+1 yılVücut yapmış erkekleri sevmiyorum. Testesteronları arttığı için mi ne eski deneyimlerimden bildiğim için söylüyorum aşırı sinirli oluyorlar. Bu arada konu şu ki erkekler penisi büyükse bunu göstermek istiyor yani daha çok aldatıyorlar. Ama vücut yaptım bak diye de aldatıyorlar mı bilemiyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Steroidli miydiler acaba? Doğal testesteron artışından dolayı o kadar belirgin bir sinir farkı olacağını sanmıyorum. Tabi diyet zamanı hariç. Diyetteykenki sibirlerini mi diyorsun acaba?
- +1 yıl
Diyet mi steroid mi bilmem. Yoo gayette her haltı yiyorlardı. Geçmişteki ilişkime bakınca sporcu erkeklerden baya soğudum şu an göbekli seviyorum.
- +1 yıl
Hm diyet yok diyosun.
Spordan değil de onların kaslı olmaları sebebiyle yükselen egolarından dolayı sinirli olduklarını düşünüyorum. Öyle çok insan var maalesef. Yine de bir uzmana sormak lazım.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahsiyetli ve iffetli erkek, vücutlu da olsa çapkın olmaz. Karaktersiz ve gevşek adam vücutlu da vücutsuz da olsa çapkındır.
Mesela ben. Şahsiyetsiz, iffetsiz bir adamım. 186 74 profilli PRETTY BOY biriyim. Kas kütlem çok düşük olduğunu ve bunun seksapalitemi düşürdüğünü bildiğim halde yine de çapkınlık peşinde koşuyorum.
Halbuki şahsiyetli, onurlu bir adam olup sadece işimi yapsam, sadece sağlıklı beslenip sporumu, egzersizimi yapsam, düzenli uykumu uyusam, bir de sigara içmesem ben de vücut yapacağım ama nerdeeeeeee...
04 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir realizm hocam.
- +1 yıl
@Lindorinand Kendime yönelik realizm, kendime karşı dürüstlük, kendime dönük bir itiraf ve özeleştiri. İlkeli, gerçekçi, objektif tavır. 21 yy insanının en çok ihtiyacı olduğu halde en çok kaçındığı şey.
Sitede ne kadar meczup insan varsa konuşun. Kendikeri yeryüzünün en yakışıklı/güzel insanları. Tanrı onlarda hiçbir kusur, eksiklik var etmemiş. Onlar, her kadına hitap edebilir. Hatta onlarda öyle bir şeytan tüyü var ki işsiz güçsüz boş bir adam olsalar bile her kadın onlarla beleşe yatar. O hazretlerin fantastik hayal dünyası öyle çünkü. Ama gerçekler, hiç de anlattıklarıyla örtüşmez. Bir profil fotosu bile koyamayacak kadar kompleksli, kendisiyle barışık olmayan özgüven yoksunu tiplerdir.
Kendisine sokakta irticalen bakmış tanımadığı bir kadını bile potansiyel sevgili adayı olarak görecek kadar çomar AKP-MHP seçmenidir birçoğu.
Reddiye yediği bir kadına 5 kez daha yürüdüğü zaman o kadını yatağa atıp sevişeceğine inanan aldanmış ahmaklardır. Bu tiplerin telefonunda genellikle Dombıra çalar. Şahin Passat türünde s... k arabalarının arka camında """Anamın duası, babamın gölgesi yeter."""" minvalinde abuk subuk sokak aforizmaları görürsünüz. - +1 yıl
@fikret_dogan Soğuk duş gibi sert bir yazı. Teşekkürler.
- +1 yıl
@Lindorinand Rica ederim azizim. Amacım kimseye duş aldırmak değil. Herkesin bilip de bilmemezlikten geldiği toplumsal psikolojiye ışık tutmak.
+1 yılVücut illa kız için yapılmaz. Vücut yapan adam kas yapar. Kas yapan adamın vücut direnci artar, kaldırdığı ağırlık artar, gün içinde daha enerjik olur. Aynada daha şekilli bir vücut görmekten zevk alır.
