Evet arkadaşlar Fenerbahçe bu sezonun flaş takımlarından biri olan Rizespor'u 5-0 gibi farklı bir skor ile yenerek şampiyonluk yarışında yolunda kayıpsız şekilde devam etti! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe bu sezonun flaş takımlarından biri olan Rizespor'u 5-0 gibi farklı bir skor ile yenerek şampiyonluk yarışında yolunda kayıpsız şekilde devam etti! Maçı nasıl buldunuz?

Bütün takımları izliyorum Fenerbahçenin takım olarak bu inanarak oynama ve hırslı futbolu hiçbir takımda yok tek rakibimiz kendimiziz inş yine rehavet çöküp duygusuzca oynamaya başlamayız. Bu sene takımla barıştım ilk defa maçlarında izliyorum severek inş olacak...
o sırada %40ıyla oynayıp rakiplerin içinden geçen gs tam halini sen düşün
@Manwhoisstrong gs güzel oynuyor ama şampiyonlar liginde umarım tam kapasite oynarlar zaten iki takım ligin üstünde çok zevkli iki maç izleriz bu sene geçen sene hiç varlık göstermemiştik özellikle ikinci maçta ama bu sene duygu var takımda
evet o duyguyu görüyorum takımınızdaki baya çekişmeli ve heyecanlı bir yıl olacak güzel seyirler diliyorum şimdiden
@Manwhoisstrong umarım Avrupa da başarı gelir lig çok da umrumda değil açikçası rizeye 5 atmak beni tatmin etmiyor artık ya da şampiyon olmak Avrupa da bizden daha bütçesiz daha küçük taraftar grubu olanlar başarı sağlarken bizim izlememiz can sıkıcı... İnş bütün takımlar bizi gururlandırırız kızlarımızın yarısı kadar bile olsa kafi :)
kesinlikle artık avrupa da başarı istiyoruz fener konferans Galatasaray en kötü uefa kupasını getirmesi dileğiyle diyelim
@Manwhoisstrong ağzın bal yesin inş birader
eyvallah krall
Hayal kurmuyorum arkadaşım konferans Ligi'nden fb lider çıkar ve son 16yı garantiler sende burdasın bende kura şansı olursa ki bence olacak son 8 garanti gözüyle bakıyorum ben gerisi tamamen kura şansını bakar çok zor bir şey değil bende final oynaması gs için evet işler zor duruyor fakat üst üste alacağı 2 galibiyet herşeyi değiştirebilir bu kadar emin olma bence
bu arkadaş totem yapıyo ciddiye almayalım
Fazla keskin konuşuyorsun fanatizm yaratmak istemem ama Fenerbahçe üzerine yorum yapma birader olur mu gerek yok ortamı germeye
Oynanmamış her maç 3 ihtimallidir bu gerçekten fazla uzaklaşma bence konferans Ligi'nde bana bir tane takım söyle A. Villa dışında diğer taraftan gelecek takımlar hariç hepsi vasat takımlar bence fazla karamsarsın yarı final oynaması çok olağan duruyor bence yeterki şans faktörü yanında olsun gs için evet çok zor bir tablo duruyor ama değişirse de pek şaşırmam açıkçası
Galatasaray kesinlikle sonuncu olur, Fenerbahçe ise evet kağıt üstünde iyi kadrosu var ama olmayacak bir takıma ligimizin düşük temposu yüzünden elenir. Ben en iyi ihtimalle yarı final oynar diyorum ki bana sorarsan bu kadroyla final oynaması gerekir ama avrupa futbolunun temposu her ne kadar konferans ligi olsa bile grup aşamasından sonra baya tempolu ve zorlu maçlar olur. Kura şansı vesaire ile bir yere kadar gidersin.
Bakalım ben yarı final diyorum en az umarım sen yanılırsın kupayı alırız kesmez ama olsun bir yerden başlamak lazım :)
Başakşehir maçının devamı gibiydi. Maçın her anında Fenerbahçe oyunu domine etti. Rakibe hiç izin vermedi ki Rize de kolay bir rakip değildi. Son 5 maçta yenilmemişti. İptal edilen gole VAR ın müdahale etmesi saçmaydı. Çünkü top yerden, yakın mesafeden sekmişti. İkinci yarıda da penaltısı verilmedi. Tadic e yapılan müdahale net penaltıydı.
Cevap
42Cevap
Fenerbahçe gerçekten çok iyi oynuyor
Oha ss almam lazım :D bunu sen mi yazdın Mario
Yalancınınnnn?
Pislik yapmayalım pls
Neyse takım kavgasına girmeyecem 😌
Bırak bu işleri çekememezlik sana hiç yakışmıyor
Maşallah de dağa taşa vur
😏😏
Maşallah nereye kadar böyle gidecek merakla bekliyorum gadası
maçı iyi buldum.
Fenerbahce ve Galatasaray artık birbirlerini yuceltmeye başladı. Rekabetin en güzel hallerini yaşıyor iki takımda. En guclu rakibinden geride kalmamak icin iki takımda cok akıllıca isler yapmaya başladı. 2 takımda rakiplerine karşı bir maçta ortalama 20 şut ile oynamaya başladı. Bu anadolu kulupleri icin resmen kâbus. 2 takımda ulke seviyesinin uzerine cikti ve gayet iyi gidiyor. Bir Galatasaraylı olarak bu durum gercekten hosuma gidiyor. Guclu rekabet icin cok dogru isler yapiliyor.
