağının altına giren Siopis'in pozisyonunda yine kırmızı kart veriliyor. Spor yorumcularının bir çoğu bu pozisyon olsa olsa sarı olur diyor. Bonus geliyor şimdi hazır ol. https://imgyukle.com/i/RidkF1 şu pozisyonda, eğer Twitter takip ediyorsan dış basın aynen şu demeçleri yazdı. Türkiyenin Kebabı güzel futbolu değil denildi. Yani dalga geçildi. Bu pozisyona penaltı verildi geçen hafta Adana Demir Spor maçı bu. Ki bizim spor yorumcuları da temas yok dedi. Profilinde Erman Toroğlu fotosu olan birisinden ne beklenir ki zaten :) Sen git kumda oyna futbol izleme.
- +1 yıl
www.sabah.com.tr/.../kirmizi-kart-karari-dogru Bu 1-1 biten maç...
- +1 yıl
Bana sabah ve A spor'un yorumlarıyla gelme kardeş. Tarafsız olarak gel. Ben sana tarafsız olarak geldim. A spor ve Sabah gazetesi alenen Fenerbahçe düşmanlığını gösteren bir kuruluştur.
- +1 yıl
www.sabah.com.tr/.../kirmizi-kart-ve-penalti-dogru Bu da Trabzon'da trabzonspor'un 3-1 kazandığı maçın yorumu... Oku ondan sonra'da git yat uyu!😂 Geçen haftaki adana demirspor maçındaki penaltının skandal olduğunu yorumlarımda söyledim, ama resmi internet sitesinden hakemleri eleştiren fenerbahçe ondan bir gün önce hemde var uyarısıyla olmayan bir penaltı kazandı rizede ama bakıyorum hiç bir fenerli o pozisyondan bahsetmiyor! Hane yer çekimi diyorsun ya asıl o poziyonda yer çekimi olayı var, ama sen taraflı olduğun için gıkın çıkmıyor ve çıkmaz'da! 🤣
- +1 yıl
Ne zaman ne yapacağımı sana mı soracam da bana git uyu diyorsun hadsiz herif. İşine bak canımı sıkma benim.
- +1 yıl
Cahilin referansı da ancak cahil olur :) ya da Tozcu Erdal'ın babası Abuzer'in de dediği gibi "itin yoldaşı it olur" :D
- +1 yıl
Şaibeli olan hiç bir şampiyonluğu tebrik etmem. Kimi nasıl tebrik edeceğime de kendim karar verebilirim bunu sana soracak değilim.
- +1 yıl
Tamam
+1 yılTebrikler, şampiyonluğu hak ettiler. Umarım şampiyonlar liginde ülkemizi en güzel şekilde temsil ederler
26 Yorumla- +1 yıl
Evet 😅
- +1 yıl
Olabilir 😂😂
- +1 yıl
Fenerbahçe kalan maçlarının tamamını alabilir, Beşiktaş doğru dy futbol oynamıyor
- Spor konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılTrabzonsporu tebrik ediyorum bir fenerli olarak şu an sokakta silah ve havai fişek sesleri kulakları sağır ediyor
22 Yorumla- +1 yıl
Makina lı tüfek sesleri yankılanıyor şu an
Tebrikler Trabzon...
İstanbul dışı takımlardan daha çok başarı bekliyorum. Gerekirse bir Gaziantep bile seneye şampiyon olsun.40 Yorumla
+1 yılO sene bu sene diye diye şampiyon oldular. Şaka bir yana tüm Trabzonspor camiyasını ve taraftarını tebrik ederim güzel bir futbol ile şampiyon oldular :)
20 YorumlaSokaktan gelen biiiiiizee heeeer yeeeğr tıııırabbzon bize her yer trabzon eşliğinde soru okuma keyfi
İnsta da susuz kalmış balıklar görüyorum horon çeken31 YorumlaSpor konusunda 378 cevap paylaştı. Hakemler Beşiktaşın hakkını yemeseydi şu an Ts ile çekişiyor olurduk
13 Yorumla
+1 yılHayatımda Türkiye de hiç bu kadar Trabzonsporlu insanlar görmemiştim. Meğerse her kes bu günü bekliyormuş. Benim içinde sürpriz oldu.
