selaaamlaar, askim ne demek "futbolla ilgilenmiyorum" ya? e sen simdi babamla abimle oturup mac disinda bile rafa silva ovmeyeceksen ben ne anladim bu asktan? hani takimini birakmayan sizi hic birakmaz diyorlardi, nerde o adamlaar 🫠✨😻🌸💖

selaaamlaar, askim ne demek "futbolla ilgilenmiyorum" ya? e sen simdi babamla abimle oturup mac disinda bile rafa silva ovmeyeceksen ben ne anladim bu asktan? hani takimini birakmayan sizi hic birakmaz diyorlardi, nerde o adamlaar 🫠✨😻🌸💖

takım tutunca ne oluyor? elimize ne geçiyor? ayırdığı vaktin kime ne faydası oluyor? kendine faydasını geçtim insanlık için bi fayda oluyor mu?
babanda boş biri takım tutan maç muhabbeti yapanlarda boş insanlar.. böyleleri çevre faktörüyle bi yerlere gelmiş bilinçsiz varlıklardır. çevresindekiler üniversitede hocaysa aileden gelen bu etki ile o da Prof olabilir.. ama kendi istek ve arzusu ile değildir. inanın şu tespitim hiç şaşmaz. arada istisnalar olabilir ama geneli böyledir.
babama bos biri deme hakkini sana hicbir sey vermiyor geldigi seviyeyi sana anlatmakla ugrasamam oncelikle. ikinci olarak takim tutmuyorsaniz bu kadar duyar kasmaniza gerek yok biz de hayatimizin merkezine koymadik zaten. detaydan anlasildigi uzere gayet eglence amacli bir soru ama sen anlamak istememissin. iyi gunler
Evlen benle!
takım tutmayan erkekten olur mu duyarı kasıyorsun.. ben tam tersi yönde açıklama yapıp mantıklı konuşunda babama şunu deme hakkın yok diyorsun.. istisna olabilir baban. ama geneli böyledir. hiç şaşmaz.
oki
Hiç sevmem. Küçükken takım altyapısında oynuyordum, iyi bir topçuydum. Futbolcularla stadyumda fotoğraf çekilecektik ve dergi kapağına koyulacaktı. Haftalardır bu anı bekliyordum. Henüz forma almamıştım, annem ileride alırız demişti. Takım hocamıza heyecanla futbolcularla olan fotoğraf çekiminin ne zaman olduğunu sorduğumda beni süzdü ve ''Senin forman yok, gelmesen de olur'' dedi. O günden sonra daha antrenmanlara da gitmedim ve futbol konusu benim bir daha açılmamak üzere kapandı. Ve evet, takım tutmayan erkekten de adam olur :D
uzucuymus 🥲
Valla ben takım tutmayı bırakmıştım severek evlendiğim kadını da bıraktım demek ki doğru o laf ama o kadın artık çekilecek gibi değildim ailemi sülalemi vesaire sevmiyordu kendine göre değildi ki kendisi olumsuz tiplerdendi ailel ve sulal olumlu tiplerden olunca kafa yapıları hiç uymadı ve son yaptığı da canıma artık tak etti yani bir kaza geçirdim bir ara aşırı bakıma muhtaç durumdaydım ama bakamadı ve o halde bile ailemle bozuktu en son onu da bıraktım 🤨
Hep merak ederdim insanlar neden sürekli futbol ve iş konuşur diye. Cahilliktenmiş. Bilgili adam hobbi olarak izlese de fanatik olmaz. Fanatik ve futboldan başka bişey konusmuyorsa ya cahildir ya işsiz.
bunun için takım tutmaya gerek yoktur. denk gelirsem izlerim.. eğlenirim. virgülüne kadar doğru konuşmuşsun kardeşim.
