Adamı hiç sevmem ama o halini görünce cidden üzüldüm. Yaşlanmış lan bayadır takip etmiyordum..
Bari bir iki yumruk atmasına izin vereydin kanlar içinde kalmış garibim😄.
Haketti ama o ego zarar zararrr.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adamı hiç sevmem ama o halini görünce cidden üzüldüm. Yaşlanmış lan bayadır takip etmiyordum..
Bari bir iki yumruk atmasına izin vereydin kanlar içinde kalmış garibim😄.
Haketti ama o ego zarar zararrr.
Kendi istedi bunun olmasını, sonra R yaptı.
Adam haddini bildirdi. 50 yaşında adam kendini bu duruma düşürmemesi gerekirdi.
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
Bu ilaçlardan sonra böyle gözü döndü, 2016 ya kadar normaldi daha sonra bir ilaç işine girdi şişti, psikolojisi de bozuldu.
Ya böyle sınanırsın işte.
Yok bee o yürek nerede boşmuş
@sinirli_ Ne alaka yahu 😅 Bende Aslanım..🤦
İki ismi de tanımazdım. @sinirli_ 'yi takip ettiğim için sorusunda görüp baktım. Bu kavga değil, saçmalık. Kavga öyle olmaz.
Ayrıca ne olursa olsun yaşanan barbarlıktan başka bir şey değil. 2023 yılında, Milattan Önce 2023'te yaşansa normal sayılacak bir boğuşma izledik. Testosteron böyle harcanmamalı.
Cevap
6Cevap
Çok egoluydu o anlamda hak ettiğini buldu eski savaş cebeci değişmeseydi şu an bir efsane olurdu o adam
Aynen öyle
Sinirli_orada bence tehdit vardı sayılmaz adam bitane bile vuramadı sence bu normal mi? diğeer zargana silahla gelmiş oraya belinden savaşa gösteriyor. korktu adam bişey yapamadı
savaşhafif silkelense atardı o zarganayı üstündenn
@Deepdreamers görmedim silahı. Saçmalık zaten gitmemeliydi.
savaş artislenmiycekti isterse dünya şampiyonu olsan falan filan
sıradan iki kişi için dediği doğru olabilir 70 kilo adam 110 kilo birini dövemez ama 70 kilo adam teknik biliyorsa sonuç böyle değişir
Ben severdim açıkçası babacan adamdı ama egosuna yenik düştü son zamanlarda.
Ama maç adil değildi
1. Kaan Kazgan denilen şahıs adama gardini almadan saldırmış
dövüş ring gibi profesyonel ortamda olsa daha anlamlı olurdu. Bu bildiğin lise çıkışı arka bahçe kavgası..
Bu herifler kim niye kavga ediyo niye kimse durdurmuyo acaba bunu sorgulayacagina bilmem yaşlanmış haddini bildirmiş o olmuş bu olmuş boş boş zirvalariniz
Yav saçma saçma konuşma da birisi dayak yiyo millette iyi oldu diyo
Ne arastircam iki tane sığırı
eternity-a Bro iki sığır dediğin birisi Türkiye kikbox şampiyonu diğeriyse (dayağı yiyen) Fitnesi Türkiye'ye İlk getiren adam. Genel kültürün zayıf anlaşılan bu iki ismi hiç duymadım diyorsan 👍
İlgi alakamin olmadığı şeyler ayrıca sığır dememin nedeni abicim niye kavga ediyorlar ya niye kimse ayirmiyo niye polis gelmiyo birisinin ağzı burnu dağılıyor birisi izliyor bu bana yanlış geliyor anladın mı?
bence adil başlamadı o dövüş
evet
O ne ya
Yazık adama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?