Not: Sürpriz olan şey Galatasaray'ın kupa alamaması. <3 :)10 Yorumla
+1 yılAbdullah Avcının heykelini diksinler
Birde silaha hayır İnsan gibi sevinsinler12 Yorumla- +1 yıl
👍aynen baskan
- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTrabzon haksız şampiyon olmuşsa kimin hakkı yenmiş merak ettim. GS mi FB mi bjk mi hepsi rezildi bu sene
24 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım ki hükümet üç büyüklerin oyuncularına para verip kötü oynayın mi demiş 🤣
- +1 yıl
Aynen öyle
Galatasarayli olarak, Trabzonsporu tebrik ederim, hak ettiler.
20 YorumlaSpor konusunda 593 cevap paylaştı. Ben tebrik ederim. Hakemler falanlar filanlar her zaman bir şeyler yapar. Ama sezon sonu kim alıyorsa tebrik etmek lazım. Uzun süredir olmayınca daha hasret oluyor insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir Galatasarayli olarak tebrik ediyorum amaaaaaa okadar abarttilarki anlatamam.. yani tamam görmemisler okey ama bukadar abartmaya gerek yok bence. Normal eglensinler kutlasinlar sosyal medaya paylasinlar ama bukadarinada yuh dedim. Ben kac kere GS‘in sampionluk kutlamasina gittim bukadar abartmadi kimse tabi biz onlara göre cok fazla sampion olduk oda dogru.. :))
114 Yorumla- +1 yıl
Gel de abartma resmiyette 38 senedir şampiyon olamıyoruz güya ama bu 38 sene içerisinde en az 6-7 şampiyonluğumuz da çalındı.. Evet bildiğiniz çatır çatır çalındı.. Çok uğraşıldı bizlerle, biraz gerçekçi olup bunları da konuşursunuz İnşaAllah artık..
Cevap sahibi+1 yıl@Mysterious1712 nasil calindi? Neden calinsin?
- +1 yıl
Aynen kanka aynen şampiyonluğunuz çalındı, bu dönemki şampiyonluğunuz da tamamen aklınızın hakkıyla şikeyle hakem zoruyla değil yani. Hadi şampiyon oldunuz bari trafik kitleyip silah atmayın, az beyninizi kullanarak şampiyonluk kutlayın.
- +1 yıl
Nedenini çalanlara soracaksın, nasılını da biraz araştırıp öğrenirsin kolayca.. Şöyle geçmişe bir bakmak yeterli..
- +1 yıl
@Laviedemoi Hiç boş yapma tamamen alnımızın akıyla bileğimizin hakkıyla şampiyon olduk, boşuna zorlanma.. Birkaç taraftarın yaptığını tüm taraftarlara mal edeceksen çok daha fazla zararlı çıkarsın hiç o topa girme bile..
Cevap sahibi+1 yıl@Mysterious1712 ben sebebini senden duymal istiyorum. Calindi diyen sensin o yüzden.
- +1 yıl
2010-2011'i hiç söylemeyeyim zaten bütün şikeler primler bütün suçlar olduğu gibi kanıtlandı.. 1996'daki çalınan şampiyonluğu da o sezonu hatırlayanlar her şekilde bilir, kaldı ki dönemin başkanı Ali Şen de itiraf etmişti.. Diğer şampiyonluklarımızı da olmayacak hakem katletmeleriyle çaldılar.. Çok çektirdi bize Türk futbolu, kurulduğumuzdan beri uğramadığımız haksızlık hırsızlık hile hurda şike kalmadı kulüp olarak camia olarak..
