Sevgilinin sağlık sorunu yokken oruç tutmaması, senin için sadece bir ibadet meselesi değil, hayata bakış açınızdaki bi ayrılık gibi hissettiriyo anladığım kadarıyla. İlişkide herkesin imanı kendine demek işin kolayı ama gönül öyle demez işte. İnsan ister ki yanındaki kişi de o heyecanı, o sabrı ve o şükrü seninle beraber tatsın. Eğer bu konu seni şimdiden bu kadar düşündürüyosa, ileride daha büyük kararlar alırken evlilik, çocuk yetiştirmek gibi bu farklar daha çok göze batabilir.
Tabii sadece buna bakıp bu adamdan olmaz demek de haksızlık olur. Karakteri nasıl, sana olan saygısı nasıl, senin inancına karşı duruşu nasıl? Bunlar da çok önemli. Ama senin için maneviyat bir olmazsa olmaz ise bu kırgınlık hayatınızın merkezinde hep olacaktır. Bu durum senin için zamanla alışabileceğin farklılık mı, yoksa inançlarının asla kabul edemeyeceği bir uyumsuzluk mu? Eğer aranızda takmaya değer çok büyük bi sorun olacaksa, öncesinde her şey konuşmalı ve orta yollar bulmaniz gerekiyor. Aksi halde sonrasında inançlarınız çatışır.13 Yorumla
Soran3 ayAy sonunda beni anlayan biri
Soran3 ayÇok sinir oldum bazılarına
En İyi Cevaplar
3 ayeger sen dindar ve muhafazakar bir yasam sürüyorsan o sekilde yetismissen ve bu alıskanlıkları sürdüreceksen + ilerde evlilik dusunuyosan zor. iki kisi bir yere kadar, bir gun cocugunuz olacak sen cocuguna ramazan ayını anlatacaksın ama kocan oruc tutmuyor bile. cocugun kafasi karisacak. sıkıntı
210 Yorumla
Soran3 ayDemi kimse bunu anlamıyor onun kendi Allah’la arasındaki ilişki falan diyor ondan daha büyük bri mevzu
- 3 ay
sosyal varliklariz kimsenin yaptigi hicbisey allahla kendi arasinda degil. arada gorustugun arkadasin olsa neyse ama bu ilerde evlenmeyi bir yuva kurmayi planladigin es adayin sonucta
Soran3 ayDemi ama cevaplar bak neler dediler bana 😂
- 3 ay
askim desinler sen kendi hayatina odaklannnn
Soran3 aySinirleniyorum okudukça
- 3 ay
askim akil almak istiyosan okuman gereken son sey bu site djdjd
Soran3 aySevgilim yok bu arada mishap vermiştim
- 3 ay
olursa buna dikkat edersin
Soran3 ayEvet sağ ol canım cevabın için
- 3 ay
ne demekk
3 ayMerhaba
Ben kendim inançlı biriyim Elhamdülillah oruç, namaz, zikir, dua ve iyi kalp niyetine sahip olup bunları yapmaya özen gösteriyorum elimden geldiğince ve partnerim de benimle aynı inanca sahip olmalı ve oruç tutması beni mutlu eder. Aksi halde anlaşamam anacım olmaz oruç tutmayan adamdan
118 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederim bazıları çok saldırgan cevap verdi
Soran3 ay@britishshorthairr seni paketleyen paketlemiş bile canım 😉
Soran3 ay@britishshorthairr kendi fotosu değildir o bende
- 3 ay
şu kılığa bak görende halt sanacak ulan din allah bilen erkek seni kapısına bile bağlamaz
- 3 ay
Ahaha ya siz onu ciddiye bile almayın Allah için yapıyorum ben onun için değil Rabbim iyi kalp niyeti ve Allah korkusu versin popon kameraya dönmüş poz vermiş ne beklerseniz bundan dkdkdkdk
Ben kaile bile almadım iman kalpte tipte diil anlıcak kpste yok buna ne anlatsanıs boş o yüzden saolun yanımda olduğunuz için - 3 ay
Bu senin oruç tutan halin mi namazıda bu kıyafetle kıl
Soran3 ay@İiistanbulluuu34 foto fake belli ki
- 3 ay
Ahaha foto%500 orkide asıl sen fekesin tatlış
Soran3 ay@İiistanbulluuu34 öyle mi
- 3 ay
Fake diye iftira atıyon ya allahım ya ne çeşit uyızluk sendeki
Soran3 ay@İiistanbulluuu34 ne bileyim öyle sandım kxncnc
- 3 ay
Hmm eyvallah sende tatlı orjinalsın ha
Soran3 ay@İiistanbulluuu34 hahahah
