Aniden size omuz attı veya çarptı... Ne tepki verirdiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yanlışlıkla görmeden çarpsa sorun olmaz ama bakarak atsa omuz o bilerek olur ki çok ayar olurum yine bir şey demem dengesiz çok var çünkü kavgadan uzak dururum şöyle bir söz vardır cahille muhatap olmayacan pek çünkü laftan anlamazlar onların tek yapacağı kavgadir
Bir şey yapmam bilerek attıysa önüne bak derdim. bilmeyerek attıysa ben özür dilerdim. kusura bakmayın derdim. genelde bazen böyle olabiliyor mesela çok kalabalık ise istemeden insanlara çarpabiliyoruz. ama bazen kasıtlı olarak dikkatsizlik yapan insanlar oluyor. eğer tehlikeli bir tip ise boş verin değmez.
Teşekkürler kankam :)
Rica ederim canım 🌷🌷
Omuzsuz kalır
Cevap
11Cevap
Dönerim kişiye doğru, neden omuz attığını sorarım. Baktım bulaşan ve sorun çıkaran biri. Daha fazla bir şey demeden yoluma bakarım..
Yapışırım dudaklarına ve '' yapma böyle şeyler etkileniyorum anlamıyor musun?'' derim.
O saatten sonra nereye kaçıyor. Omuzu atmış birbirimize girmişiz helalim artık sakjfds
Her an her yerde olabilir dikkat edin... Özellikle Cihangir, Küçükyalı ve Karaköy taraflarında aktifim kulağınıza küpe olsun
Görüşürüz o zaman dikkat et kendine. Belki bir gün bir yerde bana omuz atarsın kim bilir. O güne kadar kal sağlıcakla 🌹
Kral sayende iki kat daha dikkat edeceğim yolda yürürken 😁
@bLueetimeS İstediğin kadar dikkat et bir an boşluğuna gelir elbet. Bir mesaj gelir telefonuna bakarsın, biri seslenir sağına soluna dönersin. İşte o anda buluşur omuzlarımız felaketin olurum 🙏
Dışarı çıkanın a…. 😁
@bLueetimeS Sigara içiyor musun?
Hayır içmiyorum
@bLueetimeS Neyse başka sebeple markete bakkala elbet çıkarsın. Belki süt, belki cips reyonunda, kim bilir belkide kasa sırasında denk geliriz...
Sipariş veriyorum getiriyorlar
Yok yok çıkmam merak etme
Hayırdır derim, pardon yanlışlıkla oldu derse sorun etmem kasten yapmişsa kapişiriz
Bizim oralarda omuz atana kafa atarlar 😁 bir adama bakarım beni döver mi diye bi kendime bakarım adamı döver miyim diye sjsjsj
Agahshsus
Yürümeyi öğretmediler mi der söylenirim duysun karşılık versinde iki sözle yerin dibine sokayım diye🤣
Düz yolda yürümeyi daha öğrenemedin mi l avuk 😂😂
Bilerek attıysa onun için ambulans ararım ihtiyacı olacak çünkü :)
Bilerek yaptıysa deli mi ne diye hızlıca giderim, uğraşamam.
Tepkisiz kalmam yapım değip ama kanlı bıçaklı da olamam kimseyle
Tepki vermem o kadar cahil değilim
Yapsin onun eşekligi
Yani herkes cahil cühela değil bu memlekette
Onların psikolojileri bozuk
En iyisi yoluna devam etmek ama kaçacak yer kalmazsa cenesini kirarim net 🤭
Kaçacak yer kalmazsa?
Hahh oldu
Kadın ise güler geçerim
Yavaş olsana derim.
bir şey yapmam
Kasıtlı değilse sorun olmaz