Hangi konuda becerikli görüyorsun kendini? Yemek aşırı lezzetli görünüyor. 🤤🤤

Hangi konuda becerikli görüyorsun kendini? Yemek aşırı lezzetli görünüyor. 🤤🤤

mutfakta iyiyimdir salata pilav et tavuk balık ve dahi sulu ev yemekleridir,
en güzeli de sen otur benim mutfakta fak bir işim var diyerek sürprizler yapmaya bayılıyorum
bu aralar uzak doğu yemeklerine merak sardım sanırım yaşadığım lokasyondan dolayı
Hamarat olmayan erkekten ne olur mu? Yetersiz başlıktan şikayet edeyim mi sorunu? Jdjsks
Yemek mi lezzetli görünüyor emin olamadım ben ama neyyyseeee jdjdk
Eğer farklı konularda da ortak yaşama, aynı evi kulalnabilme, günlük hayata eşlik edebilme konusunda iyiyse olabilir. Yani birbirlerini tamamlamaları gerekir.
Fakat tabi ki hamarat ise ayrıca iyi olur. Ev işleri olsun, yemek olsun, evde bozulanları tamir edebilme olsun vs. katkı sağlamalı. Yuvayı dişi kuş yapar derler tamam mma biz kuş değiliz jdkdk
Bak sorun yine vitrinde, fenomenliği unutma.
Sakın 😂😂
Yemekde cipsmiş gözüm gormemıs hıc 😂😂
kesınlıkle katılıyorum eksık yanlarını bırbııri ıle tamamlama eş yoldaş olmadan bahsedıyorız aslında.
O gün gonderdıgın linkten iletişime geçtim 😉
Dur daha kutlama için erken. Bakıcaz
🫣
Teşekkürler zaten düşürdün aklıma 😅
Yemek konusunda becerekliyimdir. Benim dalga sürekli de kalkar, asla yokluğunu hissetmez. Romantiklik konusunda kendime özgüyümdür. Suratsız değil eğlenceli bir tipim kendime ait zevklerim vardır. Aile bağlarına bağlıyımdır, aile hatta ülkeyi yönetecek özveriye ve Projelere sahibim. Seçimde aday olacağım inşallah.
Merhaba,
Yalan konusunda hamarat olsun yeterli kadınlar için! 😅
Hayır be kim demiş 😀
Yalandan sevenler kazanıyor hep kuru kuru ya boş sevenler öylesine sevenler 😅 ya da yalancılar mutlu hep delikanlı gibi sevenler adam gibi sevenler üzülmeye mahkum kendimden biliyorum 😅
Hamarat kelimesi benim yanımda beceriksiz kalır 😅
Yalandan sevenler yalanı ortaya çıkıncaya kadar sevılır. Ama dürüst hamarat evcımen ömürlük sevilir
Ya ya ya 😅 ömrümden ömrümü aldılar 😅
Mesela sevgilin sevdiğin ondan istediğin her şeyi elinden gelen her şeyi yapsa sıkılır mısın mutlu mu olursun 😅 geneli mutsuz oluyor sıkılıyor
Bu dedıgın hıc olmadığı için net cvp zor ama güzel olurdu bence. Bana toksit manupule yalan de ben bunları bılıyorum 😅
Allah Allah net cevap niye zor yahu çok basit 😅 ben çok mutlu olurdum 😅 mutsuz olan insanları anlamıyorum 😅 madem mutsuz oluyorsunuz istemeyin kardeşim 😅
Neyi yapıp neyi yapmamam gerektiğini bilmiyorum ya 😅
Manipüle edenlerin canı cehenneme toksit olanların da canı cehenneme yalancıların da canı cehenneme 😅
Bana gelenler de öyleydi zaten lanet olası pislikler Ama ben kendimi biliyorum 😅
Hangi kıza sorsam diyor ki işte yapmasın etmesin 😂 deli oluyorum yahu
Guzel olacağını belırttım zaten.
