Spor Yolda yürürken size omuz atsan ne yapardınız 😁? yarennn1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Üstteki 3 fotom pumplı en alttakı pumpsız sıze omuz atsam napardınız yorumlarınızı bekliyorum 😁 Yolda yürürken size omuz atsan ne yapardınız 😁? Cevapla Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı. Önüne baksana lan derdim :) Pumplı değilsin nasıl olsa :) afaf 0 0 Yorumla
122334444 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen omuz attığının farkına bile varmam hissetmezdim. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Pardon abla diyip ayaklarımı gotüme vura vura kaçarım oradan 0 0 Yorumla
Werewolf2023 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Bi daha yapar mısın der hemen bicepsleri ısırıp kaçardım 😆💪💪💪🌹 0 0 Yorumla
Psikopatbirerkek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aman abla ben yapmadım yapmam ne sn beni gördun ne ben senı:)) 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yoluma giderim 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Eyvallah abla der geçerdim ben çarptım benim hatam 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 657 cevap paylaştı. Fitness mi bu daha kaslı duruyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hıhhh daha benim kasları görmedin 😏😏😏 1 1 Yorumla majacan +1 yıl Sende daha cokmu vsr Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Spor konusunda 665 cevap paylaştı. Yere yapışırımm 🙈 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Önüne baksana lan derdim :) Pumplı değilsin nasıl olsa :) afaf
Muhtemelen omuz attığının farkına bile varmam hissetmezdim.
Pardon abla diyip ayaklarımı gotüme vura vura kaçarım oradan
Önce seni yerden kaldırırım, dikkat et der makas alırım
Bi daha yapar mısın der hemen bicepsleri ısırıp kaçardım 😆💪💪💪🌹
Aman abla ben yapmadım yapmam ne sn beni gördun ne ben senı:))
dma ltır sk er dim yani denerdim
Yoluma giderim
Kusura bakma abla derim🤭
Eyvallah abla der geçerdim ben çarptım benim hatam
Fitness mi bu daha kaslı duruyor?
Hıhhh daha benim kasları görmedin 😏😏😏
Sende daha cokmu vsr
Arkadaşları toplar kavgaya gelirdim😰
Kavga çıkardı dalasirdim
Yere yapışırımm 🙈
Diklenirdim🙄
Öperdim