- +1 yıl
1996 da hiçbir b'ok da olmadı ve 2010-2011 döneminde ağlamaya devam edecek olmanıza rağmen paşalar gibi o şampiyonluk fenerbahçeye aitti. Şikeler kanıtlanmadı mahkemede aklandık, hamsi yiye yiye kafanız çalışmıyor. Bu dönem lehinize kasıtlı yapılan penaltılar görmezden gelinen kararları video yapsak uzadı uzadıya video çıkar ve hala alnımızın hakkıyla diyebiliyorsun.
- +1 yıl
@Laviedemoi sana kemik atan yok boş yapmayı kes ve yazma
- +1 yıl
Hahaha öyle kalırsın işte.
- +1 yıl
@Laviedemoi Kaldığım felan yok, bütün gerçekler ortada seninle muhttap olmuyorum
- +1 yıl
Beşiktaşlılara tinerci derler ama bence siz öylesiniz ldksks torbacın kim
+1 yılNe iğrenç insanlar var cidden tebrik etmek zor mu bu kadar karaktersiz insanlar mısınız cidden İyiki Trabzonlu ve Trabzonsporluyum bu kadar çekemiyorsanız çok güzel koyduk sizlere bu da dert olsun haydeee
20 YorumlaHakedilmemiş şampiyonluk taraflı tarafsız herkesin hemfikir olduğu her maçta hakem yardımıyla aldıkları puanlarla farkı açtılar. Sadece Fenerbahçe maçlarında verilen 2 haksız kırmızı kart bile yeterli.
211 Yorumla- +1 yıl
Visca'nın pozisyonu penaltı değildi ve skandaldı, ondan bir gün önceki maçta rize'de haksız bir skandal penaltı alan (birinci penaltı) fenerbahçe resmi internet sitesinden açıklama yaptı adalet diye! Madem adalet sana olunca niye sesin çıkmıyor😂
Artı iki fenerbahçe trabzonspor maçlarında hakem hataları yok... - +1 yıl
www.sabah.com.tr/.../kirmizi-kart-karari-dogru iki yazıyıda oku
+1 yıl38 yıl sonra şampiyon olmuşlar. İstedikleri gibi sevinsinler hakettiler.
30 YorumlaSpor konusunda 318 cevap paylaştı. Şampiyonlar liginde başarılar diliyorum Başakşehir'de Avrupa maçlarına yedek kadroyla çıkan Avcı Trabzon da bunu yapamaz diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılTS 'nin şampiyonluğunda diğer üç büyük takımın aşırı kötü olmasının da elbette payı var.
43 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤜🤛
- +1 yıl
Teori üretmeye gerek yok futboldan biraz anlayan bile süper ligin ne kadar kötü durumda olduğunu anlar.
2021-2022 Şampiyonu Bizim gözümüzde Fenerbahçedir, Bu şampiyonluk elimizden çalınmıştır.2 trabzon maçında 6 puanimiz gasp edilmiştir.
47 Yorumla- +1 yıl
Biz bunu 11 sene oncesi icin dedigimizde bizimle herkes alay etmisti. Ne dersin yasattigini mi yasiyor insan...
Akp desen onlarla beraber, CHP desem Ekrem İmamoğlu zaten eski Trabzonspor yöneticisi. El mahkum bu şampiyonluğu gördük ya. Bu yılı hayatım boyunca unutmayacağım.
215 Yorumla- +1 yıl
Çamur mamur attığım yok. Çamurlu bir şampiyonluk zaten. Ligte olanlar zaten ortada daha bu akşamki maçın bile iptal edilmesi gerekiyor. Maç oynanırken taraftarlar sahaya daldı. Daha önceki yıllarda bunun örneği yaşanmıştı ve ev sahibi külüp mağlup sayılmıştı. Öyle olacak mı tabiki hayır! Haklarıyla alsalar feda olsun ama haklarıyla asla kazanmadılar. İki yıl önce damat mamat falan da demedim ilk defa senden duyuyorum öyle bir şey olduğunu.