Selam yarenimsii! 💖 Herkesin futbola ilgi duyması gerektiği gibi bir kural yok aslında, bu tamamen kişisel bir tercih. Bazı erkekler futbolu tutkuyla takip etse de, kimisi farklı ilgi alanlarına sahip olabilir. Önemli olan, sizin ortak ilgi alanlarınızı keşfetmeniz ve birlikte keyif aldığınız anlar yaratmanız. Eğer futbolu seviyorsan, ona da bu heyecanını yavaş yavaş aşılayabilirsin, belki zamanla o da Rafa Silva’yı övmeye başlar! 😄 Futbol dışında da ilişkiyi zenginleştirecek birçok şey olabilir. Unutma, aşk takımla değil, kalple olur! ⚽❤️
tabisi de duymayan duymaz smacellam, herkes ilgi duymak zorunda degiil. ben seviyorum, benimki de sevsin mumkunse 😌
Cevap
89Cevap
olur evet
ozur dileyerek futbolla ilgilenmeyen erkegi hafif gay buluyorum 💔 erkek dedigin derbi aksami evden cikmaz, cikarsa da mac izlemeye bir yere gider, arkadaslariyla hali sahaya gitmeyen erkek mi olur aaa
katiliyorum ama linc edilicez ahahha
Bu soruyu çok sevdim 🌷
Takım önemli hele Beşiktaş çok önemli…
bence dee
Evdeki tüm Beşiktaşlılara Selam Saygılar biraz can sıkıcı bir dönem bizim için 🦅😅
soyleriim, evet gercekten ama cani sagolsun besiktasin ne diyeyim 🥹
Yönetim istifa diyebilirsin dksksk
Şaka yapıyorum yapacak bir şey yok siyah bir sene olacak gibi
demicem artik degisimden biktim, hayirlisii ahshahs
Ooooo her şeyi de bil sen
neyi bildim
Değişimleri falan…. Haberin var her şeyden 😄🦅
e tabi yani o kadar da olsun ahshaha
Sevdim olsun tabi
Ne takimi aq. Fanatiklik dunyanin en boş isidir. Ben futbol oynamayi severjm. Gay degilim 22 erkegin bi topun pesinden kosmasini izleyerek zevk alayim
kufursuz de soyleyebilirdin dusunceni ama neyse
Ya kufur etmedim ki kusura bakma. O sadece cumlenin kafiyesi olarak gör. Ama dedigim gibi. Bir erkegin oturup 22 erkegin topun pesinden kosmasini izlemesi. Bana gore issizliktir. Ki zatwn oyle. Fanatik birinden cokda basari beklenemez. Cunku o kendini baskalarinin basarilariyla mutlu olmaya adamistir. Ben genel olarak tum spor dallarini severim ama izleyici olarak degil sporu yaparak. Sadwce dövüş sporlarini izlemeyi severim.
anladim, sorun degiil
Tekrardan kusura bakma. Dedigim gibi küfür felan yok. 🙏
onemli degil 🙂
On yargin olusmadiysa ben kacayim artik 🫡🫡
hayir tabi ki, iyi aksamlar
to you too
Konuyu erkekliğe bağlamak mantıklı değil ama stada gidip, o atmosferi yaşayıp hala takım tutmuyorsa, futbol sevmiyorsa baya sıkıntıları vardır.
erkeklige baglamadim aslinda. kimse icin oyle bi hakkim yok. iliski yasanir mi anlaminda sordum
Olmaz ya. Erkek ortamlarında bile herkesle samimiyeti az olur. Bu arada sen BJK fotosu koyarsın ama onu Galatasaray ile değiştirirler böyle 🤣.
beni gsli KS alakadar etmiyo biz bizimle mutluyuz ahshhahs
O ne bjk yazmış otomatik olarak 5+3taş yazmıştım, neyse sonuç olarak değiştirilmiş 🤣
onu bile buyuk yazmissin, ellerine kelepce vuran polisler bile ona hayrandi istee ☺️
Yok KS sansürü öyle yazmış 🤣
aglama oynaaa ahshhahshs
🤣🤣🤣
Olmaz mı ben tutmuyorum sksksksk buradan da kaybettik vay be
sanss ahshah
Neyse bundan sonra Beşiktaş tutarım sksksks
sen bilirsiin
Pekii
Iyi geceler uyuyorum artık bir isteğin var mı kxjxkxk
hayir, iyi geceler hahs
Dikkat et kendine
sen de
Olmaz, ben futbolu severim onun da ilgili olması hoşuma gider. Aşırı değil tabii.