Spor yaptığı için yazın çok terlemez, vücudu ısıya karşı soğuğa karsi daha dayanıklı olur. Posturu duzelir daha dik yürür.
Mutluluk hormonu salgılar, stresi azalır vs vs. 🙂
00 Yorumla
Erkek vücut yaparak kadınları , kadın seksi giyinip erkekleri etkilemek ister.
Doğanın kanunu üreme güdüsünü anlamayıp kendinde bunların altına başka şeyler dolduranlar olabilir ama insanın hayatta temel bir kaç güdüsü vardır.
1. hayatta kal (ye iç para kazan ev al vs)
2. üre çoğal
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoştaysa, karşsındakilere göre şekil alır erkek.
10 Yorumla Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Çapkın olduğumu düşünmüyorum 😄
00 Yorumla- Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılbunun fizik ile ilgisi yok
00 Yorumla Bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, çünkü her erkeğin kişiliği, karakteri, değerleri ve tercihleri farklıdır. Bazı erkekler vücut yaparak kendilerine güven kazanmak, sağlıklı kalmak veya spor yapmayı sevmek için yapabilirler. Bu erkekler sadık, dürüst ve sevgi dolu olabilirler. Bazı erkekler ise vücut yaparak daha fazla kadın ilgisini çekmek, çapkınlık yapmak veya rekabetçi olmak için yapabilirler. Bu erkekler ise aldatıcı, yalancı ve duyarsız olabilirler.
Bu yüzden vücut yapmış bir erkeğin çapkın olup olmadığını anlamak için sadece fiziksel görünümüne bakmak yeterli değildir. Onunla iletişim kurmak, davranışlarını, sözlerini, bakışlarını ve beden dilini gözlemlemek gerekir. Ayrıca onun geçmiş ilişkileri, arkadaş çevresi, hobileri ve hayalleri hakkında da bilgi edinmek faydalı olabilir.
20 Yorumlaİlk önce vücut yapan her erkek karı kız için yapıyor algısını yıkmak gerekir, genele yaymak yanlış, bu sporu kendisine bakmak ve mesleği icabı yapan sayamadığımız kadar çok kişi var, tabi nadir de olsa çapkınlık için yapanlar da var tabi, tek amaçları kendilerini tatmin etmeleri, böyle kişilerde hayatta hiçbir yere gelemezler. Bilinçli ve bunu yaşam tarzı haline getirmiş benimsemiş biri daima özgüvenli olur, sadece vücuttan ziyade zihinsel olarak ta gelişime uğrar. Demek istediğim sorduğun soruyu genele yaymamak gerektiği.
20 YorumlaKendisine güveni maksimum seviyede artar bir kere. Kimse inkar etmesin😂 vücut yaptıysa etrafta kadınlar tarafından ilgi göreceğini bilir ve bu ego düzeyini arttırdıkça arttırır. Bunun doğrudan kasla da alakası yok aslında. Kas olsun olmasın, dış görüntüsüne güvenen erkek, yüzde 90 ihtimal çapkın olur. Kalan yüzde 10luk kesimden biri denk gelecek kadar şanslı değilizdir be😂 al birini vur ötekine 😂😂
10 Yorumlaİnsanlar matematiği anlamıyor maalesef. Sorduğun soruyu cevaplamak mümkün değil ki? Bir erkeğin çapkın olma ihtimali desen onu araştırıp bir yere varabilirim belki ama vücut yapan erkek %32 çapkındır diyemem. Çapkın olmakla vücut yapmak aradında bir bağlantı yok.
00 YorumlaKendi çapımda kendimi bildim bileli spor yaparım hiç çapkınlık yapmadım. Direk sonuç odaklı gider konuşurum. Kesinlikle kaş göz başka yerde vs olmadım olmam. Ha öyle kas yığını değilim ama ortalamanın üstündeyim. Ha çapkın çokmu spor salonlarında vs. İstemediğiniz kadar çok maalesef
00 Yorumla
+1 yılKarakterle alakalı bir konuyu vücutla bağdaştırmak doğru değil.