Ne istediğini bilen bir Fenerbahçe izliyoruz ve herkes şampiyonluğa full konsantre. Herkes bu sene inanmış eski sezonlara göre fark bu. Eğer lige etki edecek hakem hataları ile karsilasmazsak bu sene şampiyon olabiliriz. Tabii derbi performansları da önemli.
bu sene şampiyonuz inşaAllah. hoca 9 numra takım 9 numara rakiplerden sadece GS hoca takım 8 numara. onun dışında gerisi çöp. Bu sene aksilik olmazsa konferans liginide alırız.
Fenerbahçe çoştu gidiyor oyun ve çoşkulu tempo hırs azim süper lig rekoru 62 kere cezasına topla buluşma nedir abi ya gümbür gümbür gidiyor bu sene farklı bir Fenerbahçe ruhu döndü bence geliyor gelmekte olan.
Oyununu çok beğendim her sene iyi başlıyoruz sezona sonra sezonun ortasında puan kaybı oluyor taraftarlar çıldırıyor oyuncular ürkekleşiyor ve enkaz oluyoruz umarım aynı şeyleri yaşamayız bu sezon
fener sıradan oynadı rizze her zamanki gibi yattı umarım bu futbolu avrupada oynar..
çünkü ligde fenerin oynayacağı takımlar bu şekilde yatmaz artık..
toplam 23 şut çekmişler.
Bir galatasarayli olarak bu yil fener bahce nin sampiyon olmasini isterim guzel futbol sergiliyor ama bu lif ikinci yari degisir.
Kaliteli kadro, kendi sahası ve zayıf rakiplerle oynamaya devam ediyor Fenerbahçe. Güçlü rakip denk gelmedi
Kusursuz bir maç, başka seviyede oynadı ve oynuyor. Bir futbolsever olarak Fenerbahçe maçı izlemek keyif veriyor.
Yahu maçı bırakalım da Fenerbahçe nasıl bir anda eski haşmetine kavuştu onu konuşalım.
Güzel bi maçtı tebrikler fenerbahçem bu sene iyiyiz maşallah
Sen fenerli miydin? 😊
Evet.
Bana yazmaktan ve takip isteği atmaktan ne zaman vazgeçeceksin ?
Adana Demirsporla karşılaşınca görecekler neyin nasıl oynandığını ⚡️
Adana demirle olan maç bitince bu bağlantı altına yine yazicam görüşmek üzere selametle
Hersey geçen yıldaki gibi hakemin maçı dogramasi ile olmuyor maalesef 😄
@Fenerligenc34 🤣🤣🤣🤣
Kek takımlarla oynadılar. Sanıldığı gibi makas açılmadı. Sadece formdalar. Düşüş yakındır
iyi oynadılar
ama maçın başında fb kalecisinin kurtardığı top, dönüm noktassı oldu
Fenerbahçe 9 yıllık şampiyonluk hasretine bu sezon son verecek gibi.
Aşkim fenerbahce. Her hafta benim bebegim o 😘
Herhangi bir olumsuzluk olmazsa bu yıl şampiyonuz inşallah 😄👏👏
Fenerbahçe maçları insana bir başka zevk veriyor 😀
Eeee bu takıma kim dur diyecek ! İllaki Aralık ayına kadar beklemek gerekecek
Fenerbahçe'ye helal olsun. Sonunda şampiyon olacak gibi
asıl fenerbahçeyi seneye beklıyorum , çok guzel bır kadronun altyapısı ve gelecek başarının ayak sesleri
Galatasaray'lıyım ama Fenerbahçe gerçekten çok formda. Açıkcası hoşuma gidiyor bu :))
Kelimenin tam anlamıyla doğranıyoruz ama fenerim bırakmıyorr
Gümbür gümbür geliyoruz sıkı durun 💛💙🧿
Dün Anadolu takımı Ankaragücünu bugün başka Anadolu takımı rizeyi yendi suandada başka bir Anadolu takımı konya ile oynuyor başarılar Anadolu takımları :)
Bariz hakem hataları olmasa çok zevkli maçtı daha zevkli olurdu
Efsane sağlam adımlarla dönüyorrr😅
Zevkli bir maçtı, izlerken çok keyif aldım 💛💙
Böyle gidip gs den 3 fark yiyecekler gene
😂😂
Yine şampiyon olamazlar alıştık
Bu sefer cidden güzel oynadılar.
90 dakika yetmedi bana izlemeye doyamıyorum
Galiba bu sefer cidden o sene bu sene
Fener bu sene şampiyon olur
Allah nazardan ve kem gizlerden saklasın aminn
Tek endişem hakemler.
Geçen sene de böyle olmamış mıydı 😂
Geçen yıl jesus kendi oyun stilini takıma kabul ettirmeye çalıştığı için sonunu getiremedik
Zaten bu yılki kadro ile geçen sezonki kadro arasında dağlar kadar fark var
Bilmem anlatabildimmi 😄
İzleyip görecez inşallah hayırlısı diyelim 👍
sene sonunuda boyle getirirse super
Çok iyi ama gs ile rekabet zamanla zorlayacaktır.
Şampiyon fenerbahçe maç harikaydı
Herzamanki gibi Eze Eze yendi
Şampiyon Fenerbahçe
Seks gibi oynuyoruz
Hakeme rağmen tokatlıyoruz
Oo coşmuş 😃
güzel
Keyifli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?