- 3 ay
Ahaha deli kız
- 3 ay
Orjinal ı'm kudurma ve namazla normal hayatını giyim iandetilr bir mi ne yaşıyor bunlar nasıl kafanız var her açık olan ibadette açık mı olacak mübarek ayda kul hakkına girmek günah Allah katında ibadeti sorgulayacak tek kişi Allah Aşlah benden razı bana nasip etmiş ibadeti şükür bende yapıyorum açıksam açığım senden bin kat imanlıyım kalbim temiz belliki elhamdülillah kıskanıp fake dememde ironik sanada nasip etsin Allah ibadet ve temiz kalp çirkin kalbini örtecek bşy bulamadım ben çünkü fesatlar sizi açığım ve imanlıyım kudurmaya devam edin
Bence sağlık sıkıntısı yoksa oruç tutmaması olur tabi. Oruç tutmak dinenfarz olan bir şey ve her muslimin tutması gereken bir ibadet. Ama bazı durumlarda sağlık sorunlarından dolayı doktorlar oruç tutmayı yasaklayabiliyor. Bu durumda oruç tutmamak daha doğru oluyor. Diğer yandan oruçsuz erkekten olma durumu tamamen ayrı bir konu. Oruç tutup tutmaması çocuk sahibi olmakla direkt bir alakası yok.
12 Yorumla
Soran3 ayÇocuk sahibi ne alaka ya hahaha değişik bir yorum
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu biraz senin değerlerinle alakalı bir konu aslında 💭✨ Eğer oruç senin için çok önemliyse ve hayatının merkezinde bir yere koyuyorsan, partnerinin de benzer hassasiyette olmasını istemen çok normal. Ama herkesin inanç pratiği aynı olmayabiliyor. Sen onun kalbine, karakterine, sana nasıl davrandığına da bakmalısın 🥰 Sence seni gerçekten seven birinin bu konuda değişme ihtimali olur mu? 💗
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Senin için inanç ve ibadet önemliyse bu fark zamanla büyüyebilir. Ama herkesin dini yaşama şekli aynı değil. Birinin oruç tutmaması tek başına karakterini belirlemez. Saygılı mı, dürüst mü, sorumluluk sahibi mi bunlar daha belirleyici. Eğer senin hassasiyetine saygı duyuyorsa mesele konuşularak aşılabilir. Ama içini rahatsız ediyorsa görmezden gelmek de doğru olmaz.
00 Yorumla
3 ayHerkesin imanı kendime ben veremeyeceğim hesabını neticede diğer dünyada
31 YorumlaOruç tutup tutmayan ikinci kişilerle ilgilenmiyorum
01 Yorumla
Soran3 ayHahah
3 ayTabi ki bizi ilgilendirmez ama Sağlık sıkıntısı yoksa tutmayan erkek eksi 1 point
01 Yorumla
Soran3 ayBizim ilgilendirir sevgilin olacak ya
u 3 ayOlur niye olmasın herkesin kendi kararı tutsada kendine tutmasada kendine
00 YorumlaTutmayabilir kendi tercihi sorun edeceğim bir şey değil.
00 Yorumla
3 ayOlur neden olmasın herkes kendine yapar ne yaparsa
00 Yorumla- Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 3 ayOlur evet
00 Yorumla
3 ayBence olmaz neden olmaz sabırsız nefsine hakim olamıyor keyfine düşkün dinine hassasiyet (ben şuna karşıyım ramazandan ramazana Müslümanlık kavramı) böyle olunca ister istemez insan kendisi gibi birini istiyor
Nedir o ramazanda birlikte oruç tutup iftar yapacak birlikte 5 vakit namaz kılma umre ve haca gitme gibi
İsteme ile oluyor mu hayır tabi ki de 32 yıldır hiç bir kızın efendiliğe temizliğe güvene sadakata Allah korkusu ve imana baktığını ben görmedim ya tip ya da maddiyat zaten bakan olsaydı çoktan evlenmiş eşim ile yaşıyor olurdum
11 Yorumla
Soran3 ayAy sonunda anlayan biri
"Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir" e gerçekten uyan bir kadın Oruç tutarken... ben şimdi bu iftarda, sahurda ki bol bol çeşit çeşit yemekleri yerken birleri aç oruş tutmaya çalışırken... Ben nasıl yerim... diye düşünen, üzülen birisi evlenmesin bence oruç tutmayan bir erkek ile..