Ezik bir adam vücut yaparsa, aldatır.
Kadına hasret bir adam yaparsa aldatır.
Zeki, kadına aç olmayan ve karakterli bir adam aldatmaz.
Karakterli bir adam vücut yaparsa, kadına aç bile olsa aldatmaz. Bilir ki sadakat kastan önemlidir.
10 Yorumla- Spor konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar bilakis daha fazla duvarları olan mesafeli insanlar.
10 Yorumla
+1 yıl3 yıldır vücut sporu ile uğraşıyorum İlk zamanlarda çapkın biriydim boktan bir karekterim bulutlara kadar çıkan egom vardı ama 2. Yıldan sonra sadece yapmak için yapmaya başladım. Egom sıfıra indi artık kızlarla takılma kafasında değilim. Demem oki yeni başlamışsa çapkın olacaktır.
10 YorumlaÇok fazla. Çoğu özgüvensizlik ve kadınlarla olan ilişkilerinde başarısızlık sebebiyle vücut yapmaya başlıyor çünkü. Çok kadına ulaşacak kadar yüksek değer bir erkek kendi sağlığı dışında bir nedenden ötürü vücut yapmaz. Bu kesim epey azınlık ama.
25 Yorumla- +1 yıl
Fikrine saygı duyduğum için görüşüne saygı duydum. Lakin bir erkeğin özgüvenli olup olmadığından bağımsız düşünelim. Kas kütlesi düşük bir erkeğin kadınların gözünde seksapalitesinin de çok yüksek olmadığı bir gerçek. Bunun iki sebebi var.
1. Kadınlar, içgüdüsel olarak nesillerini daha güçlü bir erkek üzerinden devam ettirmek istemeleri.
2. Kadınların korunma ve yönetilme içgüdüsü ve isteği. Kassız bir erkek, kadının bu duygularını tatmin etmede yetersiz kalıyor. - +1 yıl
*Fikrine saygı duyduğum için görüşüne like attım.
- +1 yıl
Bu genel satılan görüş. Algıyı belirleyen başka modeller de var aslında o kadar basit değil. Örneğin kız çocuğu büyürken çevresindeki erkek figürleri göbekli ise algı buna göre şekilleniyor ve göbekli olmayan erkek maskülen gelmiyor, çocuk gibi geliyor çünkü büyürken gördüğü kadarıyla sadece erkek çocukların göbeği yok. Kadınların erkeğin göbek bölgesindeki bir miktar yağlanmadan ziyade bel/kalça oranına baktıkları da araştırmalarda ulaşılan bir sonuç.
Korunma güdüsünde ise kadın güçlü bir erkek arıyor, güçlü erkek sinyalini ise erkeğin çelimsiz olmamasından, yapılı olmasından alıyor. Kas şart gözükmüyor bu noktada. Bununla birlikte 20 yıl kadar önceye gidildiğinde, Türkiye için konuşuyorum, kadınlarda "kaslı erkek sevdası" yoktu. Bunu o yıllarda genç olan kadınlarla görüşüp stereotiplerini çıkartarak da sınayabiliriz. Bir diğer husus, evrimsel psikoloji, psikolojide en zayıf kuvvetlerden biri. Sosyal koşullanmalar, modern uygarlığın getirdiği psikolojik etkenler vs. çoğu zaman daha üst katmanda oluyor.
Yine de, neticede, günümüzde kaslı erkek daha çekicidir diye bir önerme doğru mudur? Evet doğrudur. - +1 yıl
Kadınların cazip bulduğu kalça/bel oranı hangi aralıkta?