her şey için çabalayan gözünün içine bakan sevgılı demek dünyada cennetı yasamaktır. Böyle bırşeyden mutsuz olan Allahtan belasını istiyordur 😄😃
Ne bileyim net cevap zor deyince kafam karıştı 😅
İşte o benim her şey için çabalayan gözünün içine bakan 😅
Alaaddin'in Sihirli Lambası sihirsiz kalır yanımda 😅
Ben de öyle düşünüyorum Vallahi dünyada cennet yaşamaktır yani 😅
Ben hep cehennemi yaşadım 😅 cennette de gözüm yok beklentim yok beklenti olmayınca Cennet olursa sürpriz oluyor cehennem olursa da razıyız yani 😅 Allah belasını versin zaten onların lanet olası pislikler 😅
Düşünsene ya şey diyordu bana niye bu kadar çok seviyorsun niye üstüme düşüyorsun üstüme titriyorsun 😂 insanın psikolojisi bozuluyor ya
Değmeyen anlamayan için yapılan her şey boş. Sen kendınden ne kadar çok verirsen ver karsındakı anlamak ve almak istediğini alıyor sadece. Sevgının fazlası bıle zarar işte
Katılıyorum hak etmeyen biri için yaptım zaten en çok kendime kızıyorum. Değmeyen biri olunca zarar oluyor. 😅
Bu saatten sonra eskisi gibi sevebilir miyim bilmiyorum. 😅
Ayna gibi olmak istiyorum 😅 ne verirse o 😅 kimse kendini bir şey sanmasın 😅
Evet bu mantıkta çok haklısın sana bir gelene asla beş adım gıtmeyeceksın. Yoksa bırtafarları oynuyor 😄
Umarım hayat herkesın karşısına kalbînın karşılığını çıkarır
EyvAllah 😅
maalesef öyle 😅
Amin inşaAllah cümlemizin 🌸
Gönlünce olsun mutlu günler diliyorum 😅
İyi günler teşekkür ederim 🧚🏼♀️🙃
Cevap
109Cevap
Tadilat tamirat yaparım ben matkap, çekiç tornavida kullanırken izleyebilir, yemek yapmayı da bilirim ama keyfim isterse yaparım hamaratlık kadına daha uygun gibi ama yine de siz bilirsiniz tabi.
Mutfaktan beraber yemek yapmak eğlenceli olur azcık becerıklı olsun
Tabi ki beraber yemek yapmak eğlenceli olur ama hamarat erkek tabiri caiz gelmiyor 🙂
Sen sana ayan kısmaları alırsın. Teşekkürler
Kadınlardan gelen böyle kalıpların hiç birini almayı düşünmüyorum, ben teşekkür ederim
Kalıp mı😏 peki 👍
Ya anlasın bir şeylerden
En azından pişmiş yemeği tabağına koysun o tencereyi kafasina geçrtmesin jsjs
Hahaaa
Şu zamanda hamarat kız kaldı da sanki 😂 dötünü yıkamayan bir nesil peyda oldu resmen. İçtiği suyun bardağını mutfağa götürmekten acizler çoğu yemin ederim ahsh
Biskolata reklamında oynamasak da bizim de mutfak maharetlerimiz vardır. :>
Hahaha 😂😂😂 güzel yorum
Teşekkür ederim :)
Olur her erkekler hamarat değildir genelde kadınlar yaparlar.
Et yemekleri yaparım, gaslı kollarımla. Sffgy
😂
Aaaa inanmadı fjd
Danilo chef işine baksın 😂
Getir götürümü yapsın fjf
Karnını doyurmayı biliyorsa sorun yok
Erkek dediğin maço olmalı kadınına hükmetmeyi bilmeli gadası
İşin sonunda erkek zaten kadınına gereken yardımı yapar
Maço erkek sevende var
Yemektir tatlıdır tabi arada küçük jestler olabilir ya da iki taraf da çalışıyorsa arada eşini beklemeden mutfağa girebilir bunlar hoş şeyler.
Ama erkeğin hamaratlığı daha çok ben buradayım ve hallederim tarzında olmalı ya... Mesela tv'de sinyal gidince sorunu çözebilmeli, mutfakta dolabın kapağı oynuyorsa bunu düzeltebilmeli ya da ne bileyim telefonumun şusu var bakar mısın dediğim de ilgilenmeli gibi...
Yani kendi adıma bunların hepsini ben yapabilirim ama benim için bir şeyleri çözmeye çalışıyor oluşu hissi mükemmel. Ben senin için buradayım demenin pratiğe dökülmüş hali gibi 🙃🙃
Harika özetledın 👏👏
Günaydın bence erkek dediğin evdeki basit tamir işlerini yapabilmeli ve en azından aç kalmayacak kadar yemek yapmayı bilmeli. Çok yaygındır duvardaki priz ya zamanla ya da fiş yanlış çekildiği için yerinden çıkar ve sarkar. Bunu yapamayan var. Ben de bunlardan para kazanıyorum o ayrı tabi ki 😀😀
Benim prizler öyle ıssız adam. Eniştene önce onları tamir ettircem 😂
Öyle bir enişte bulman lazım önce 😀😀
🤧 😂 bende ne eksik diyorum
Bulursun inşallah
😅😂
Bence her eve bir mutfak hamarati lazim bence. Her eve de bir eline alet edavat yakisan lazim.