Yea Niye 5 vakit neden namza kılmıyor? Yea Lüks telefonuluk parası var Niye Kurban kesmiyor? neden hacca gitmiyor? Kendine dert edinen birsi bence oruç tutmayan birsini tercih etmesin
Yea.. günümüzde aç oruç tutacak kadar fakir insa mı var diyede zan edipde içimiz rahat edebiliriz tabi...
ya da ya.. günümüzde böyle bir müslaman mı kaldı... deyip de...
ya da albini açıp kimsenin İmanına bakamıyor isek...
Bu gün imanlı olan ile olmayanın yarın ne sayılacağı da belirsiz iken...
Çok sevdiğim bir söz vardır...
"Bana ne bildiğini anlatma! Bana bildiklerin ile ne yaptığını göster"10 Yorumla
3 ayPeki oruç durumun abkıyorsan niye sevgili durumuna bakmıyon islam da sevgili diye bir şey yoktur haramdır senin bir erkekle yanyana gelmen haramdır bir erkeğin sadece ve sadece onunla el sıkışman tokalaşman haramdır şimdi bunları yaparken nasıl bekliyon oruç tutuyo mu namaz kılıyor mu sen kendinde yokken erkekten beklemen bu nasıl bir yüzsüzlük lann böylee sen hertürlü haramı günahı yap sonra olur olmadık şeylerle piyayasa çıkıp kendini göster ama dikkat et sumsuğu yedin mi yerin altına inersin
00 Yorumla
3 ayOruç , nefsi terbiye etmektir. Eğer ki Bir sağlık sorunu yoksa , tutamayacak durumda değilse keyfen tutmuyorsa olmaz. Sonuçta oruç aslımda hem nefsi terbiye etmek , hem sabrımız sınamak , hem açın halinden anlamak yanı sıra organlarımızın da dinlenmesini sağlar. Ama oruç tutup namaz kılıp birde kuran okudun mu bak o huzuru temizliği nasıl hissedersin. Ama oruç tutacaksın diyemeyiz. Fakat sağlıklı bir insan Allahın rızası için tutmalı. Hem kendi sağlığı için hem nefsine irade gösterebilmesi için.
00 Yorumla
3 ayBenim için olmaz
Yil olmus 2026 gavurlar bile oruc tutuyor gerek dîni gerek sağlık icin
Baskalari beni ilgilendirmez ama evleneceğim kişi ilgilendirir.12 Yorumla
Soran3 ayAy evet soruyu sanki sostan birini çevirip sormuşum gibi muamele edenler yok mu bide
3 ayOlmaz tabikide, yani bana göre olmazzz prenses mi neee o hamile sanki
42 Yorumla
Soran3 ayAçlığa dayanmıyormuş
- 3 ay
Prenses kesin
Öncelikle kimsenin işlediği bir sevap veya günah başka bir müslümana yazılmıyor yani biri oruç tutmuyor diye sen günaha girmiyorsun adam ben bunu bilerek oruç tutmamayı seçiyorum diyor ve başka bir açıdan herkes müslüman olmak zorunda da değil hani bu senin kendi kararın sen dinine çok bağlı muhafazakar biri dışında biriyle olmaz diyorsan tamam öyle birini bul
10 YorumlaŞimdi şöyle bir mevzu var oruç cinsiyet göz etmez kız olsun erkek olsun eğer sağlık problemleri varsa Sağlığı oruç tutmasına engel oluyorsa o zaman tutmayabilir. Sağlık problemleri olmasa bile herkesin ibadeti herkesin tuttuğu orucun sevabı kendine. Ayrıca bizim milletimizde de şöyle bir utanmazlık var kimse 11 ay boyunca açmasın diye sormaz umurunda olmaz ama ne hikmetse ramazan gelince dindar olacakları tutar oruçlu musun değil misin diye sorarlar. Niye tutmuyorsun diye sorarlar. Sizlerin de vereceği cevap belli sana sanane.
