AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Verilmiyor. Ve futbol gibi önem vereceklerse vermesinler de zaten. Her maç sonunda kavgalar, saldırılar. Bunlar olacağına olmasın derim.
Önem verilmesin bence çünkü hiç biri o aldığı milyon dolarları hak ediyor mu? hak etmiyor bence
kapatılsa daha iyi olur.
Futbol ve Basketbol Dışında Milyon Dolar Alan Başka Hangi spor dalı var söylermisiniz
Tenis ve golf var yetmez mi? golf ve tenis zenginler oynuyor genelde :) hiç fakir birini görmedim bu spor dallarıyla uğraşan? ama basketbol ve futbol oynayan gördüm.
Kesinlikle veriliryor şahsen 2 tane kulupte oynadım ama keşfeden olçadı yani çevremdede bir çok sporcu olan var hiçbiri keşfedilmedi yani önem verilmiyor
Dovus sanatlarinda basariliyiz. Ama onlara da saygi gostermiyoruz. Futbol bilgimiz var ama basarimiz yok.
futbol bilgisi yok türkiye'de. sadece futbolu bildiğini sanan insanlar var. o yüzden futbolda başarımız yok
Ne spora nede sanata gerekli önem verilmiyor. gün geçtikçe geriye gidiyoruz. tiyatrolarımız kapanıp sinemalarımız yıkılıyor daha ne diyelim. sadece Futbol var oda bu günlerde düşüşte. maalesef
Verilmiyor bncede ama vücut geliştirme desen mesela erkekler onu kızlar için yapıyor bunun gibi başka spor dalları da kızlar için yapılıyor
valla türkiyeyi bilmem de ben spora önem veriyorum fitness ve kick box yapıyodum kick box u bıraktım fitness a devam
Ne anlamda yani devlet anlamında mi yardimlar falan gibisinden yoksa milletce mi onem vermiyoruz diyosun eğer milletceden bahsediyosan futbol dunyanin her yerinde boyle
Zaten bu olağan bir durum. Futbolu da spor değil magandalık olarak görüyoruz.
e bu görüş varken diğer spor dallarına önem verildiği nerede görülmüş.
Mesela bir basket, hentbol maçınca kavgalar çıksa o spor da önem kazanır bu ülke de emin ol.
Ya yurtdışındakiker en az 3-4 sporla uğraşıyor. Bizde futbolda iyisen iyisindir erkekler için. Mesela atıyorum ben yuzmede belki çok iyi olucam Olimpiyatta madalya kazanicam kim biliyor. Ama tesis yok işte olsa bunu olcebilirdik
Spor denildiği zaman herkesin aklına futbol geliyor başka branşlara da gereken saygı ve alt yapı sağlanır umarım.
tenise partner arıyorum bu arada hazır sporla ilgili bir soru bulmuşken yapıştırayım :D
3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkede yüzücü yetişmiyorsa emin ol ülkede spor dıye bişey yoktur her şey ticaret nam para !
evet futbol her zaman daha ön planda tabi ama son yıllarda basketbol ve voleybol a da bence gerekli ilgi gösteriliyo diye düşünüyorum...
Futbola bile yatırım yapılmıyor ya sen neyden bahsediyorsun? Yunanistan'ın ikinci sınıf takımını yenemez en bir Türk takımı var ya ben uzuluyorum
hiçbir spora gereken önem verilmiyor. türkiyenin spor tarihi asla silinmeyecek kara lekelerle dolu. geçtiğimiz yıllarda bunu gördük
spor anlayışımız herkesi eleştirmek! hayatında spor yapmamış kişiler bile bütün sporcuları eleştiriyor
ne spor yaparız ne kitap okuruz ama en çok biz biliriz adlı bir toplum bu!
Spor yapacağım diyorsun. İnsanlar senin spora ihtiyacın yok diyor. Yani bizim insanlarımızın gözünde spor sadece kilosu olanlar için. Demem o ki spora önem verilmiyor.
tabi ki verilmiyor.
daha MMA gibi dövüş sporlarının atası olan bir spor Türkiye'de yasak :D
bizim MMA'ciler yabancı ülkere gidiyor musabakalara Türkiye'de yasak olduğu için.
Futbolda zaten rezalet. Futbola dönen para voleybol , baskete verilse dünya starı olurlar oyuncularimiz. Ayrıca ne atletizm , ne formula 1 , ne kayak hiç bir sporda yokuz.
100 kilo oldujtan sonra deger veriliyor canim haksizlik etme:-)
Haklısın 130 kiloyken değer vermeye başladım su an 89 kiloyum :)
e bravo sana:-)
sporda alt yapıda amca dayı meselesinin önüne geçilemediği sürece, ekonomik anlamda ezme durumu ortadan kalkarsa, alt yapıya gerekli teçhizat sağlanır ve eğitim verilirse genel olarak gelişir spor. bende futbolcuyum ve yıllardır bunu görüyorum
Futbol Voleybol ve Basketbol üzerine kurulmuş bir düzenimiz var. Diğer spor dallarında neredeyse yokuz. Örneğin amerikaya bakın adamlar kendi basketbol ligini kurmuş dünya onları konuşuyor ya da ne bileyim amerikan futbolunu düşünün...
Bence soru kac kisi sporun ne oldugunu biliyor olmaliydi.