+1 yıl11 senelik hasret kardeş.
UEFA şike listesinde Fenerin ismi var.
2010-2011 şampiyonu Ts10 Yorumla
+1 yıl11 yıl sonra şampiyon olmak yakıştı. DEvamını diliyorum
10 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun da birbirlerini yemesinler bayram bayram insanların canı yanmasın.
10 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hakem taktir haklarini ts den yana kullanmasa bu maci Antalya rahat alırdı.
Hükümetin takımı şaibeli bir şampiyonluk aldı. 40 yıl daha bekler bundan sonra.17 Yorumla- +1 yıl
Banane trabzonspor'un şampiyonluğundan? Adamlar hakkıyla şampiyon oldu dedim diye hemen taraftarı ilan ettin! Benki 17-18 puan fark varken bile sitede bazı yorumcularla tek haneleri fark maksimum 5-6 puanla farkla şampiyon olur dedim, çoğu kişi farkın çift haneli olacağını söylüyordu... Eğer taraf olsaydım bende öyle derdim 😅
Mallar maç bitmrden sahaya girdiler umarım sorun çıkmaz.. Vede TS hiç bir zaman hak etmedi
311 Yorumla- +1 yıl
Şampiyon olamaz diyordun bitime 3 hafta kala oldular
- +1 yıl
@UfkunÖtesi aynen öyle zerre hak etmediler.. bunu TFF'ye borçlular.. ilk yarı TFF gsyi doğru.. sonra el ele verip terimi yollattilar ondan sonra GS düşmeye başladı.. neyseki TS bir 50 sene daha şampiyon olamaz
- +1 yıl
@kara-yazı hakemleri günah keçisi ilan etme, Galatasaray birinci ligde kalma mücadelesi veren Denizlispora elendi. Her şey ortada
- +1 yıl
@UfkunÖtesi arkadaşım beni anlamadın sanırım. ligin ilk yarısı tam 10 tane maçızı katlettiler.. terime onlarca ceza verdiler.. ve bu takım uefada namağlup birtakım olarak çeyrek finale kalmış.. terim yollanınca takım bozuldu kimya bozuldu yetmiyor kazma başkan futboldan anlamıyan birini getirdi adamın futbolla alakası yok ama bunları unutmayacağız..
- +1 yıl
- +1 yıl
@UfkunÖtesi dediğimi anlamıyorsunuz lig adaletli başlasa gs ve fener arasında geçerdi.. gs kasıtlı şekilde katledildi.. olay bu.. örnek vereyim
sen bir işyerinde 1 sene çalışıcaksın ilk 4 5 ayda sana sadece harçlık verseler sonra diyip dursalar sen aynı sistemde çalışırmısın psikolojiğin el verirmi huzursuzluk sitem her şey baş gösterir .. vede tsyi tebrik ediyorum iyi akşamlar dilerim - +1 yıl
@kara-yazı herkesin kendine ait bir fikri var, bence ligdeki puan tablosu tesadüf değil. İyi akşamlar
- +1 yıl
@kara-yazi Sen hangi ligi seyrettin ki? Tamam galatasaray hakemlerden baya çekti ama fenerbahçe'ye karşı ne oldu ki? Artı galatasaray hemen hemen her deplasman maçında puan kaybetti, deplasmanda maç kazanamadan nasıl şampiyon olabilirsin? Bu fenerbahçe ile galatasaray başkanları her kaybedilen şampiyonluktan sonra hakem diye ağlıyor, özellikle geçen hafta fenerbahçe trabzonspor maçından sonra resmi internet sitesinden hakemleri çok sert biçimde eleştirdi, peki hangi fenerbahçe? Daha ondan bir gün önce var davetiyle olmayan bir penaltı kazanan fenerbahçe! Adama demezler mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!!😂
Tüm şehir bu şampiyonluğu bekliyorduk mutluyuz ama neden düşmanca yorumlar atıldığını anlayamıyorum