cok katiliyorum
Kafa ütülüyor futbolla yakından ilgilenenler. Herkes dengi dengine
Çok doğru. Bunu yazan var mı diye merak edip onlarca cevap okudum.
o kadar cevap var ki ben hepsini okumadim bile ahshah
Ben şimdi bitirdim 🙃
Olmaz erkekliğin yazılı olmayan kuralları arasındadır 😂
ben de oyle dusunmustum, erkekler hep takim tutmayan erkek mi olur diyo ahshahhs
Beşiktaş’ın fotoğrafını koymuşsun ama ana yerde Galatasaray’ın fotoğrafı gözüküyor 😁😁😁😁
site gsliyse ben napayim onun da pesine dusemem halim yok ahshahs
Bence kızlar soruyor da kesin yapı var 😅😅
kabul etmenize cok sevindim, her yerdesiniz rothschildler 😄
Aynen aynen kızlar soruyor da bir yapı var ve Beşiktaş’a karşı kurulu bir düzen ve Beşiktaş kızlar soruyor orada da bu yapıyı yıkmaya hazır.👌👌
Ali Koç da birazdan damlar buraya Hshdjjd
katiliyorum, gelsin onunla da alakadar olmuyorum banane ondan ahshah
Ben o yapıyı ayın 7’sinde göreceğim Beşiktaş Fenerbahçe maçında 😅😅
Her iki takımda bir yapıdan söz ediyor bakalım o gün nasıl bir yapıdan söz edilecek 😅😅😅
tamam yapi bizim, macta belli olur cunku sizinle alakasi yok 😄
Yapı diye bağıran fb en çok arada da bjk diyor.
Ben en çok fb yi merak ediyorum. Kaybederlerse ne diyecekler usjdjdjdj
bisi demezler ama kazanirlar herhalde
Ne yediniz bee djdjd iddia kuponu yapmıştım 5.5 üst gelir diye geldi sağolsun gözgöz djdjdjd
moralim bozuka bana tokanma lutfen
https://youtu.be/mkAneXf4x7I?si=XPVnPincNNvpRpBt
Şu an sen sjdjd
https://youtu.be/GuhMyKheIxk?si=QlZzHX9mUuMxIuOd
Bu iyidir dinle 😂
favorim degismez ama guzelmis 😂
https://youtu.be/w0yMqtl9da0?si=YuWzN9mXI9DHKVke
https://youtu.be/FBXhpw15lsA?si=NzqveMyeiDp-nCMC
76 darbeeehhh 😂😂
mustafa erdut diyorum baska bisi demiyorum 😂😂
https://youtu.be/uT6gSD3Vdh4?feature=shared
https://youtu.be/FnKqQ5PkkuA?si=syN4AN0fWnYBCeNm
Ben de Mustafak ile devam 😂😂
sen kazandin aklima bi sey gelmedi baska ahahhaha
Hahah kaybetmem 😌😜
guzeldi eglenceliydi efenim sag olun 😂🤝🏻
Rica ederim efenim bir sonrakin de görüşmek üzere 😬😂
gorusuruuuz 😄
Baba galatasayli oğlan fenerliyse ömür billah o kızı vermezler nsjsj
e yani o iliski olmaz ahhahah
mantiklii
Hayatta önemli şeyler arasında Galatasaray var ben de işimi bitiririm o gün erkenden hatta avrupa maçlarına özel alışveriş yapar geçerim ekran karşısına :D doğma büyüme takım da şu an iyi gidiyor keyfim gıcır
Niye futbol takımlarından ônce erkek cinsi yokmuydu (takım tutmuyorum)
vardir herhalde, soru olsun diye sorulmus bir sey. kimsenin tercihiyle ilgilenmiyorum onun disinda, tesekkurler
Ben oynarım
Takım tutacak bir yâr varsa beni tutsun
dustuk ya cumleye ahshahhshs
cabuk ya kolum kirildi ahshahs
sanki dev ahshahahs
oylesin oylesiin 🙂
yook ahshaha
Takım tutmayan erkek kız kardeşim olur en fazla sdfsdfdf 😂
ay cok iyiydi ahshahhshs
Ben tutmuyorum futbolla da alakam yok. Boş iş geliyor her sene aynı şey. Gidip sporumu yapıyorum temiz temiz.
