Spor Evde 5 kg dumbell var ama baya ağır geldi tekrar yapmakta zorlanıyorum sizce bu normal mi? Gizem-Avcisii Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk kez aldım elime böyle bir ağırlığı alternatif olarak ne önerirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Görüşleriniz neler? Güncellemeler+1 yıl Güncel Evde 5 kg dumbell var ama baya ağır geldi tekrar yapmakta zorlanıyorum sizce bu normal mi? Cevapla Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Normal ya 1 kiloyu bile kaldıramam 1 0 Yorumla
Sahinaybr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 78% +1 yıl Bizdeki 10 kg 5 5 olarak yapıyorum kanka güzel bi vücut için steroid protein tozu falan fistan hikaye güzel bi vücut istiyorsan önce aldatılacaksın🥲 1 3 Yorumla Gizem-Avcisii +1 yıl Savaş Cebeci olayından sonra fitnessa olan merak azaldı millette 🤦🤣 Yorumla Sahinaybr +1 yıl Sjsjsj Yorumla Sahinaybr +1 yıl Diye ki gülem 😂 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 5 kg zorlamaması lazım aslında. 2 kg olanlardan al 2-3 hafta kadar onlarla çalış, sonra arttırırsın. 1 6 Yorumla Gizem-Avcisii +1 yıl İşim gereği fizikle çalışan birisi değilim o yüzden kollarım güçsüz kalmış sanırım biraz. Sen hiç dumbella çalıştın mı peki ve ilk kaç kg la başlamıştın? Yorumla Gizem-Avcisii +1 yıl @busegmss Siz dumbell çalıştınız mı hiç İlk kaç kg la başlamıştıniz? Yorumla busegmss +1 yıl Evet çalıştım, 2 kg ile başladım. Yorumla Gizem-Avcisii +1 yıl Bugün ağırlıkları denedim ve dediğin gibi 2 kg Uygun geldi içlerinde 2 ile başladım Yorumla Gizem-Avcisii +1 yıl Sen kaç kg kadar çıktın en fazla dumbell da ağırlık olarak? Yorumla Gizem-Avcisii +1 yıl @busegmss Sen kaç kg ma kadar arttırdin en fazla dumbell da, son olarak bunu sormak istiyorum hatırlıyorsan? Yorumla
Deepinloves Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Erkek için normal aslında kolların güçsüz zannımca 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normal ya 1 kiloyu bile kaldıramam
Bizdeki 10 kg 5 5 olarak yapıyorum kanka güzel bi vücut için steroid protein tozu falan fistan hikaye güzel bi vücut istiyorsan önce aldatılacaksın🥲
Savaş Cebeci olayından sonra fitnessa olan merak azaldı millette 🤦🤣
Sjsjsj
Diye ki gülem 😂
5 kg zorlamaması lazım aslında. 2 kg olanlardan al 2-3 hafta kadar onlarla çalış, sonra arttırırsın.
İşim gereği fizikle çalışan birisi değilim o yüzden kollarım güçsüz kalmış sanırım biraz. Sen hiç dumbella çalıştın mı peki ve ilk kaç kg la başlamıştın?
@busegmss Siz dumbell çalıştınız mı hiç İlk kaç kg la başlamıştıniz?
Evet çalıştım, 2 kg ile başladım.
Bugün ağırlıkları denedim ve dediğin gibi 2 kg Uygun geldi içlerinde 2 ile başladım
Sen kaç kg kadar çıktın en fazla dumbell da ağırlık olarak?
@busegmss Sen kaç kg ma kadar arttırdin en fazla dumbell da, son olarak bunu sormak istiyorum hatırlıyorsan?
Erkek için normal aslında kolların güçsüz zannımca
5 kg bişey değil onunla devam