Benim de vücut yapili da artık çok para Etmiyor ne yazikki yaş oldu 30 nerdeyse 28 denn. Gidiyorum 😅 18 e yeni girmiş çocuk 23 e girecek kuzenimi ayartti kiz da. Mükemmel cocuk da sanırım yaş büyük de olsa çocuk kuzenimi öttürüyor dur😂😂
00 YorumlaYani çoğu kendisini beğenmediği için gider, gidip daha güzel görünmek için. Haliyle ne kadar çapkın olursa olsun önce kendini beğenmeme sonrada aşırı özgüven sonucu pek düzgün ilişki kuracağını sanmıyorum çoğunun *
10 YorumlaVücut detayı ile ilgisi yok anahtar kelime erkek her zaman ihtimaller düzeyindedir
20 Yorumla
+1 yılBelki olabilir duruma bağlı 🙄😁
20 Yorumla
+1 yılÇapkınlığın fiziksel görünüşle bir ilgisi yok. Yakışıklı lar daha çapkın, çirkinler namuslu olurdu öyle olsa. Çevrene bir bak, kadın erkek farketmeksizin aldatan kişilerin hepsi çok mu güzel ve seksi? Namuslu olan kişiler de çirkin mi? Esra Erol, Müge anlı izle biraz. Vücut yapmış erkek, vücut yapmamış bir erkek kadar çapkındır, çapkınlığın vücut yapmayla bir ilgisi yoktur, o insanın kalbiyle ilgisi var.
00 Yorumlaİllaki vardır
Bazı embesiller kas yapınca kız düşüreceğini sanmalarının en büyük sebebi öküz gibi kasları olan erkeklerden hoşlanan kizlar kadınlardır
Başka sözüm yok hayat01 YorumlaBu işler karakterle ilgili, vücutla değil kardeşim. Karşındaki karaktersiz olduktan sonra iyi ya da kötü bir vücuda sahip olmuş hiç fark etmez. Ne vücut yapıp adam gibi adam olanlar var. Aksine kötü bir vücuda sahip olup kırık egosunu onu destekleyen ve ayağa kaldıran insanlarla tamir edip sonra da kendini bi halt oldum sanıp aldatanlarda..
00 Yorumla
+1 yılVucut yapmis butun erkeklere capkin gozuyle bakacaksin hayatim onlar kucuk daglari ben yarattim havalarindalar hep ve surekli aynaya bakarlar😂
00 Yorumla
+1 yılBenim denk geldiklerim kendi egosu için yapıyordu. Hatta çoğu kadın düşmanı fkgkkg terkedilmiş adam almış bunu motivasyon yapmış. Bütün kadınları basit görüyor falan .
00 Yorumla
+1 yıl2 ihtimal var vücut yaptığı için vücutlu güzel bir kadın istiyor olabilir o yüzden çapkınlık yapmayabilir veya çok çapkınlık yapıp kadınlara vücudunu göstermeye çalışıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılbenim hayatıma kaslılar girdi onlar tarafından aldatılmadım da sadıklardı yani normal klasik erkek fitliğinde olan sevgilim tarafından aldatıldım demek ki alakası bile yoktur 😀
00 Yorumla
+1 yıl%99’u karı kız için vücut yaptığı için çok düşüktür. Anca %1’i kendi sağlığı ve görüntüsü için yapıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsiri kaslı ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanılmaz yakısıklı bir arkadasım var personal trainer. Geçen sene evlendi. İnanılmaz sadık eşine ve başka bir kadına göz ucuyla baktıgını düşünmüyorum.
40 Yorumla
+1 yılHayır diyenlerin hepsi yalancı.. Fiziğini tipini güzelliğini kullanmaması için ya evli sevgilisi olmalı ya da çok dindar...