Türkiyede hiç önem verilmiyor spora ben kick box kareteye gittim kmse önem vermiyor bunu içine girince anlıyosn
Türkiye'de spora gereken önem verilmiyor ama futbola gerekenden fazla önem veriliyor.
Spora gerekli maddi manevi desteği pek göremedim ne yazık ki.
Evet :D meselaayabancıların göbek dediği ama bizimkilerin Türk kası dediği bir yapı var toplumun genelinde
verilse böyle mi olurdu bugün tabi ki gerekli önem verilmiyor mesela futbolda hiçbir kupaya katılamıyoruz artık
Bende parasını verip gitmeyen enayi takımındanm.
gerekli önemi vermeye çalştm ama yorgunlktan bir türlu vereemedim.
Hayir spora onem verilmiyor dopinge cok onem veriliyor ...
türkiye'de spor bir meslek olarak bile görülmüyor ne öneminden bahsediyorsun :)
zaten çoğu arkadaşın dediği gibi spor=futbol.
Gerekli önem verilseydi gerçekten iyi sporcularımız var ve hiçbiri yurtdışında güzel bir değer verilmiyor ülkemizden dolayı !
Hayır futbol dışındaki hiç bir spora da sporcuya da önem verilmiyor.
merhaba canim
tabikide hayır yurtdışında eğitimle beraber götürülüyor bizimkinde iyi bir üniversiteye gidiyim diye spor yapmaya korkuyor öğrenciler yurtdışında eğitimle beraber götürülebiliyor.
Futbol bu kadar ünlü çünkü oynaması ulaşması kolay sokakta bir top olsun yeter ne direk ne file ne sahaya gerek vr başka hangi spor bu kdar rahat yapılabilir ki
bence toplumun bir kısmı evet spor yapıyor sağlıklı yaşam falan ama bu işi genele dökersek kesinlikle önem verilmiyor yani bellirli spor aktiviteleri hariç dediğin gibi misal futbol ama sonuç ortada
Malesef evt. Sadece futbol son donemlerde birazda basket. Vucd gelistrme sampiyonu ble iki lira pra aliyr kazanrsa yuzme voleybolda sadce buyuk kluplerde olursn iyi.
;-) benim sporlarım, resmen beden dayanımına bağlı örnek inşaat gibi yerden tam 132 kg ı kaldırıyorum denedim çünkü, ayrıca çeviklik en ön planda yaşta 21
Gercekten verilmiyor. Mesela avrupada herkes yaslilar bile biseyle ugrasiyo her gencin ugrastigi bir dal var. Peki sen ne yapiyosun? Ben 5 senedir kickbokscuyum
Etrafdaki 10 kişiden 10 dada göbek var anlaşılmıyor mu verilip verilmediği çıkmış kamu spotu hergün 30 dk yürü diye ulan insanları reklamlami tesfik edicekler
turkiye din uzerine kurulmus. baska birsey aramayin
Bu ülkede yanlış olan o kadar şey arasında spor en sonlarda geliyor bence.
Bence yanılıyorsun eniğinden cücüğüne kadar herkes fitness hocası herkes bilgili :)
Daha beden dersini gereksız bulan zihniyet varken..
sence futbola önem veriliyormu 80 milyonluk ülkede avrupada kaç futbolcu gönderebliyoruzki diğerlerine önem verilecek
emin ol futbola bile gereken önem verilmiyor , Türkiye nüfusuna göre sporda geri kalmış bir ülke nedeni ise onlar kadar spora önem vermemesi
Verilmiyor. Futbol çok seviliyormuş gibi gözüküyor. Ama bir çok ülkeye göre görünen kadar sevilmiyor.
Kesinlikle verilmiyor düzenli spor yaptığım içim cevremden biliyorum hatta başka isin yok mu ne. Spor yapıyorsun diyenler bile var.
Evet futbol a önem veriliyor. ..
Şekil A... MİLLİ TAKIM ve Klüp takımlarımızın avrupa maçları :S
Böyle önem verecek isek VERMEYELIM!!!
verilmiyor ve böyle gidecek gibi keşke herkes yapsa mesela fitness herkesin yapabileceği bir spor ama yapan çok az kişi var.
Asla verilmiyor. Disarda en basiti kosuya bile manyak mi la bu diyorlar. Ayrica futbola bile gereken onem verilmiyor ki.
verilmiyor. okulda beden dersi denilen ders bile boş ders olarak görülüyor ki cogu okulda kaldırılmıs gibi bişey..
kesinlikle hayır çeşitli şubeler açılıyor fakat gereken destegi alamıyor ayrıca futbol diyosun ülkemizde futbol bile büyük kuluplerde dahil buna hala amatorce yönetiliyor
Verilse olimpiyatlarda en az 15-20 madalya ile dönerdik.
kişi kendinden sorumludur ben her akşam 2 3 km koşuyorum :)
Bence veriyor hele ki yeni nesiller bizler :yani :D
çağımızın sporu seks olarak algılanmaya başlandığı için herkes çok önem veriyor malesef
Bencede işi gücü maç maç maçkolik ben jeet kune do sanatını öğreniyorum maç yapmaktan iyidir
Ben Gerekli önemler verildiği görüşünde değilim malesef.
Ülkemizde en çok bilinen ve uygulanan Futbol dahi sürünüyorsa söylenecek başka birşey yok bence.