10 Yorumla
3 ayşöyle bi laf vardır Allaha olan borcunu ödemeyenden sadakat beklenir mi?
24 Yorumla- 3 ay
İşte bu söze lafa bisey denmez hanımefendi tebrik ederim sizi
- 3 ay
İnceliginiz için tesekkür ederim
- 3 ay
Rica ederim nedemek herzaman hanımefendi sizin gibi akıllı nerde ne söylenmesi gerektiğini bilen kadın az maalesef
Soran3 aySonunda anlayan birilerinden
3 ayYani olmaz ve olmamalı demek pek mantıklı değil belki efendi dürüst birisi ise sonradan teşvikler ile başlayabilir çünkü öyle insanlar var, öğretilmemiş ve/veya bilgisi olmadığı ya da hayatında belli bir yerden sonra ilgisi kopmuş ve bazı kötü niyetli kişilerce dinden soğumuş veya uzaklaşmış kişiler, doğruları tekrardan gördüklerinde ve o bilgileri işittiklerinde yarım bıraktıklarına tekrardan geri dönebilirler...
00 Yorumla
3 ayOruç tutup ağzından küfürü eksik etmiyorsa, oruç diye agresif ve huzur kaçıran davranışlar sergiliyorsa, kıtlıktan çıkmış gibi dünya kadar yemek ve hizmet bekliyorsa, orucun nefsini terbiye etmek değil de sadece orucu yemek yememek zannediyorsa sence okey mi yani sırf oruç tutuyor diye olur mu o erkekten? Böylesi tutmasın da bi zahmet... Kaldı ki ben tutmuyorum tutana da tutmayana da saygım var ama oruç tutup bu saydığım şeyleri yapanlara değil...
00 YorumlaEşim tutmuyor kendi tercihi herkes kendinden sorumlu
Elbette isterdim tutmasını ama ne diyeceğim ki aile yapısı da önemli
Annemler bizi sahura kaldırırdı mesela12 Yorumla
Soran3 ayEşin ne yaptı sahurdab
Gizli Üye(36-45)3 aySena namazında abdestinde ve farzlara sünnetlere uygun yaşıyorsan olmaz. Senin umrunda değilse evlenirsin
13 Yorumla
Cevap sahibi3 ayŞahsen ben böyle biriyle evlenmek istemezdim. Ama kişiye göre değişir. Sonuçta hayatını birleştirecegin birinin hayatı seni ilgilendirmez demek saçma
Soran3 ayDemi yani herkes bana ne kendi imanı demişte hami evde beraber yaşanılacak ya absürt bir soru değil ki
Cevap sahibi3 ayİleride eşin olacak gözüyle bakiyorsan sana ne değil çünkü gelecekteki çocuğunun babasi ve onun örnek alacağı insan. Bazı insanarda sen alıştır derler ama 25-30. yasina kadar manevi değerlere sahip olamamıs bir insana bir etki yapmak kolay değil.
3 ayHer hangi bir sağlık sorunu yoksa ve bilerek tutmuyorsa biraz zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayDin ve inanç insanın kendiyle yaratıcısı arasında bir şey, ben tutarım o tutmaz sorun etmem, o tutar ben tutmam bunu da sorun edecek biriyle olmam zaten, herkesin ibadeti kendine ama herkes dengiyle olmalı muhafazar biriyseniz öyle biriyle olmanız daha uygun
00 Yorumla
3 ayBos bir soru.
20 YorumlaBu onun tercihidir sevgiliniz veya eşiniz olması durumu değiştirmez herkesin kendi özgür hür iradesi vardır doğru kişiyse bunu dert etmeyin diğer her şey tamam bir bu eksik olsa yine iyi fakat hayat öyle değil bu da bir kusur degildir.
00 Yorumla
3 ayBence oruç tutmayan birinden sevgili/eş olmaz. Çünkü oruç tutmayan birinin öfke anında, üzgünken, mutluyken, korkmuşken kendine hakim olabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca şükretme konusunda da eksikleri olacaktır. Bu da hanenin bereketini azaltır.
