2 Ağustos 1967 yılında kurulan bu güzel kulübün kuruluş yılı kutlu olsun 😊😊
Daha nice 50 yıllara

bu güzel Anadolu kulübü hakkında güzel şeyler düşünüyorum. trabzonsporun 50 . yılı kutlu ve mutlu olsun. bordo mavili takım Türk futbolunda ilkleri başarmış , Türk futboluna büyük hizmetleri olmuş ve ileride de olacak olan mütevazı bir şehrin büyük bir kulübüdür. ben fenerbahçeliyim ama İstanbul ile Trabzon bir değil. bütçeleri ve taraftarları da bir değil. medya desteği de. doğruya doğru. fanatizm taraftarı değilim.
Ayrıca detayı da es geçmediğin için teşekkür ederim
rica ederim.
Heyt bee profilimi Trabzonuma boyadım :D
Ben paylaşacaktım bununla ilgili ilk soruyu helal olsun!
TRABZONSPOR, en çok hakkı yenen ama buna rağmen adalet arayan istanbulun 4 büyütülmüşüne karşı tek başına mücadele etmeye çalışan medyanın, federasyonun en çok oyunlar oynayıp karıştırmaya çalıştığı Büyük yerel halk klubudur. Onurlu tarihinle çok yaşa Trabzon'um :)
50 TEMİZ YIL!
Umarım birgun kardeş takım olan 1461 Trabzonspor'u da ligde görürüz 😊
ona izin vermezler de umarım şampiyon oluruz :)
teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊
Trabzonspor taraftarları çok holigan. TS GS maçında GS taraftarlarını çırılçıplak dolastirdilar Trabzon sokaklarında. Ama Anadolu takımları da şampiyonluk sevinci yaşamalı tabi.
Edit: 4 yıl Trabzon'da yaşadım.
Trabzonu severim. Olmaları dileğiyle
Cevap
50Cevap
Olabilir 4 büyük takım ve basaksehirin şampiyonluk şansı mevcut. Kadroları yeterli olur bir iki transfer ile birlikte 😊önemli olan doğru yonetebilmek borçsuz ilerleyebilmek ve kulüpleri batirmamak ama biz sabırsız millletiz hemen olsun istiyoruz o yuzden sistemleri bir türlü getiremiyoruz sonra diyoruz ki Neden basarisizis. şapkayı önümüze alıp doğruları görüp, düşünüp uygularsak sampiyon da olur her takımımız göztepe, konya, eskishir gibi neden olmain😊
Bir şehir dusunun heryer bordo mavi bebeginden en yaslisina kadar. Bu sehir 7 defa sisirilmis İstanbul takimlarini ezmis. 61 bin kisi istanbula gelmis. Ve birde kimliginde Konya, Rize, Antalya vs yazip İstanbul takimlarini tutanlar var. Bu kisiler utanmadan koskoca Trabzonspor a yorum yapabiliyorlar. Elin seyiyle gerdege girmek lafi sizler için soylenmis
Trabzonspor'un şampiyon olma şansı tabiki var ama kolaymı değil. İstanbul dışından çıkıp güzel işlere imza atan bir takım. Gelecek yıllarda yakın geçmişe göre daha başarılı olmasını umuyorum.
Aslında Trabzonda çok para var. Nedendir bilinmez tamtakır yatırımı yapmıyorlar. İsteseler barcelona karması yaparlarda takımı işte.
Bu kafayla bu yönetimle küme düşmemeleri sans birkaç yıldır.. özüne dönmeden şampiyonluğu rüyasında bile goremez
Bir Trabzonspor taraftarı olarak sampiyon olmak istiyoruz. 50. Yılda yakışır bize sampiyonluk
kesinlikle olamaz burak yılmaz transfer oldu cunku :))
Bu sene şansı çok düşük ama mali yapıyı koruyabilir ve sabrederlerse seneye çok farklı bir lig olacak.
Yıllarca hak ettiği şampiyonluklar elinden alındı. Artık öyle bir takım kuramadı yıllarca. İstanbul takımları iyi transferler yaptı. Sanmıyorum TS şampiyon olmaz bence.
FENERBAHÇE'liyim ama gerçekten tüm kalbimle kutlu olsun inan inşallah olur Tüm Anadolu kulüpleri hak ediyor
Olabilir, güzel futbol oynarsa neden olmasın
Aşırı fanatik bir Trabzonspor taraftarı olarak söylüyorum hayır
Trabzonun şampiyon olma ihtimali, Dursun özbek'in istifa etmesi kadar imkansız görünüyor
Hiç sanmıyorum. Ayrıca eski trabzon değil her yenildiğin de sahada olay yaratan bir klüp oldu
@Barış1992 https://resimyukle.xyz/resim/KVSyT9 Ağlamaya devam hamsiler :D
@Barış1992 Aklı olan trabzonumu tutardı yazık kıyamam 30 milyon fenerli var bu ülkede hamsi uşağı :D Unutma yıllar öncesinde bu bir spor olayı değil siyasi olaydır diye milyonlarca kişi sokaklara çıkıp fetöye karşı bir duruş sergiledik sizin gibi hamsilerde fetönün icraatlerini işinize geldiği için kabul ediyorsunuz yazık :D
bizim heryil sampyonumuz gonul ce cikarsiz sevilebilecek baska klub yok
Ne güzel anadolu kulübü yav ne demezsin şikeci hamsiler umarım hiçbir zaman yüzleri gülmez nefret ediyorum..
ßikecinin adresi belli
O konuda sana katılıyorum çünkü gözler ve gol pozisyonları saçmaydı ama en büyük şikeci kupa alanlardır
Klup guzel de taraftari biraz sey yani..
sikeci trabzondan bir cacik olmaz. gecen sene bursaspora mac satti kahpeler
Kanıt?
futbol bu hiç sürpriz maç olmadı mı?
Adil bir lig olursa şansımız var!
İğrenç bir kulüp kulübü gibi insanıda cahil ve çirkef
Aklıma karadenızlıler gelıyor...
tatlişler inşallah şampiyon olurlar
ilk dörde bile giremezler maalesef
trabzon bursaya macı sattıgından berı tam soğudum.
Boş yaygaralara aldanmayın bu takıma oynanan oyunlar türkiyeye oynan oyunlar gibi olmaya başladı artık!
@Şekergibiçocuk knk sen sanırım trabzonlu ama ilk yarı süper trabzon ikinci yarı tuhaf bir trabzon izledik kahvede canlı izliyordum bir adam bile şu trabzonu desteklemedi hepside macı sattı diyordu yani bilemem yinede ama banada öyle geldi.
canlı tvden zlemesem maçı böyle konuşmazdım.
yok eksigi cok taraftari köstek sürekli
kendilerini hiç sevmem
Hiç zannetmiyorum ya şampiyon yine beşiktaş 👍
Beşiktaş vermez şampiyonluğu.
küme düşsün bu hamsilerrr
sıfır sıfr sıfr 00000000000
Milyonda bir diyorum 😄😄
türk takımımı bu ya adı türkçeymiş
Olmasın o hamsiler sjsjsk
Tabikide olacak
İhtimali yok
Çok zor sanmıyorum.