11 Yorumla
+1 yılFenerbahçe sonunda 2. Oldu fenerli olmak bir gurur ginede 💙💛
11 YorumlaBerbat oynadılar.
Trabzon harika bir şehir ama içinde yaşayanlar burayı hakediyor mu emin değilim.12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRoad Runner finali. Wile e Coyote sonunda Road Runner ı yakalıyor. 😆😅🤣😂😁😄
(Mizah amaçlı paylaştım)10 YorumlaSpor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sezon boyunca iyi futbol oynayan takım kazandı. Avrupa’da iyi temsil etmeleri dileğiyle.
20 YorumlaBu adamlar her sene iyi oynayıp ertesi sene oyuncuları takip takımlara sattılar artık hakettiler valla iyi oldu tebrik ediyorum gs’li olarak 😂
10 YorumlaSpor konusunda 433 cevap paylaştı. Yürekten tebrik ediyorum..😊
Not: Bursaspor23 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun. 😊
Ben de şahsen Bursaspor şampiyonluğunda çok sevindim 😊
İnşallah siz de tekrar şampiyon olursunuz 😊
Bir 50 yıl göremezler artık şampiyonluk 🤣🤣 doya doya kutlasınlar 🤣
215 Yorumla- +1 yıl
Trabzonspor bu ülkenin yüz karası bir takımıdır. Bu sene başlamadan bir arkadaşım dedi ki sene sonuna Trabzonu şampiyon yapacaklar dedi. S... git rüyalarında göremez dedim. Meğer planlar hazırmış. Zerre top oynamadığı maçları kazandı. Daha tepelerine uefa çökecek. Hesap verecekleri günler yakındır. Şimdi biraz eğlensinler. Bu sene gönlüm konyaspor şampiyonluğundan yanaydı ama olmadı
- +1 yıl
Senin arkadaşın televizyonda ki falcılar ve astrologlar gibi kafadan atıp tutturmuş şampiyon olacağını sırf bunu dedi diye trabzonspor'un şampiyonluğuna şaibeli iması vermek cahilliktir, nokta. Adamlar 38 yıldır şampiyon olamıyor madem ki hükümet veya devlet onları şampiyon yaptı, o zaman galatasaray'ın 8 fenerbahçe'nin de 5 tane şampiyonluğu bu hükümetin döneminde o nasıl oluyor? 😂 Önce buna cevap ver😅
- +1 yıl
Uefa'dan trabzonspor'a ceza bekliyorsun ama uefa o cezayı 2010-11 sezonu için 3 sezon ihraç ederek fenerbahçe'ye verdi. Dönemin fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'a neden şike yaptınız diye mahkemede soru sordular, verdiği cevap galatasaray'da yaptı ve yaptıysam fenerbahçe için yaptım oldu :D Hadi onu geçtim fenerbahçe ve aziz yıldırım türkiye mahkemelerinde kesin olarak aklandı ama uefa'ya hala açılan bir tazminat davası yok, ne hikmetse fenerbahçe hakkını aramıyor ki aklandığı halde uefa'dan 3 yıl için 100 milyon dolar gibi bir para alabilir! Ama uefa veya avrupa bizim mahkemelerin verdiği karara göre bu parayı verir mi orası tartışılır, ne de olsa ülkemizde uygulanmayan ahim kararları varken türk mahkemelerinde verilen kararın siyasi olduğu düşünülebilir, eğer yanlış konuşuyorsam düzelt beni özellikle mahkeme kararları konusunda 😅
- +1 yıl
Fenerbahçe şampiyon olacak diyenler vardı iki hafta önce sende onlardansın galiba! 🤣 Evet fenerbahçe müthiş bir çıkış yaptı ama ali koç zerre futboldan anlamadığı için özellikle fenerbahçenin son iki senesi çöpe gitti! 😂 Ağlayacağınıza aziz'i geri getirin! Galatasaray terimsiz, fenerbahçe'de aziz'siz olmaz 🤣
- +1 yıl