00 YorumlaBirinin dini ibadeti niye seni bağlıyor ki. Herkesin ibadeti kendine
37 Yorumla
Soran3 ayHani sevgilim ya
Soran3 ayEvet düşüyor ya yollarımı ayırırım ya da birlikte olurum
Soran3 ayBiri değil ya hani sokaktan çeviremedim ya
3 aySağlık sıkıntısı yoksa çöp olur o erkek bak
10 YorumlaSaçmalıyorsunuz bazen Oruç tutan sanki 4/4 lük insan tutmayan adam değil bırakın bu işleri Oruç tutmayanlar Plutona Neptün e gidiyor Ay ı ayak yolu yaptılar siz daha neredesiniz
10 Yorumla
3 ayYa Şimdi bir şey derdim de sonra gidip şikayet ediyorsunuz Allah aşkına bunu ne Çok kafaya taktınız ya isteyen tutar isteyen tutmaz Bu kadar basit
12 Yorumla
Soran3 ayİsteyen tabii tutar tutmaz sa hani sevgilin ya
- 3 ay
Ya olabilir tutmayabilir bana da buna saygı duymak düşer
3 ayşahsen kimsenin ibadetine karısmam kimse dört dörtlük müslüman degil eğer orucumu tam tutan namazlarımı aksatmayan tamamen islama göre yaşayan biri olsaydım belki
10 Yorumla
3 ayBende müslümanım ama Allahla onun arasında olan bir şey teşvik falan edebilirsin yani sırf oruç tutmuyor diye ondan olmaz diye bişey yok Allah bile kıyamete kadar süre tanımış birçok şeyi insana bırakmışken bizim bu kadar müdahale etmememiz lazım
00 Yorumla
3 ayOruç Allah'ın farz kıldığı ana emirlerden birdir. İnsan karakterini terbiye etmede çok büyük faydası olduğu aşikardır. Eğer bir kişi bile bile oruç tutmuyorsa zaten ondan bir hayır gelmez. Allah'ı tanımayan ve itaat etmeyen biri sanada itaat etmeyecektir. Allaha namkörlük eden biri sanada elbette edecektir.
Önce ona islamı, Allahı anlat şayet bilmiyorsa, Orucu ve ehemmiyetini anlat. Baktın olmuyor. Yollarını ayırmalısın.
00 Yorumla
3 ayOlur. müslümanlık yalnızca ibadet etmek değil. İbadet edip, kul hakkı sıyıran bir sürü insan var. şekilci olmayın bu kadar.
06 Yorumla
Soran3 ayKardeşim bu kadar sar bakmayın o zaman senin için olur benim için olmaz saygı gösterşb
- 3 ay
sar?
- 3 ay
Hz. Ali’nin (ve bazı kaynaklarda Hz. Ömer’in de benzer vurgularla söylediği) meşhur ölçüsü şudur:
"Birinin namazına, niyazına bakıp aldanmayın. Siz onun dirhem ve dinarla (para ile) olan ilişkisine, konuştuğu zaman yalan söyleyip söylemediğine ve kendisine bir şey emanet edildiğinde hıyanet edip etmediğine bakın."
Soran3 ayOf bu söz de ne kadar çarpıtılıyor namaz kılan kötü mü oruç tutan kötü mü? Hem namaz kılar hem de kalbi iyi olur
- 3 ay
gösteriş ve çıkar için ibadet eden çok insan var. onlara kanmamak için niyetlerine bakın demek istiyor... müslüman olmak demek önce niyet ve davranışta olmak demektir. bunlar eksikse tam ibadet etmek sence işe yarar mı?
Soran3 ayHayır tabii ki o işte olay o değil ya srpumdaki
3 ayBen bana verdiği değere bakarım ama gerçekten Allah korkusu olan biriyse Allah sevgisi olan biriyse gerçekten Allah rızası için tutuyorsa çok güzel olur tabii.
00 Yorumla
3 ayŞöyle ablam sağlık sorunu olsun olmasın tutup tutmaması kendi problemi dinen Kur'an'a göre sadece Allah in varlığını inkar eden kişilerden olmaz onun dışında bir şey yok yanlış hatırlamıyorsam
00 YorumlaYani ben de 4-4'luk bir Müslüman değilim. İnsanı değerleri olan, düzgün, edep, adap değerleri olan, inançlı biri olduktan sonra benim için çok önemli değil.
İnsanın içinden gelmeli bazı şeyler.00 Yorumla
3 aySağlık sıkıntısı olmayıpta hala oruç tutmayan ne erkekten ne kızdan olmaz
31 Yorumla- 3 ay
Senden olduysa olur lann
Oruç tutmayanların ne zararı var senin için?