çok güzel olurrrr. fanatik erkeklerden nefret ediyorum. maganda gibi sağa sola salça oluyorlar genelde. tek muhabbetleri futbol aşırı cahillceee.
Olur. Hatta cok daha iyi olur. Herkes aynı şeylerden zevk alacak diye bir sey yok. İlgisi yoktur ve tutmaz
Yo var
Futbol cidden zaman kaybı kim demişse izlemiyorum diye bravo diyorum o erkeğe o 90 dakika boyunca bir topun arkasından koşan adamları izleyeceğine oturur benimle sohbet eder beraber vakit geçiririz. Harika biri kaçırma derim.
O tarz erkeğin var olabilmesi bile o erkekten olabildiğinin kanıtı değil midir? Sana göre olmayabilir ama bu sadece sana göre olmadığını kanıtlar.

Hiç anlamam, siyah inci daha bilgiliymiş 🤷♀️
Beşiktaş dışında birtakım tutmasından iyidir, boş ver 😅 Bu arada Rafa Silva demişken 😃🥰🫠
Şaka bir yana cidden bu kadar kalıpları olan bir tip değilim, bence onun da bir konuda aşırı fanatik olmaması daha sağlıklı.
haklisiin ben de eglence amacli sormustum.
💖🌸
Olur neden olmasın. Ben yinede Fenerbahçeli olmasını isterim tabi
Olur takım tutmak zorunda değil ki. Ben tutmuyorum.
Futbol ilgimi çekmiyor ve takım tutmuyorum onun yerine daha çok dövüş sporlarıyla ilgiliyim
Onlar daha zevkli:)
Eşim takım tutmuyor, haliyle maç izlemez. Babam da aynıdır. Kardeşim nedense 2 yıldır sardı maçlara ama yapacak bi şey yok
Tutuyorum ama öyle fanatik değilim oturup maç izlemem yani 90 dk sonunda sonuca bakarım yenmişmi ha iyi yenilmişmi sağlık olsun 😄
Merhaba,
Takım ve parti tutmuyorum, malum partiyi tutanı sevmem! 😅
Diğer türlü aşkımı her türlü desteklerim! 😂
Aksine esas ondan olur. Kayınpeder kayınbirader hangi takımlı olursa olsun sorun yaşamaz 😄
takım tutmuyorum ne futbol ne basket ilgimi çekmiyor
Olur neden olmasın ki ben hiç anlamam takımda tutmam
Olurr ben takım tutmuyorum çünkü öyle aşırı fanatik ve futbol ile ilgilenen birisi değilim
Takım tutmaya zaten karşıyım olur olur bal gibi olur
Sevdiğim adam voleybol severse bile desteklerim ama benim için önemi yok
Olur.
Ama tutuyorsa da galatasarayı tutmasın. 🙄
fark etmez ama gs li olursa + puan yazılır anında haneye 😂😎
yok, olmaz, olamaz, bir kere GALATASARAY'LI olmayanla hayatta olmaz
Ben tutmuyorum ama arada bir Türkiye'nin maçlarına bakıyorum.