Fenerbahçe şampiyon olacak diye bir iddiam olmadı. 3. cü de olsak 4 de olsak iyi futbol oynayarak olalım tek isteğimiz bu oldu. Ama tüm takımlar döküldü. En çok da üç büyükler döküldü. Doğal olarak birisi şampiyon olacaktı. Piyango Trabzona vurdu. Futbol izleyen hiç kimse şunu diyemez, Trabzon 1 sene boyunca canını dişine takarak söke söke mücadele etti ve şampiyon oldu diyemez. Şans tamamen şans. Sevinsinler tabi 50 yıl daha göremezler haklarıdır sevinmek. Sende objektif futbol yorumlarım yazmışsın da bu fener düşmanlığı ile sağlam objektif olmuşsun aferin sana 😃 😃
- +1 yıl
Fenerbahçe'ye karşı ne bir düşmanlığım ne de önyargım var ama trabzonspor şampiyonluğunu hazmedemeyen taraftar grubu yorumlara bakınca Fenerbahçe ve birada Galatasaray... Ben fenerbahçe'nin 4 senedir kötü yönetilildiğini söylüyorum, ali koç ilk sene hataya aykut kocaman'ı göndererek başladı ve hata olsa bile vizyon adı altında pek eleştirmedik, ama geçen sene emre belezoğlu'nu göndermek çok büyük hataydı ve emre başakşehir'e gittikten sonra takımı getirdiği seviye ortadayken başkan'ın bu vizyon sevdası yüzünden iyi giden ismail'ı kartal'ı göndermek istemesi futboldan zerre anlamadığının kanatıdır! Jorge jesus ve ekibine 10 milyon avro harcayağına bu takıma aboubakar, talisca ve bir tane sağ bek alsın bu takım seneye garanti şampiyon olur... Ama ali koç yine yabancı hoca yüzünden takımı bitirecek!
Birde sitede fenerbahçe ile galatasaray'ı eleştirince hemen hakaret vari yorumlara maruz kalıyorum, yani bu iki takım eleştirilemez diye bir kural varda ben mi bilmiyorum? :D
- Spor konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılFenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın kötü olduğu bir sezonda şampiyon omuşlar ve bunu büyük bir zafer olarak mı görüyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Şampiyon oldular saygı duyarım ama bu şekilde olmasalardı sevinçleri yerinde olurdu.
+1 yılBaşakşehir şampiyon oldu
Trabzonspor da şampiyon oldu
Seneye bu hükümet Konyaspor'u da şampiyon yapar 😎01 Yorumla
+1 yılZerre sevmiyorum tebrikte etmiyorum bjk gibi 8 lik olacağı belli rezil olacaklar şampiyonlar liginde sonra 38 yıl niye olmadınız anlayacaksınız şimdilik sevinin şampiyon olmayı hakettiniz
00 YorumlaEmeği geçen federasyona cumhur başkanı na alayına tebrikler
14 YorumlaMemleketim mutlu ben de mutluyum
25 Yorumla
+1 yılTebrik ederim, sadece fileyi yolmaya çalışan taraftar amacını açıklarsa daha mutlu olurum 😅
23 Yorumla- +1 yıl
Birisi aciklarsa bende cok mutlu olurum cünkü o an sok oldum o manzarayi görünce 😂😂
- +1 yıl
@serenay1995 diyoruz ya büyük başarıdan sonra genelde futbolcular yapar hatıra diyelim ama taraftar yaptıysa kara borsada parayla satar
+1 yıldomatesin kilosu 50 tl olacak nerdeyse adamlar şampiyonluk kutluyor şaka gibi ülke
03 Yorumla- +1 yıl
bu zamana kadar verdikte bir b*k değişmedi
- Spor konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılTrabzon çok iyi olduğundan drğil rakipler çok kötü olduğundan şampiyon oldu.
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😅
- +1 yıl
En basiti Fener ve Başakşehir sezona şimdiki hocalarıyla başlamış olsaydı son hafta son maça hatta ikili, üçlü averaj hesabına bile kalırdı yarış. Ve hatta belki o zaman Trabzon ilk üçte olmayabilirdi.
- +1 yıl
@SwordOfDemocles O öyle olsaydı şu böyle olsaydı, o na bakarsan halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu!😂
- +1 yıl
Neyse bir sonraki şampiyonluk için de bir 38 sene daha beklersiniz
38 mi 11 mi ben mevzuyu anlamadım 😂aydınlatacak olan var mı
013 Yorumla- +1 yıl
Net 38. 2010-2011 şampiyonu sanıyorlar kendilerini. Yargıca karar verilmiş bir olaydır 2010-2011 şampiyonluğu Fenerbahçe'nindir diye ama hazmedemiyorlar kendi kendilerine eğleniyorlar kendilerini o senenin şampiyonu sanıyorlar :D
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
@ölüprofil Gerçek şu ki; Tff'nin resmi tescil ettiği en son şampiyonluğumuz 1984'te olmuştu ama 2011'de şampiyon olduğumuzu da dünya çapında (Tff harici) her kurum kuruluş mahkemeler tescilledi onayladı malum takımın birçok maçta şike yaptığı kesin olarak kanıtlandı bütün verileriyle.. Şampiyonlar ligine Trabzonspor direkt gruplardan katıldı, parasını aldı.. Şimdi sen söyle 2010-2011 şampiyonu kimmiş?
- +1 yıl
Yaw yargının kararını bile tanımayacak kadar cahilsiniz cahilm olmanız beni eğlendiriyot 😂😂😂
- +1 yıl
@BilgisayarTeknikeri Asıl cahil sensin hem de kara cahil.. Yargının kararı 10 senedir bizim lehimizeydi bütün delilleriyle kanıtlarıyla ispatlarıyla, son 1 yıldır sizden yana hiçbir destekleyici veri olmamasına rağmen.. Hala daha konuşmayın, o kadar BÜYÜĞÜZ Kİ müzenizde hala KUPAMIZ var..
- +1 yıl
@Mysterious1712 Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin futbolda şike davasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer isimlerle ilgili verdiği kararın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Düren, "TFF'nin yetkili kurullarının verdiği kararlar geçerlidir. Bizim için spor hukuku açısından bu dosya kapanmıştır. Herhangi bir olağanüstü toplantı yapılmayacak. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, şike ile ilgili kararını açıklamıştı. 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir" ifadelerini kullandı.
"YARGITAY'IN KARARI BİZİM KARARIMIZI DEĞİŞTİRMEYECEK"
Geçtiğimiz ay NTV Spor'da katıldığı bir televizyon programında konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise, "Yargıtay ve mahkemelerin verdiği kararlar federasyonumuzu ilgilendirmiyor. Bizim verdiğimiz kararlar da onları ilgilendirmiyor. Yargıtay'dan çıkacak karar, bizim kararımızı değiştirmeyecektir. Biz şike dosyasını kapattık. 2010-11 futbol sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir." açıklamalarında bulunmuştu. - +1 yıl
@Mysterious1712 siz ağlamaya devam edin :D
- +1 yıl
@BilgisayarTeknikeri oğlum biz kupayı size bağışladık ağlayan sizsiniz merak etme 2 hafta sonra meşhur şarkınızı çalacağız "Fener Ağlama" kupa töreni ve resmi şampiyonluk kutlamalarında :)
- +1 yıl
@Mysterious1712 O yüzden mi bağışladığınız kupanın arkasından "cupamizu verun" diye ağladınız :D :D yeminle komedi filmi gibisiniz ve ağır cahil kokuyorsun. Sen yaz bu sana benim son mesajım çünkü aşırı cahil olduğun için sana artık yazıp kendimi yormayayacam :)
- +1 yıl
@BilgisayarTeknikeri Sana acıyorum aşırı cahil olan sensin, çok şükür hiçbir zaman hiçbir konuda cahil olmadım olamam da sonsuzlarca şükürler olsun Rabbime..