10 YorumlaSürekli spor yapıp fit bir vücuda sahip kadının çapkın olmama oranına eşittir. Özgüven çapkınlık oranını artırır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncesinde ezik oluyorlar zaten o yüzden zekam yok bari kas çalışayım mantığıyla başlıyorlar tavlayabildikleri de 2-3 mahalleli varoş kızlar oluyor genelde. ama iyi de oluyor zeki kadınlar zeki erkeklerle olmalı diğerleri de ne yaparsa yapsın
13 Yorumla- +1 yıl
peki neden sadece birine sahip olmak zorundayız? zeki ama tıknaz, kaslı ama sqlak
açgözlü varlıklar değil miyiz. bana hepsine aynı anda sahip olmak istemediğini söyleme
Zor bir soru. Tüm vücut yapmış erkeklerin çapkın olup olmadıklarını tespit edip çıkan sonucun tüm erkeklere bilmek lazım.
00 YorumlaBen vücut yapmadan çapkınım onu düşünemiyorum.. Ama testesteron seviyesi düşükse çapkınlık yapmaya bilir..
00 Yorumla
+1 yılTakvalı erkek hariç hepsi çapkın hangi erkek başka kadını tanımak ona dokunmak onun ile eğlenmek istemez ki
00 YorumlaÇapkın olmak sadece biryere kadar getirir, kendine güvenip ilk adımı atmak ve dürüstçe konuşmak tercihimdir…
00 Yorumla
+1 yılÇok düsük ben daha 15 yaşındayken spora gidiyordum oradaki erkekler sürekli güç gösterisi yapıyorlardı kızlara bakıyorlardı
00 YorumlaBen vücut yapıyorum ama çapkın değilim sebebi ise sevdiğim kızlar sağolsun bana hayatım boyunca reddedilmeyi öğretti
00 Yorumla
+1 yılVar. Ben spor yapanların içinde playboy gibi takılan da gördüm bakir olanına da denk geldim. Flört becerisi spor yapmaktan bağımsız bir şey çünkü
00 Yorumla
+1 yılvücuda sokim beyin yoksa neye yarar kimse uğraşmaz sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta yiyip bol bol osuran insanlar vücutçular
00 Yorumla
+1 yılVücut var ama çapkın değilim kendi halinde evden işe işten eve biriyim. Beyni olmayan kızlar vücut yapmış görsele aşık olur beyni olan kızlar karaktere aşık olur önem verir
00 Yorumla- Spor konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılVücut ve karakter doğru orantılı gelişmiş ise sorun yok da, bazıları kaslı ama karaktersiz oluyor ahsh
00 Yorumla
+1 yılBoyu kısaysa kimse bakmaz zaten vücuda ama manken gibi vücudu olan çok erkek var fitness faresi çoğu testesteron etkisiyle uçan sineğe bile halleniyor
00 Yorumla
+1 yıl7 senedir spor yapiyorum vücut geliştiriyorum ancak kimseyi aldatmadım ve capkin değilim.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun 😌😌😌
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO iş kasla değil beyinle oluyor ama yine de sen bilirsin tabi
10 Yorumla
+1 yılVücut yapmanın çapkınlıkla alakası yok. Bu karakteristik bir durum.
10 Yorumla
+1 yılBir ara sağlam vücut yapmıştım ama hiç kız düşürmek aklımın ucundan geçmemişti.
00 YorumlaSporcular dışında vücut yapan erkeklerin maksadı belli...
00 YorumlaVucut u bilmem erkeklerde çapkınlık yüzde 85 ister vücutlu olsun ister vucutsuz :))
00 YorumlaEvli bir erkek olarak yazıyorum. Bu tamamen kişisel çapkınlık vücut ile alakalı değildir.
00 Yorumla
+1 yılZamanında hayvan gibi kas yapmıştım ama manita yapmamıştım sjsj
00 Yorumla0 tabii ki kas yapınca hepsının bır yerlerı kalkıyo
00 Yorumla- Spor konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılFazla özgüven sağlar. Ama bu demek değildir ki çapkınlık yapılır.
00 Yorumla
+1 yılSpora yazılacagim bende artık hoşlanmak sevmek istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılYüzde bir çok büyük bir yüzdelik olmuş sen onu 0,0001 yap😉😏😂😂
00 Yorumla
+1 yılŞimdi buna bu şekilde bakarak karar verilemez. Adamın içinde yoksa çapkın olmaz.
00 YorumlaZor gibi... Ego tatmini vs derken pekde masum olacağını sanmıyorum.. ama tâbi karakter
00 Yorumlavardır tabii ki. herkes spora illa kız bulayım diye gitmiyor sonuçta.
00 YorumlaSpor konusunda 350 cevap paylaştı. Vücut değişebilen durum ama karakter ya vardır ya yoktur.
00 Yorumla
+1 yılyok ama tipsiz olanlarda öyle Türk olduğu için fark etmiyor
00 Yorumla
+1 yılTam tersi bu arada özgüven tavan oluyır ego taban oluyor onların çoğunda
00 Yorumla
+1 yılOlmazlar çünkü kendilerini begenirler kimseyi begenmezler
07 Yorumla- +1 yıl
Sizde makyaj yapınca aynısı oluyor
- +1 yıl
Ben yapmıyorum ki hiç
- +1 yıl
Bilmem kadınların geleni öyle kıyafet giyince makyaj yapınca kimseyi beğenmiyor
- +1 yıl
Ben öyle biri değilim hiç havalı olmadım olmamda kimse kimseden üstün değildir
- +1 yıl
Doğrudur tebrik ederim seni
- +1 yıl
Ben böyle bakarım
- +1 yıl
Olması gereken bakış
Bence var yani çocuk kendine odaklanmış olamaz mı illa kız düşürmek için mi yapıyorlar
00 Yorumla
+1 yılMakyajsız gezmeyen kızların çapkın olmama olasılığı nedir?
08 Yorumla- +1 yıl
Güzelliği makyaja indirgeyen sizlersiniz. Benim bedenim benim kararım diyip herşeyi mübah gören de sizler oldunuz, biz erkeklere hayretle bakmak kaldı 🤷
- +1 yıl
Ben uzun yıllardır spor yapan biri olarak çapkın olmadığımı düşünüyorum. Sizin adınıza da sevindim
- +1 yıl
Şöyle bir önerme kurabiliriz daha rahat anlatabilmek ve anlaşılabilmek adına🤔 vücut yapmış bir erkek daha mı çekici yakışıklı olur, tabi ki. Bunun aksini kimse söyleyemez herkes tarafından kabul edilebilecek bir düşünce olabilir bu. Fakat siz bu sorunun ardından, o zaman makyaj yapan kızlar da çapkın olur derseniz otomatikman makyajı güzelliğe indirirsiniz
- +1 yıl
Çünkü makyaj ile yarım saatte, estetik ile de yarım günde bir kadın tüm 'kusurlarını' kapatıp özgüveni ve çekim gücü zirvede bir şekilde kendini gösterebilir. Ancak bir erkek çok zayıf veya çok kilolu olduğu bir durumda ortalama 2 yıl spor ile fit olurken, hayalindeki vücuda ise 4 5 yıl sıkı çalışıp çokça fedakarlık yaparak ulaşabilir. Ardından ise o disipline devam etmesi gerekir ki eski haline dönmesin. Yani bir tarafta yılların emeği varken buna tek cümle ile "çok çapkın bu sporcular" demek en kibar tabirle haksızlık olur kanaatimce
- +1 yıl
Ben de demek istiyorum ki her erkek makyajın çekim gücünü ultra bulmaz , bana göre öyle diyebilirsiniz, genelleme yapmak yerine. Kimileri doğal güzelliğin çekimini üst seviye bulur. Makyaj güzellik değil demeye çalışıyorum. Güzel olan her şekilde güzeldir. İhtiyaci olan makyaja başvurur.
- +1 yıl
Siz şanslı olanlardan olduğunuz için sizin adınıza mutluyum 😊 Umarım doğal güzelliğinizi hiç kaybetmez, mutlu mesut yaşarsınız 👋
- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat