Kızlara göre ; - Spor yapsın ama öyle hayvani kasları olmasın estetik durmuyor. Omuzları geniş olsun kol kası olsun göze hoş gelsin, yanında güvende hissedebileyim işte. - Öyle herşeyime karışıpta hayatımı zindana çevirmesin tabi, tamam kıskansın, sahiplensin biraz da maço olabilir sorun yok ama aşırıya kaçıpta öküz olmasın. - Evet, kendisine baksın, temiz giyinsin, giyinmeyi bilsin, güzel koksun, dişleri ve ayakkabılarına özenli olsun. Ama metroseksüel olucam diye de kız gibi bakım yapmasın.
+9 -7 Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiyorsun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim. Çok iyi form tutarsın eğer benim dediklerimi yaparsan.
şu an herhangi bir ilişki içinde olmadığım için fiziksel özelliklerini sayamam kısmet ama hisleri daha önemli birşey ve karakteri sonuçta ne kadar yakisikli biriyle evlensende eğer o sadık ve dürüst değilse neye yarar erkek maco olur sevdiğine narin zaten kadın onu severse erkeğin istemediği birşey yapmaz yani sempatik sadık dürüst ve eğlenceli olması yeterli bence.
Biraz kalipli olmali. zayif erkekler hic ilgimi cekmiyo acikcasi, narinlik zayiflik kadinlara gore. giyime karismiycak. dengeli kiskanclik. sakal da onemli tabi fjfjjf bakim sart 😂 ama nerdeee
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
peki siz kadın olarak erkeklere hitap ettiğinze inanıyor musunuz? iri göğüs seksi bacak ince bel uzun boy, tüysüz narin vücut. vs
Bu benim gorusumdu. ben karsimdaki boyle olsun. isterim. isteklerine uydugum biri olursa karsilikli etkileniriz zaten. her erkegin istegine uymak mumkun degil dimi?
En İyi Cevaplar