- +1 yıl
@Mysterious1712 ok :)
- +1 yıl
Arkadaşlar 2010-2011 sezonuyla ilgili fenerbahçe kulübü türk mahkemelerince aklanmıştır ancak fenerbahçe'nin hala uefa'ya 3 yıl ihracın zararı olan 100 milyon dolar ile ilgili tazminat davaları açmaması ve resmi sitelerinden fenerbahçe'nin şike yapmış kulüp olarak ismi geçmesi, zamanında namusumuz denilen ama sonra geri çekilen CAS davası vesaire ve hala bu zarar için harekete geçilmemesi ve kimsenin kulüpten konuyla ilgili bir girişimde bulunmaması türk mahkemelerince verilen kararın siyasi olduğu şüphesi uyandırıyor.
Peki Fenerbahçe kulübü uefa'ya türk mahkemelerinin verdiği karara göre dava açarsa ve bu aklanma kararıyla uefa'ya açılacak davayla yüklü tazminat alınabilir mi? Yoksa işimize gelmediği zaman ülkemizde uygulanmayan AHIM kararları varken avrupa mahkemeleri bizim mahkemelerin kararını ne kadar ciddiye alır orasıda tartışılır! Bence Fenerbahçe türkiye'de aklandı bu net ama uefa'nın gözünde hala şikeci takım olarak gözüküyor ve fenerbahçe kulübünün hala tazminat davası açmaması da bunun sağlam bir kanıtıdır, aksini iddia eden varsa buyursun tartışalım :D
+1 yılakp, trabzonu şampiyon yaptı. şikenin allahı döndü resmen geçtiği son 4-5 maçın da.
06 Yorumla- +1 yıl
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk dönemlerindeki maçlarını izle. Bir de bunların ADS, Karagümrük, Hatayspor maçlarını izle
- +1 yıl
TFF bu sene Fenerbahçe'ye düşman kesildi resmen neden bahsediyorsun sen dostum :D Ali Koç'un açıklamalarını hiç mi dinlemedin?
- Spor konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılTs kazandı sonunda tebrik ediyorum.. :D
40 Yorumla
+1 yılÖlmeden gördümya takımıkın şampiyon olduğu nu
12 Yorumla- +1 yıl
Allah göstermesin kardeşim daha göreceğin şampiyonluklar olacaktır merak etme, trabzonspor'un artık 38 yıllık bir seri yapacağını düşünmüyorum! Bundan böyle 8-10 yılda bir en az bir kere şampiyon olur, hele birde abdullah hocayla uzun vadeli çalışırlarsa başakşehir'de ki gibi trabzonspor'u güzel günler bekler...
- +1 yıl
İnşallah abim ya
sevinsinler gariplerim 38 yıl olmuş ama fazla holigan bır taraftar grubuna sahip
10 Yorumla
+1 yılİnsallah kimde kaza kurşununa gitmez
11 Yorumla32 senede bi balık tuttular o kadarda coşsunlar tebrikler hamsiler
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul'da kutlama yapanı döverler inşallah. İstanbul 3 büyüklerindir. Gitsinler Trabzon'da kutlasinlar tff sayesinde aldıkları şampiyonluğu. Hamsi kafalılar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUlan Allah'ın görmemişleri Fatih terimdwn az kupanız var. Büyük olan diyor. görmemiş köpekler
+1 yılTebrik ediyorum bir Galatasaraylı olarak hak ettiler ve oldular
10 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne