Aile & Toplum Yolda yürürken omuz atsa ne yapardınız? yarennn1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Olayı gerçekten yaşamışcasına göre yorum yapın saçma sapan cevap verenleri gerçek hayatta görüyoruz 🥱 Yolda yürürken omuz atsa ne yapardınız? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bizim Yarmagülü çağırırım o halleder 0 1 Yorumla yarennn1907 +1 yıl BJAŞAKAŞWLSÖS Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bunların erkek versiyonları bizim boks kulübüne gelirdi. Ring de 10 saniye anca dayanırdı, sonrasında malum dayağı yiyip otururlardı. Bunlarında 2 saniyesi var maks. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Affedersiniz dikkat etmedim der geçer giderimne diycem başka :) 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dikkat etsene diye çıkışırım. Bundan mı korkacaz? Kaslı olması güçlü olduğu anlamına gelmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu kız anneme omuz atsa annem düşer sonra kalkar kızdan özür diler benim suçum der 😂😂😂 1 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Hdldkdldkdmkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip ediyorum zaten sonu 1 😂 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Biber gazlı müdahale emniyette misafir etme adliye cezaevi kapanış. 0 0 Yorumla
Buğrahanyasinkurt8 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Sakin bir gülümseme yapıp, biraz dikkatli olsana diyebilirim sanırım. 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadın güzelmiş, böylesi vardıda biz mi sevmedik 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Kız tarafından tartaklanınca gelen pişmanlık Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Profesyonel sporcuyum biraz sıkar ajsjsjs Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl 5 el ateş ederim biter 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Silahı alıp g*tune sokunca gelen pişmanlık hissi Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl ortada çay bardağı gibi dolaştırınca gelen pişmanlı hissi Yorumla
Eliff009 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Saygılar ablama 0 1 Yorumla yarennn1907 +1 yıl 🫡 Yorumla
trahison Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Düşerim büyük ihtimalle 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl 😁 Yorumla trahison +1 yıl Valla ya xndndnd Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben buna tacizci iftirası atarım herkes bana inanır bu ne? 0 1 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Tacizci ne alaka? Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl anandan terbiye almadın mı ö.. küz derdim 0 0 Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Koruma teklifi yaparım 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl 😁 Yorumla Daiask23 +1 yıl Güzel koruma olur Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Memesini keserim adamın 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Dikkat et seni kesmesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışıklı olduğumu görünce, dokunmaya bile kıyamaz bile, kitlenir kalır Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Atacağı son omuz ben olurum 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. gel bir daha at derim :D 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Saygılar ablam derim 0 1 Yorumla yarennn1907 +1 yıl 🫡 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öperdim o omzu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yere düşerim 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Pardon abi, abla 0 6 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Abi 😭? Yorumla Highline +1 yıl Ula böylesine ne diyim beni bile alır aşağı bu 🤣 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Kadındımda abi olduk al işte 🤭 Yorumla Highline +1 yıl Ya o sıra insan ne diyeceğini bilemez ki o cüsseyi görünce shssjs Yorumla yarennn1907 +1 yıl Yanımda deseydin bunu cok kotu dovmustum Yorumla Highline +1 yıl Tamam abim ablam shejeh 😅 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Döverdim 0 0 Yorumla
sıkıntıoldurecek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl yatağa atardim 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Yatakta parçalar bu kız seni Yorumla sıkıntıoldurecek +1 yıl bende onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bizim Yarmagülü çağırırım o halleder
BJAŞAKAŞWLSÖS
Bunların erkek versiyonları bizim boks kulübüne gelirdi. Ring de 10 saniye anca dayanırdı, sonrasında malum dayağı yiyip otururlardı. Bunlarında 2 saniyesi var maks.
Affedersiniz dikkat etmedim der geçer giderim
ne diycem başka :)
Dikkat etsene diye çıkışırım. Bundan mı korkacaz? Kaslı olması güçlü olduğu anlamına gelmez.
Bu kız anneme omuz atsa annem düşer sonra kalkar kızdan özür diler benim suçum der 😂😂😂
Hdldkdldkdmkd
Takip ediyorum zaten sonu 1 😂
Biber gazlı müdahale emniyette misafir etme adliye cezaevi kapanış.
Sakin bir gülümseme yapıp, biraz dikkatli olsana diyebilirim sanırım.
Kadın güzelmiş, böylesi vardıda biz mi sevmedik
Kız tarafından tartaklanınca gelen pişmanlık
Profesyonel sporcuyum biraz sıkar ajsjsjs
5 el ateş ederim biter
Silahı alıp g*tune sokunca gelen pişmanlık hissi
ortada çay bardağı gibi dolaştırınca gelen pişmanlı hissi
Saygılar ablama
🫡
Düşerim büyük ihtimalle
😁
Valla ya xndndnd
Ben buna tacizci iftirası atarım herkes bana inanır bu ne?
Tacizci ne alaka?
benimle tanışmak istiyo diye düşünürüm
anandan terbiye almadın mı ö.. küz derdim
Göz yaşartıcıyla içinde geçerdim.
Benim yanımda kendini kötü hisseder
Koruma teklifi yaparım
😁
Güzel koruma olur
Memesini keserim adamın
Dikkat et seni kesmesin
Yakışıklı olduğumu görünce, dokunmaya bile kıyamaz bile, kitlenir kalır
Bana işlemez.. Bodybuilding sağ olsun.