Ikisinin ayni kisi olmasi genelde dogada ender gorulur.
Eger erkek mutfak hamarati olacaksa hatundan da arabanin motor yagini degistirmesini, yagda metal kirintilari var mi, varsa normal mi vs halletmesini beklerim.
sonunda ikisi de bu gorevleri yapmayabilir. Biri disardan soyler, biri arabayi tamirciye verir. Ama o larakterler lazim her eve.
Buda bir bakış açısı
ya bu erkolar kendilerini en ufak bir konuda yetindiklerini gördüklerinden övgü ve alkış beklerler sen kadın olarak 9 kglık damacanayı sırtlayıp 5. kata çıkardığın zaman kimse senin gücünü konuşmaz. bırakın şu bebe bisküvilerini ya onların şakşakçı anaları alkışlasın kızlar bize adam gibi adam errkek gibi erkekler lazım onlar övülmek istemezler😏
Ondan olur mu bundan olur mu ne ya. İnsanlar berilerine ya da götürdükleri yere göre seçilmez. Güzel ahlakına, karakterine, kötü alışkanlığı var mı yok mu ya bakılır. Erkek yemek yapmayı bilmiyorsa öğrenir zevkleri değişebilir. Güzel ahlak ve karakter önemli gerisi teferruat.
bu konuda cok ekside hissediyodum kendimi ama bir kac pembe yorumu okuyunca biraz rahatladim 😁 hem evet artik kadinlarin da cok bir hamaratligi kalmadi bence. el yatkinligi illa ki olabilir ama bu marifetli oldugu anlamina gelmiyo. sartlar degisti artik ataerkillik algisi aşıldı buyuk olcude.
Olması daha tercih edilesi olur elbette, beceri konusunda iyiyimdir çorba ve hamur işleri yapıyorum çörek börek tarzı, evcimen biri olarak ev işlerinde de iyiyimdir daha ne olsun 😅 ilişkide evlilikde kadın işi erkek işi diye bir şeyde yok bence iş paylaşımı yapılmalı bütün yükü kadının üzerine yıkmak adaletsizlik olur
Ben de hamarat değilim yuvarlanıp gideriz bir şekilde.
Olur, beraber yapa yapa öğretirim ben ona :D
Hiçbir erkekten olmaz bana göre. Akıllı kadın yemeğini ya kendisi yapar veya dışarıdan sipariş verir.
Olmaz. Ben kendim beceriksizim, erkekte beceriksiz olursa yandık😄
Aç kalırız 😅
Gerisi hallolur 😃
Her kadında hamarat değildir heleki yeni nesil hepten tirttt hamarat ommayan kadından olur mu adamın ömrünü yerler
Doğru. Mesela ben 😀
Oww düşman başına misali fsfs
😂😂
göresellerle kafayı bozdun kendine manita yap artık
mutfakta becerikli değilim tamir vs kuruldan anlarım
Hayır aşık olup keyfım kaçsın istemem 😂😃
he oda var değilmi keyfin epey önemli :D
Bilirsin beni. Üşengeclşk bende 😄
He aynen 🤭
Aklıma Eniştemin çorba anısı geldi gitmiş hazır çorbayı sıcak suya katıp 1 dk karıştırıp getirmiş diyor ki lan ne yaptım beeeee 🤣
Chef maşallah bu nasıl becerıklılık 😂
Ne doktoru 😃
Yhaaa dur jeton köşeli benim 😂😂
Bu enişteler hep zarar ziyan inan 😅😅
Hor görmeyin enişteyi 😃😃 geçmiş olsun
Şimdi yumurta bile kırası gelmez adamın içinde ki somer chef doğmadan öldü bir şaplakla 😃
😂 ozaman artık sen yaparsın
Ee ne güzel işte 😅
Banada oluyor o 😃😂
Benden sana gelecek menü fix belli menemen makarna 😅
Bakarız ona artık.
👋teşekkürler
Yemeğin kokusu buraya kadar geldi ama asıl lezzet galiba yanındaki bonus menüde gizli... Böyle bir şefle sofraya oturmak, yemek kadar sohbetten de doyacağımızı gösteriyor. Hem hamarat hem keyifli, tadından yenmez 🥂
Hamarat erkek candır, gerisi heyecandır ama ben heyecanı yemiyorum, haberin olsun 😋
Bir hamaratlığımız eksikti zaten : )) Uyanın millet, erkeklik elden gidiyor 😂
Gıt uyandırma milleti. Yapın ne var 😀
Bu isteklerin sonu yok, sonra bulaşık yıkayın dersiniz 😂
Bulaşık ütü hayat müşterek 😛
Bak ütü de eklendi, devamında da çamaşır gelir 😂 Erkeklik bitmiş ağlayalım 😂😂
😂
bilmiyorsa öğrenmeli en azından mercimek, ezogelin, tarhana, yayla çorbası makarna pilav menemen ıspanak köfte yapmayı salata kolay zaten birde ekmek yapmayı öğrensin yeter evinin aşçısı olur en azından
Ben daha çok kahve yapabiliyorum bir demleme çay sayılır mı 😂
Evet senın kahvelerin yeter
Siz böyle üstünü çıkaranlara ne bilim hamuru eti parmaklayanlara aşık olursunuz zaten 😒
Gönül işte
Beni sıkıntıya sokmasn yeter tribinden geçilmiyor kimsenin
Erkegın trip atanıda 🙄
Yemek konusunda iyim tamir tadilat konusunda da iyim
Tebrikss
Teşekkür
Ben evde, mutfakta işime karışacak erkekten nefret ederim erkek dediğin bozulan eşyaları tamir etmekten öte bi şeye karışmayacak. Çalışıp evi geçindirsin kafi.
Hay ağzına sağlık hatun.
Ev kadının memleketi
Erkek, kadının sahasına girmeyecek
Kimsin sen 😄
Ya patates cipsinin üzerine parmesan rendelemek mi marifet alla alla ben geçen hamur tutup pizza yaptım bu delikanlının aklını alırım aklını.
Cips mi o ben gormedım hiç başka yere odaklandım galiba 😂😂
İnsan yemek yapmayı bilmeli. Erkek kadın işi değildir. İnsan temizlik yapmayı da bilmeli. Bilmiyorsa bunları insan değildir.
Spesifik yemekler bilmem ama normal yemekleri çok güzel yaparım.
Onlarıda tarif üzere yapabilirim ama geleneksel yemeklerimizi sevdiğim için gerek duymadım.
Çoğu kadın getir, götürümü yapar.
😑
Börek kek ve tüm yemekleri yaparım öyle lafta değil gerçekten parmaklarını bile yersin dencek kadar lezzetli
Olmaz baci yemek yapip yedirmicekse evi silip supurup mis gibi yerde uyutmucaksa beni niye var bu heriflerrr
Hamarat erkek t0ptur bu arada kadınlara inanmayın hepsinin t0p erkek modeli istediğini iddia ettiğini hepsi yana yana erkek arıyor artık
Yani aşırı becerikli olmasına gerek yok ama bazı şeyleri de bilmesi sart
Abartılı kas sevmiyorum diyen kızların sevdiği kaslı erkek hshdhd
Olur ya her erkek yemek yapamıyor ama yaptığım da teşekkür edip mutlu ederse olur tabi
Birkaç bir şey yapsın ya hep kadından beklemdk olmaz ki 😂
Lütfen hamarat olmasın ya biraz beceriksiz olsun hatta çünkü ben de öyleyim
Yemek konusunda iyi olduğum kadar ev işlerinde de her şeyi iyi şekilde yaparım
Tavada doritos cips görüyorum ben üzerine peynir rendeliyor gibi. Lezzet ölmüş
Hamarat olmasından ziyade yemek yapabilmeli
Hamarat Erkek annesiyle güne gitsin beyler veya elişi örgü galan yapsın😂😂
Olmaz ben istemem ne boş duracak gitsin ögrensin
Erkeklerin üstüne gelmeyin bu kadar ya, zaten hayatı yeterince yorgun yaşıyoruz
Yemek konusunda çok becerikli olduğumu düşünüyorum 😄🤷♂️
Hamarat erkek her kadının isteyeceği erkektir.
Anlamam yemek işinden ilgimi de çekmiyor kızların işi ne iyi yapsın
Becerikli ve işi bilen biriyim, yemek işinde ise elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum
Olur tabi ki de ama hamarat olanda alışkanlık yapar
Cips alıp üstüne peynir rendeleme hamaratlık mı oluyor?
Mutfak dışında her konuda iyiyimdir merak etme oldururuz yani😘
hanginiz daha iyi köpek olabilir diyor türkçe meali
Elinden her iş gelen erkek çekiciliği diye bir şey var ya🫠
Herşeyi halleden elinden her iş gelen 😍
Çıplak erkek vücudunda keramet gören garının kafasını anlayamadan geberip gitmekten korkuyorum şu dünyadan
O konuda iyiyim ama alışkanlıklardan sonra oda para etmiyor kadınları mutlu etmek çok zor
Şükür hiç hamarat değilim. Ama yumurta kırıp, çay yapabiliyorum.
Yeter ki sakar olmasın bana da iş çıkarmasın hamaratlı olmasa da olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?