14 Yorumla
Soran3 ayOha burdan bunu mu anladın
Soran3 ayBen şahsen maneviyata önem veriyorum evlendiğim zaman çtışma çıkabilir diyorum kötü be öaka
3 ayHerkes orucunu tutsun bı zahmet iyice zıvanadan çıkıldı. Allah emretmıs tutulacak.
11 Yorumla
Soran3 ay😂
3 ayOlmaz, ALLAH'a kulluk sözünü vermeyen ALLAH'ın emaneti olan eşine verdiği sözleri nasıl tutsun, güven versin, mutlu etsin.
10 Yorumlailgilendirmiyor, sen Allah değilsin, adamın ibadetinin senle uzaktan yakından en ufak alakası yok.
10 Yorumla
3 ayNiye olmasın? Kadın erkek fark etmez, bir insanı oruç tutup tutmaması üzerinden değerlendirmek çok abes. Seviyorsam benim için önemli değil.
10 YorumlaKarı koca oruç tutmayanlar var sen nasıl bir profil istiyorsun ona göre değerlendir senin yanlışın başkasına göre doğru olabilir
10 Yorumla
3 ayBen tutuyorum da adam belki inanmıyo ya da dayanamıyo açlığa susuzluğa kendi tercihi
12 Yorumla
Soran3 aySevgiliniz ya abi
- 3 ay
Tamam aynı şey gene geçerli
3 ayHiçbir şey ifade etmiyor tutup tutmaması. Tutuyorsa allah kabul etsin der geçerim, tutmuyorsa da umrumda olmaz. İbadet allahla kul arasında kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumlaİnançlar ve kafa yapısı yakın olsun insanların. Ben dinine bağlı ve inançlarını yaşamayı seven saliha birisi nasip olsun istiyorum Allah'ın izniyle
00 YorumlaOruç tutması önemli tabikide tutmalı ama gösteriş için değil tabikide Allah’ın rızasını kazanmak için tutmalı
00 Yorumla
3 ayEvet beni etkiler tabiki.
Ama ben seviyorsam zaten ahlağıni edebini severim.
Sen ilk neyini sevdin peki bu sevgilim dediğin çocuğun.00 Yorumla
3 ayOlur neden olmasın kimsenin orucu, ibadeti beni ilgilendirmez oruç tutması kriterim arasında yer bile almaz.
00 Yorumla
3 ayDindar biri isen dengin birini bulursun böyle bir derdin olmaz ben tutuyorum ama benim için Allah'a iman etmesi yeterli ibadetleri beni ilgilendirmez
00 YorumlaSende senin dünya görüşün ve değer yargılarına uymayan biriyle sevgili olma bir mutedeyyin kardeşimiz yazmız @byyalnız_23 onun gibi birini bul.
02 Yorumla- 3 ay
- 3 ay
@byyalnız_23 Maalesef öyle.
Ben oruç tutuyorum ama bununla ilgisi ne?
Tutmayan adana'da saygım var03 Yorumla
Soran3 ayAdana’dan selamlar
Soran3 ay😂
Gizli Üye(30-35)3 ayNiye olmasın. Milletin tuttuğu orucu niye takip ediyorsunuz. Tutmayınca niye yadırgıyorsunuz. Biz kul muyuz Allah mıyız. Hani Allah’la onun arasında ya namazı orucu gunahı sevabı… Eğer ben Allah’ım diyorsan bilemeyeceğim tabii..
00 YorumlaÖnemli Kriterlerinde "dini hassasiyetleri olmasına gerek yok" gibi bir kriterin varsa önemli değil, ama öyle bir hassasiyeti olan birini istiyorsanız salın gitsin.
10 YorumlaÇok komik soru ! Oruç tutup şerefsizin biri olduktan sonra ne anlamı var sence
10 Yorumla
3 ayOlmaz oruç tutmayan erkek şeyini de tutamaz jdjdjdjdh
10 YorumlaHerkesin dini ve seçimleri.. Dini boyutu Allah'la onun arasında.
10 Yorumla
3 ayAllah'ın soracağı soruları neden siz soruyorsunuz
10 YorumlaBu kadar tutucuysan o zaman git oruç tutan bul, bu kadar basit!
10 Yorumla- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat