sevgilim asker gideli 2 ay oldu bugün facede arkadaşlarıyla konuşmalarını okudum arkadaşı burada kızlar güzel vs. demiş sevgilimde aynn l*n burada da demiş benim için bir ayrılık sebebi aslında henüz dile getirmedim ama hiç hoş değil asker diye her şeyi alttan alıyorum gerekirse evden çıkma dediği için çıkmıyorum bazı şeyleri saklıyorum üzülmesin diye yaptığı zoruma gitti açıkcası ayrılıcam çnkü o bunu haketti diye düşünüyorum bu arada 6 senedir beraberiz
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi öncelıkle ben 12 ay asker yolu bekledım... sana yasadıgım zorlukları anlatsammm suanda soyledıgın sey ıcınkendıne kızarsın. Ne olursa olsun sevdıgını askereyken bırakmaaa once kendıne saygısızlık olur bu. Bak ben sevdıgıme gıderken dedımkı ne olursa olsun bana ınan senı bırakmam geldıgınde de burada olucam sarılarak ugurladım vee onaa uzun uzun guzel sozler yazdım o bana hakaretler ettı demedıgı kalmadı ıc ceke ceke agladım agladıgımı bellı etmedım ama bır kez bıle ayrılalaım demedım bana hakaret etmıs olsa bıle onu gerı cevırmedım telefon elıme yapısık gezdım merak edıp uzulmesın sınırı bozulmsın dıye. ona mektuplar yazdım guzel hedıyeler yaptım cok uzakta olmasına ragmen hayatımda yuregım bu kadar yorulmamıstı halaa bılee o askerlık zamanındakı ızlerı tasıyorum ben o soyledıgı bır cumle ama onun canını hıc yakmadım ne olursa olsun asker dıye. gelırken de soyledıgı tek cumle ıle onu affettım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAskerde aileden uzak zor şartlarda sevgilin ne halde düşünüyor musun? Hayır 6 senedir berabersin demek ki adam seni kalpten seviyor. Ne olmuş burada kızlar güzel dediyse? Sen 6 seneden beri hiç mi yolda yakışıklı bir erkek gördüğünde dönüp bakmadın? Önemli olan kalbinin kime ait olduğu. Askerde ayrılsan ne hale düşer biliyor musun? Dikkatsizleşir mazallah bu işin şakası yok. Başına bir şey gelirse ömrün boyunca vicdan azabı çekersin sırf "oradaki kızlar güzelmiş" diye. O askerdeyse sen de yetişkinsin demektir. Çocuk gibi eften püften şeylerde ayrılma kararı alınır mı ya. Gül gibi ilişkin var. Allahım yarabbim. Dellendim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) dellenme hemen ama gerçekten şöyle düşününce sinir bozucu bir durum evet 6-7 senedir beraberiz önemli olan kalbinin bana ait olduğu ama bu sözlerde hiç hoş değil
+1 yılYahu bak simdi ordaki kizlar güzel demis burdaki bir kizi sevdim dememis burdaki kizlar sevgilimden iyi dememis sana ihanet etmemis erkek ortaminda olur böyle muhabbetler sirf öyle dedi diye seni sevmiyo anlamina gelmez ve 6 senedir seninleyse seni cok sevdigine emin olmalisin cunku erkek milleti sevgilisi olsada biraz gozu disarda olur ama gercektem sveiyosa asla yanlis yapmaz ki 6 sene olduysa seviyodur bence uygun bir dille konus ac konuyu ona drki boyle boyle ama sakın ayriliyim deme sende pisman olursun gurur yaparsa donmezde geri
23 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın 6-7 sene oldu ki seviyor ama böyle düşnmesi böyle konuşması gerçekten sinir bozucu bunu dile getirdiğim an kızıp bağırıp çağırıcam belkide ayrılıcam bilmyrm açıkcsı kendisnin mantıklı açıklaması olması gerekiyor
- +1 yıl
Bagirmak cagirmak cozum degil iki insan konusucaksiniz sorun neyse cozuceksin hatta ona duyebilirsin ben böyle şeylere aliskin ddgilim böyle şeylee yapicaksan biraz daha mesafeli olalim de ona
Soran+1 yıldile getiricem teşekkürler
Muhabbet ordan açılmış belli ki sevgilin de aynen burdakilerde demiş. Ne dicekti ben burada ki kızları beğenemem sevgilim var mı dicekti? :) Güzelseler güzel der yani aksini niye desin. Çok korkuyorsan gönlünü birisine kaptırır diye o zaman da ayrılırsın olur biter. Sonuçta seni gerçekten seviyorsa öyle bir şey olmicaktır zaten
23 Yorumla
Soran+1 yılya tabi ki gerçekten seviyorsa böyle bişey olmaz ama arkdaşı dile getirdi diye o dile getircek diye bir kural yoktu ki
Soran+1 yılooo o zaman hiç şansı yoktu :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa erkekler öyle kendi aralarında çok boş konuşurlar bazen. Başkalarının da neler düşündüğünü ya da yanlış anlayabileceğini düşünemezler. Sen esas seninle konuşmayı keserse felan şüpe et. Kızlar güzel felan dedi diye ayrılmak çok erken karar bence. Dediğim gibi boş konuşmalar olur bazen. Belkide arkadaşı öyle dedi diye cevap vermek zorunda kalmışdır.
15 Yorumla
Soran+1 yılbelkide öyle de düşündüm ama mesajımada cevap vermedi :/
Cevap sahibi+1 yılhmm yani bence bişey yoktur. ama yani 6 sene az bir zaman değil bu yüzden diyorum. Aranızdaki şey basit bişey olsa çoktan biterdi zaten. Acele etme. Bazı erkekler askerde değişir umarım ondan öyle bişey olmaz. Yani sen acele etme ve şu aralar fazla üstüne gitme. Askerlikte stesde oluyo çünkü.
Soran+1 yılyani evet basit bir şey olsa biterdi ama şükür öyle değil. inşallahda öyle olmaz
Cevap sahibi+1 yılbiraz sabret. acele kararların çoğu hatalıdır.
Soran+1 yılsabredicm bakalım nolcak teşekkürler
Yuhhh yaa. 6 senelik ilişkiyi bu laf için mi bitireceksin. adam kim bilir ne düşünerek demiştir o lafi hemde asker bir an boş bulunmuştur kiyma adama bence böyle saçma sapan bir şey için. en fazla niye böyle dedin üzdün beni falan de ayrilik ne ya
15 Yorumla
Soranbiraz mantıklı olmalıydı ama
Soran+1 yılbilmyrm belkide sormalıyım neden öyle dediğini
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılPişman olacaksın ve çok aci cekeceksin, güzel bir triple çok tatlı bitebilecek bir durum, 6 sene seninle olmuş, demek ki seviyor, dedikleri gibi yakışıklı erkekler olsa kız arkadaşına sen de yazardın, sadece bu yani pişman olma.
16 Yorumla
Soran+1 yılevet 6-7 senedirde bnmle birlikteyiz ama böyle söylemesi hoş değildi. trip atsam ne oldu dicek yine dile getirmek zorunda kalıcam
- +1 yıl
evet getir tartış ama direk aklında ayrılıkla tartışma, haklısın ama onu da dinle
Soran+1 yılbelkide bir dinlemem gerek ne kadar inanmasamda öyle
- +1 yıl
aynen önce birbirinizi dinleyin sonra karara ortak bir şekilde varırsınız, direk ayrılma psikolojisiyle gidersen kavga çıkar yine ayrılırsınız ama sen de yıpranırsın, dinlerseniz ya barışırsınız ya da tatlı tatlı sen yoluma ben yoluma dersiniz en azından sen de yıpranmazsın
Soran+1 yılkonuşmak en iyisi haklısın teşekkürler
- +1 yıl
ben teşekkür ederim iyi geceler
Adam şu an askerde. Terkedeceksen bile döndüğünde terket. Daha sonra haberlerde hepimiz ilaki görmüşüzdür sevgilisinden ayrıldıktan sonra cinnet geçirip hem kendine hem de çevresindeki diğer askerlere zarar verenleri. Bu yüzden ayrılmayı düşünüyorsan ve bu hadise canını sıktıysa terhis olmasını bekle. Ya da izne gelirse izinde rahatsız olduğunu belli et ama askerde olan birini terketme...