Ben ilgileniyorum ama ilgilenmeyeni de dışlamamak gerek
Takım tutun gençler
İlçe takımı bile olsa tutun
Ben Galatasaraylıyım ama aşırı fanatik değil izler takip ederim
Olmaz bir arabalardan bir de tuttuğum takımdan vazgeçmem
Olur olur ekmek spor en iyisi
11 tane d@ng&lAk Bir topun peşinde koşuyor milyonlarca avanak onlara alkışlıyor
Futbollun f sinden anlamam. Hayatımda ne maça gittim ne de futboll oynadım. Ne saçma soru bu. Herkes futboll sevcek diye bişemi var ya
Ne boş insansın. boş ver çocuğu kurtar kendin gibi boş işler Müdürü bul
ortada herhangi bir cocuk yok. eglence amacli sorulmus bi soru, tesekkurler
Futbol ile ilgilenen uzak dursun benden mümkünse. Futbol severlerin büyük bölümü boş beleş, cahil cühela
Herkes fanatik olmak zorunda değil ama takım tutulur tabii ki
Futbola neden bu kadar haddinden fazla önem veriyosunuz ki? Kabilecilik hislerinizi mi tatmin ediyor bir gruba ait hissetmek
erkekleri neden birşeylerle bu kadar özdeşleştiriyorsunuz gerçekten anlamak güç... neden illa futbola ilgi duymak zorunda ki bu adam daha başka hobiler edinmiş olamaz mı
Futbolla alakam yok, hiç sevmem. Milli takım dışında oturup izlemem. Gereksiz buluyorum. Fanatizmi de aptalca buluyorum.
Fenerbahçe 🙏🏻🎉
Tutmayabilir tercih:)
tabisi de oyle askim soru olsun diye sordum hep sundan olur mu bundan olur mu diye sordugumuz icin ama linc yiyorum aglicam ahshahsh
Yok canım linçlenecek durum yok. Buranın 1 numaralı hareketidir lince malzeme aramak.
İnsanı soru sorduğuna pişman ediyorlar. Açıkçası artık soru sorasım gelmiyor.
benim de gercekten ya, sormicam bi sure 🤷🏻♀️
Sanırım bende. Arkadaş gülmek için soru açarız linç aşk sorusu sorarız sanki eş, sevgili bizimmiş gibi linç. Nasıl zihinler ve hayattan nefretse artık onlardaki anlaması güç.
bazilari siteyi cok takiyor balim sanirim o yuzden boyleler. yani eglence amacli gormuyorlar ruh hastasi falan cok. her seyi uzerlerine aliniyorlar. anlamadim ben de neyse bos vereliim 🤷🏻♀️💖
Evet canım takan belki içerleyen artık adı ne ise bilinmez🙂
Aynen öyle boşvermek mantıklı.💞🎈
🌸✨💖
🧚🏻♀️🍫🩷
Fenerli olsun fenerli
yiook
Ne olcakmis 😂
besiktasli
Severim Beşiktaş'ı ama fenerli olcak ötesi yok fener dünyayı Yener okadar 😂
dogrudur ahshha
Anlaştık sende fenerlisin artık 😂
tovbeler olsun
Niye sen varya sevdiğin adamın takımı tutarsın ahada buraya yazıyorum 😂
besiktasli olacagi icin tutarim sorun yokk
Bak bu yazımı unutma seversen sen o insanın takımı tutarsın
yani tamam unutmam da, ayni takimi tutmak zorunda da degiliz zaten. o yuzden oyle bi sey yapmama gerek yok
Sen aşık olursan erkeğinin gözünün içine bakarsın ondan ben sende onu hissettim
hep bi seyleri hissediyosun sag ol ahshha
Hissetmeyimmi hislerimede karışıyor şuna bak 😂😂
sen bilirsin ahshah
Şuna bak şuna seni bjkli seni 😂
🙂🙂
Takım tutmayan, futbol izlemeyen kadınlarla uyumlu olurlar neden olmasınlar.
Ama ben Galatasaraylıyım ve çok severim futbolu 🤷🏻♀️
Ya futbol boşkafa işi. Futbol sevmemesi tercih ederim sevgilimin ya da ilerdeki eşimin
Sevmemesini
güzel olur beşiktaşlı yaparım onu😄
aa hic aklima gelmedi kiz yapilir ahhshahs
yap yap ajshshj
Olmaz bence ve kesinlikle haklısın kskskkd
muahh 😻
💜🌸
olmaz, erkek demeye dilim varmaz😂
duyar kasanlar gelmeden saklan askim ahhshahs
bana saldiriyolar korkmaya basliyorum ahshahsh
iste adam gibi adamlik ahshahahah 💖
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?