01 Yorumla
Soran+1 yılterketmek istemiyorum ama kendisi bunu istedi bugün ayrıca kendine bişey yapıcağını düşünmüyrm
+1 yılEger aklına koyduysan ve gercekten ayrılcam dıyosan barı gecen 6 senenın hatırına askerden donmesını bekle derım ne yapmıs olursa olsun sen genede ınsanlıgını kaybetme bırak buyukluk sende kalsın askerde zaten zor bır durum ve psıkolojı ıcınde ustune bırde bu bınmesın
03 Yorumla
Soran+1 yılbunları konuşurken hiç bir zor durumu yok ama :/
- +1 yıl
6 senelık ılıskısını bır kenara atıp bunları konusuyorsa yuzune vurulması gerekır ama bence askerde yapma bunu anlık sınırle dıyıp sonrada uzulebılırsınde ıyı dusun
Soran+1 yılbeilmyrm belkide sadece dile getirip dinlemem gerek teşekkürler
saçmalama ya sen sanki arkadaşlarınla konuşmuyosun şu çocuk yakışıklı falan diye. şahsen 6 seneyi böyle bişey yüzünden bitireceksen bence senin başka bir sebebin var bu senin bahanen olur. çocuktan uzak kalmak yememiştir belki. yaptığın terbiyesizlik yani erkek erkeğe muhabbet böyle çok döner 6 yıldır hiç mi tanımadın sevgilini? zaten askerde çekeceğini çekiyo bir de senin ayrılığın onu mahveder saçma sapan iş yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok yemese zaten baştan bu yola çıkmazdım. madem böyle yapıp ayrılırsam onu mahveden neden böyle bir konu geçiyor ona ne ki bunu anlamıyorm oabilir kızlar güzelde olabilir ama onu ilgilendirmez
6 sene nasıl birlikte oluyonuz arkadaş beşik kertmesimisiniz nesiniz.. 6 sene önce ben okulun bahçsesinde hergün basketbol oynardım. eee o zaman çalakaşık saldırırsan ne çıkarsa bahtına nefsine hakim olursan kurulursan tahtına. sabretmeden beleşten elde edilen hiçbirşeyin kıymeti olmaz.. her ikiniz ve herkes için bu böyledir..
13 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var bunun şimdi söylediklerinle yani
Soran+1 yılalakası yok
6 senelik ilişkini böyle bir şey için bitirmeyi düşünüyorsan sen demek ki bahane arıyorsun. Evet haklısın böyle söylemesi kırıcı. İnsanı sinir etmeye yeter de artar. Fakat bu seni sevmediği ya da gözünün dışarda olduğu anlamına da gelmez. Bunları göz önünde bulundur. Sevmiyorsan istemiyorsan hiç düşünme bitir. Ama seviyorsan yazık etme
00 Yorumla
+1 yılKızlar Güzel Olabilir Konuşma Arasında Geçmiş Bir Şey.. Bacım Ben Senn Yerinde Olsam Bu Kadar Abartmam.. :)
112 Yorumla
Soranarkadaşı söylüyor olabilir ama bu onun söylemesini gerektirmiyordu bilmrm :/
- +1 yıl
Lafın Gelişi? Asker Psikolojisi Bilmiyorsunuz ki..
Soran+1 yılevet lafın gelişide olabilir oda var.
- +1 yıl
Bacım Yazıktır Sakın Ayrılma ve Söyleme.. Asker Adam Anlayışlı Olun..
Soran+1 yılama hatasını bilmesi gerekmiyor mu
- +1 yıl
Onu Konuşursunuz Fakat Adamla Sakın Tartışmaya Girme Usulüne Uygun Söyle..
Soran+1 yılilk önce öyle yapıcam teşekkürler
- +1 yıl
Rica Ederim Sudan Sebeplerden Birbirinizi Üzmeyin Sevgi Kolay Değil.. Herkes Sizin Gibi Sevemez..
Soran+1 yılöyle tabi haklısın
- +1 yıl
Size Mutluluklar Dilerim Her Şey Gönlünüzce Olsun Askere Karşı Anlayış Göster Bacım.. İyi Geceler.
Soran+1 yılçok teşekkürler amin :)
- +1 yıl
Rica Eder Esenlikler Dilerim..
Ben ayrilirdim, ama 6sene kolay degil. Ben incinirdim acikcasi burnu surtulsun sonra belki affederdim.. ama zor
15 Yorumla
Soran+1 yılişte zor :/
- +1 yıl
hani bazilarinda olur ya en ufak birseyden ayrilip dururlar sonra bir iki gune barisirlar falan oyle bir durumunuz yoksa, eğer ki ayrilik lafi gercekten bir anlam tasirsa once ayril, sonra yalvarip yakarcak kesin ama hemen barisma, gercekten seni ne kadar kirdigini anlasin. ayrilmadan ifade edebiliyorsan dene ama ben boyle bir yontem secerdm
Soran+1 yılbnde öyle yapıcam ayrılıcam böyle söyleyip trip atmakla olmıcak
Soran+1 yılamin canım çok teşekkürler
+1 yılBelki konuştuğu arkadaşı burada kızlar güzel deyince seninkide onun hava attığını düşünüp altta kalmamak için öyle söylemiştir
18 Yorumla
Soran+1 yıloda aklıma geldi bir yönden
- +1 yıl
Yanii öfkeyle kalkıp zararla oturma bence
Soran+1 yılsorsam ne diyebilir ki bilmyrm ya
- +1 yıl
Sorabilirsin ama kızmadan bağırmadan sor bence, bu tür yazışmalarını gördüm, sebebi nedir diye sor, belki açıklaması gerçekten mantıklı gelecek?
Soran+1 yılmantıklı ve geçerli bir sebebi olabilir mi sizce bilmyrm
- +1 yıl
Sormazsanda hiçbir zaman bilemeyeceksin
Soran+1 yılhaklısın aslında sormalıyım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl bir insansın sen ya. askerdeyken yarıyolda bırak. arkadaşıyla sadece laf ola beri gele konuşmuş. aynı boku banada yapan bir kız vardı neymiş onunla fazla ilgilenememişim. * sanki tatildeyim. sanki askerde çok birşey yapıyormuşuz sanki savaşa gidiyormuşuz. aktütünde gözümün önünde kardeşlerim öldü o o***spuda kına yaksın artık tek kollu bir adamım. sende bu kafayla devam et kızım çok doğru yoldasın.
00 Yorumla1-6senedir ilişkidesiniz kimseye gönlü kaymamış tek seni sevmiş dile kolay 6 sene..
2-facebook şifresi sende olduğu halde burada kızlar güzel şeklinde bir mesajlaşması geçtiyse ya buna takmıyacağını düşünecek kadar çok güveniyor sana ya da bayağı ağır gerizekalı akıl fukarasının teki
3-hiç kıvırma bahanen olmuş niyetin varsa onu bahane etme ibneliğin lüzumu yok o 6 seneyi bitirecek laf değil ayrıl gitsin.013 Yorumla
Soran+1 yıldoğru konuş önce sana cevap bile vermicem o ibnede kimin olduğu belli gerzek
Soran+1 yılgörsün o zaman sanane yahu sen önce kendi laflarına bir bak sonra çen çen öt burada
Soran+1 yılgereksiz konuşma o zaman laflarına dikkat et ne işime gelmicek
Soran+1 yılsen uza yapma yorum falan o zaman
Soran+1 yılalla alla keyfimden ayrılıcam dedim herlde tutmuş snin gibilere müstehak diyor bilmeden çen çen ötüp duruyorsun öyle
Soran+1 yılben napmışım
Soran+1 yılnapmışım be alla alla
askerdeymiş bide kimle yatmıski birz düşenceli ol seviyosa seni kendine zarar verirse askerde heryer silah dolu kendini vurusa ne yapıcan herkesin lafına kulak asma asla, kendin ol seviyosan oda seni seviyosa bişey deme askerden gelince burnundan getir ama fazla uzatmadan trip at :D
03 Yorumla
Soran+1 yılneden bu tribi askerdeyken atmıyorum ya :D bişey yapmaz o
Soran+1 yılbilmyrm belkide teşekkürler
Ya güzel kardeşim , Erkek bu arkadaşları arasında laf geçer onlar konusunca seninkide lafın gelişi der bunu, bu seni aldattığı anlamınamı geliyo. 6 seneyi bu laf içinmi bitireceksin pes vallahi pes
01 Yorumla
Soran+1 yıldememesi gerektiğini düşünüyorm ama
Ayrılmayı istiyosun ama vicdanını rahatlatmak için böyle düşünüyosun. bir kıza güzel demesi gayet normal bir durum. Güzellik görecelidir. Allah sevdiğine bağışlasın denilir cümlenin sonunda.
01 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok vicdanla ki ayrılmak istesem çoktan bitirmiştim
6 senedir berabersiniz bence ayrilma sonucta 6 yildir seninle sana değer veriyo diğer kizlara bakmistir ama seni seviyodur bunu düzgün dille ona şöyle askerden dönünce askerdeyken üzme boşuna 6 seneyi silmek bu kadar kolay olmamali bence buyuk hata yaparsin
03 Yorumla
Soran+1 yılsilmek kolay değil ama bu hatayı susup kabullenmekte iyi değil ki
Soran+1 yılne düşündüğünü bilmemek gerçekten iyi ama bu yönden duymadım derdim hiç olmassa ama böyle yazdığını görünce yakıştıramadım da haksızlık biraz
+1 yılayrılcanda seviyon belliii ama öyle dedi die hem adam asker bazı seyler doğal akrsıla sende dıorsundur yaksıklımış flan içinden üzülme yaa degmez sevgi kolay bulunmuyr ayrılmaa
03 Yorumla
Soranama bu onu gerçekten haketti :/
- +1 yıl
en uzulcen be güzleim dha kötüü özluceksın aglıcaksın :s
Soran+1 yılneden bn üzülüym ki onun hatası ama
Saka gibisiniz ya cidden. Buradada guzeller dedi diye ayriliyor. :)
Sana soylencek soz yok ayriliyorsan da ayril. Zaten seninle evlilik olmazmis. Cocugu yakma bari.05 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var siz söylerken iyi biiz söylesek vay efendm gözün onda git ayrıl olur bunu herkes biliyor
Soran+1 yılçok alakası var. beynimizi kullanıyoruz zaten mantıken de bu
Soran+1 yıltercüman mı oldun :D ya gerçekten sinir bozucu bir durum anlamıyorsn ama
Yani ayrılmak için harbi bahane arıyosunuz 6 senedir seni seven adamı saçma sapan bir sebep yüzünden bırakırsan çok gevi depresyona girer sen yakışıklı görünce hiç mi bakmıyosun? Hepinizin ağzının suyu akıyor bee?
036 Yorumla
Soran+1 yılama bunu o bilmiyor mesela sorun orda oda aralarında neler konuşuyorlr arkadaşlarıyla biliyor muyum hayır bn şahit oldum dile getirmicekti o kadar
- +1 yıl
Yaa kızlar güzel dedi diye seni unutacak mı sanıyosun? O zaman harbi salaksın derim kusura bakma da sizi gerçekten sevenleri işte böyle saçma sapan bahanelerle bırakırsınız ama it kopukla sevgili olup her türlü haltı yiyince erkektir yapar dersiniz hatta en kötüsü görmemezlikten gelirsiniz
Soran+1 yılalakası yok bn unutuck falan demiyorm sadece söylememesi gerekirdi diyorm
Soran+1 yılbilmesem zaten 6 yıldır onunla beraber olmam.
Soran+1 yılayrılırsam evet öyle düşünücek ama bu hatasınıda anlaması gerekiyor bişey olmamş gibi davranırsam bana yazık
Soran+1 yılherkes diyor asker işte böyle olur şöyle olur ihtimal vermiyorm ya bişey yapıcağına kendisine
Soran+1 yılo yönden ihtimal vermyrm o yüzden
Soran+1 yılhayır ya öyle deme yapmaz ama olsun
Soran+1 yılama öyle değil
Soran+1 yılböyle benim güvenip sarılmadı mı yani
Soran+1 yıl:D ama napıyım daha dile getirmedim böyle susuncada olmuyor
Soran+1 yılsevgilimin yanında öyle bir şey konuşmadım dediğimede şahit olmadı bnde şahit olmak istemezdim
- +1 yıl
konuşmana gerek yok bakmıyo musun hiç yakışıklı geçince? %100 bakıyosun sen ve senin gibi kızlar hepinizi süzüyosunuz o zaman bizimde sizi bırakmamız lazım hemen. niye? elin herifine baktığın için şimdi bu adam senen bu sebeple ayrılsa sen ne diceksin? herkes kendine göre haklı anasını satiim.
Soran+1 yılama o benim öyle dediğimi bilmiyor sonuçta yani herkes haklı işte
Soran+1 yılsnçta yakışıklıymış demediğim sürece bişey yok
Soran+1 yılkızlarda hassas ona bakarsın :D anlamak istemiyorum çnkü haksız o
Soran+1 yılniye bu seferde bn terke tsem asker o diyorsunuz ama
Soran+1 yılsevdiği için :D
Soran+1 yılniye seviyorsun o zaman
Soran+1 yılhıı
+1 yılasker de sevgilim beni bırakmıştı. ordaki psikolojiye birde bu durum eklenince cok zor gecen bir 2 ayim gecmisti. taki askerlik. bitene kadar askerlik bitti kiz geri geldi soylemem gereken kufuru edip gondermistim ayni duruma duame derim.
04 Yorumla
Soran+1 yılama bu kendi hatası
- +1 yıl
senin hic mi hatalarin olmadi 6 sene icinde gerci sen karar vermissin birak hayati ızdırap olsun. s
Soran+1 yılbunun olduğu kadar hatalarım olmadı :/
- +1 yıl
ayrıl ozman.
Hicbir asker yarı yolda bırakılmayı hak etmez, sonuna kadar idare etmek zorundasın onu. Ama askerden donnunce ayrıl senin icin bu ayrılık sebebi ise, sen yere su damlayınca da ayrılırsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılasker diye her şeyi alttan alan zaten benim . bu lafı söylediyse ne olacağını da düşünmüştür
Soran+1 yılbaşı neden yanıcak
Soran+1 yılonu tanımadığın için yorum yapabiliyorsun eşekkürler
orda ki kızlar gerçekten güzel adam doğruyu dile getirdi diye mi ayrılık düşünüyosun
011 Yorumla
Soranben varken bunu onun dile getirmesi gerekmez biraz mantık
Soran+1 yılbu onu ilgilendirmez ben varken ilgilendirmez anlatmak istediğim o
- +1 yıl
niye ilgilendirmesin adam askere giderken gözünü sana mı bıraktı kızlar güzelse güzeldir değilse değildir dışarda sevgilimden güzel kızlarda var bende yakışıklı erkeklerde biz bunu red ettmiyoruz güzel bulmak ayrı şey hoşlanmak ayrı adam az akıllıysa yapıcağı konuşma bu ben sana şimdiden yazıverdim
Soran+1 yılbunu dile getirmese açısından çok daha iyi olur. ya güzel kızlar olabilir ona ne ki onu ilgilendirmez bu
Soran+1 yılkendisi evden çıkma diyor ama bu nasıl bir kıskançlıktır kendisi sanal ortamda takılırken bana sen takılma ben erkeğim diyen bir erkek hangimiz daha kıskancız ki
Soran+1 yılbu lafla nasıl üste çıkıcak bilmyrm
Soran+1 yılpeki konuşunca yazıcam
Şahsen ben senin yerinde olsam onu gördüğüm an yol verirdim.
04 Yorumla
Soran+1 yıldemi
Soran+1 yılteşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy çok saçma anlamak için kere okudum. Nolmuş yani güzel dediyse bakmıştır lafın gelişi demiştir daha neler yani
03 Yorumla
Soran+1 yılbunun gerçekten lafın gelişi olduğunu anlama ihtimalm yok ama
Cevap sahibi+1 yılBence bahane arıyosun.. burada herkes ayrıl gitsin der. Çünkü demesi kolaydır. Ama bence ayrılma en azından bir konuş büyük bişey yok ortada erkeklerin yaptığı muhabbetler
Soran+1 yılevet böyle muhabbetler ama bilmyrm gerçekten
Askerdeki birinden ayrılman çok yanlış bir şey hemde çok kızlar güzel demiş oda hargi l*n demiş ne yani ne ki bu uzatma konuyu kapat
036 Yorumla
Soran+1 yılolduğu yerdeki kızlara bakıyor ki güzel olduğunu da biliyor ama
Soran+1 yılya tamam öyle ama arkadaşı dedi diye buda onaylayıp evet burada da öyle demesi gerkmezdi diye düşünüyorm
Soran+1 yılama bura malatya :D :D onu bizde biliyoruz hani genel olarak evet öyle derler ora için :D evet böyle olabilir ama yok ya demicekti öyle de olsa :D
Soran+1 yılben hiç duymadım ama git şurdan ya :D :D :D görmüş demek ki bak düşüncesini yazıyor salak :D
Soran+1 yılsana demedim salak diye bnmkine dedim :D ama malatyanın kızları güzel diye duymadım duymmaşta oluyum :D
Soran+1 yılyardıma bak aklımı iyice karıştırıyordun :D :D değil de be arkadaş napalım nasıl akıllandırıyım başka
Soran+1 yılaçmayım mı telfonlarını ya da soğuk mu davranıyım
Soran+1 yılbeyefendimiz yüzünden face hesabımız yok kendisnin var işte düşün. telefonunu bir kere açmamıştım çok iyi olmştu aslında en iyi yöntem herlde sonrada soğuk davranırım
Soran+1 yılolmaz mı :D
Soran+1 yıl:D :D sen insanı sinir etmek için mi burdasn
Soran+1 yıl:D :D bilemedim :D
Soran+1 yılneden sordun :D sen nerelisin :D
Soran+1 yıl:d ahahha :D he gelirsen diye alla alla :D Ankara
Soran+1 yıl:D :D hahaha bişey yapmışsındır da o kazığı yemişsindir belki :D
Soran+1 yıl:D aman kalma çok büyük marifet :D
Soran+1 yılorası öyle tabi :D yapana beterini yap arkadaşım :D
Soran+1 yılsakın :D
Soran+1 yılaklıma bile gelmedi neden böyle bişey düşündün onuda anlaadım ama :D :D erkek milleti işte :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaa ya eğer sevgilisi varsa o şekilde rahat davranamaz..
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgilim ama :/
Cevap sahibi+1 yılSenin sevgilinde onu anladm ya orda burada gzl kizlar var demis ya ona diyrm
Soran+1 yılgereksiz olunca bir insan
Ama şimdi asker adam. Psikolojisi uygun olmayabilir. Bitirsin askerliğini o zaman değerlendirmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılaskerdeyken belki hatasını daha iyi anlar
Soran+1 yılhaklısın belkide :/ teşekkürler
Askerden gelsin öyle ayrıl yoksa onun başını bela sokarsın
03 Yorumla
Soran+1 yılbişy olmaz ona ne olucak da
Soran+1 yılbişey yapmaz o
Vas 6 sene simartmis herifi bir sans daha ver akili ol salaklasma sakasina demistir
012 Yorumla
Soran+1 yılşakası da hiç hoş değil ama bunu ben yapsam ayrılırdı kendisi
Soran+1 yıl:/ haklısın belkide şakasına o dedi diye demiştir
Soran+1 yılkonuşucam bu konuyu gerçekten böyle ise zaten anlatır ama kıvırırsa uğurlar olsun derim :) çok teşekkürler
Soran+1 yılbişey demedim henüz konuşmadım konuyu dile getirmedim zaten :D
Soran+1 yılherlde öyle teşekkürler :)
Ona özel resimler gönder askerde en cok ıhtıyacı olan sey boylece baska kımseye bakmaz :DD
02 Yorumla
Soran+1 yılne göndercem be alla alla :D
+1 yılçok mu iyi haltsın b0ktan bir sebepten dolayı ayrılmak için?
09 Yorumla
Soran+1 yılboktan bir sebep mi bu
- +1 yıl
b0ktan bir sebep ki, b0ktan bir sebep dedim.
Soran+1 yılyaw he
- +1 yıl
işine gelmeyince "yaw he" bekle askerden gelsin ondan sonra ayrıl çocuğu oralarda bunalıma sokma canına kıyar bu vebalin altından kalkamazsın bunun şakası olmaz cahil cühela bunları düşün.
Soran+1 yılneden hep onu düşünüyorum o beni düşünmeyip böyle laflar ederken çok mu iyi yani.
- +1 yıl
manitan iyi halt etmiş demiyorum ki! sende rahatsızsın madem bu durumdan kendisine söyle hemen ayrılmak nedir?
Soran+1 yıldile gtirsem ne diyebilir desede inanır mıyım bunlar var yani açıklaması ne olabilir diye düşünüyrm ama yok ki
- +1 yıl
sen sor açıklaması var ya da yok ama sen sormuş ol yinede
Soran+1 yılöyle yapıcam sorucam zaten arkadaşı dedi diye öyle dediyse bunu hemen dile getirir ama kıvırırsa işler karışıcak. teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bağır çağır ama ayrılma 6 sene boru değil
24 Yorumla
Soran+1 yıldeğil ama haketti
Cevap sahibi+1 yılBiraz karşı çık abartma güzel dedi diye ara bir hesap sor
Soran+1 yılbilmyrm belkide teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil
öyle düşünen biri ile 6 sene vay vay geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl://
Soran+1 yılhaklısın tabi ki etsede umrumda olmaz belki elimden gelen her şeyi yaptığımı biliyorum çnkü karşılığnda böyle şeyler duymak hiç hoş değil erkek var erkek var işte gereksiz
+1 yılhemen bahaneni bulmussun siz kızlarda konusuyoırsunuz aranızda yalan söyleme şimdi
07 Yorumla
Soran+1 yılbiz konuşuyorsk da böyle sevgilimiz görür falan diye bir çekincemiz oluyor ulu orta konuşmuyoruz okumasam daha iyiydi
- +1 yıl
adam senden gizlemiyor ama sen ise gizliyosun asıl onun bırakması lazım seni
Soran+1 yılgizlese dhaa iyiydi bu düşünce ne böyle güzelmiş
- +1 yıl
kızım adam belkide kıskan vs die yaptı niyeti kötü olsa senin gbi gizlerdi sevgilinin yerinde olsam basardım tekmeyi suratına s*ktiri cekerdim kötüde olsa sevgilim dediginle aranda gizli bişey olmaz
Soran+1 yılbugün yolda birini gördüm çok yakışıklıydı hı hı güzelmiş deneym
- +1 yıl
dene dene manitana söyle s*ktiri ceksin
- +1 yıl
sana
Abartmıyo musun piremses?
06 Yorumla
Soran+1 yılneden :/
Soran+1 yılama gerçekten onun dile getirmeside çok yanlış işte
Soran+1 yılöyle ama yinede işte
+1 yılBence sadece tepki göster,6 sene var işin içinde
05 Yorumla