Naz kadına yakışıyor gerçekten. Fakat bunun ölçüsü olması gerekiyor cidden. Bazı kadınlarda aşırı derecede bıktırabiliyor. Yani bir yerden sonra insan gerçekten tahammül edemiyor.
43 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılNerede, nasıl, ne şekilde ve ne için yapıldığına göre değişir.
Örnek olarak:
-Bir erkeğin sevdiği bir şeyi ona naz yaparak yaptırmaya çalışırsan bu çekici olur fakat o erkeğin sevmediği bir şeyi naz yaparak ona yaptırmaya çalışırsan bu itici olur.
-Erkekler yapısal olarak sonuç odaklıdır, eğer sonuçta bizi mutlu edecekse iyidir değilse kötüdür.
-Erkekler yapısal olarak agresiftir, bunun oranı kişiden kişiye göre değişiklik gösterir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılRabbim gülü yaratmış ama bu Gül'ün güzelliğini ve kokusunu, dikene katlananlara nasip olsun diye diken vermiş.
Katlanmatacaksan sevmeyede yaklaşmayacaksın.33 Yorumla- 1 yıl
İçimden geldiği yazdım.
Teşekkür ederim eig için.
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Naz çekmeyen erkek sevgiliden bor ömür trip yer üstüne uçan tekme yer
47 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılNazımı çekmeyen vaktimi de almasın neden sevgilim var ki o zaman 🤣
52 Yorumla- 1 yıl
E yanii dimii 😄
- 1 yıl
Öyle😌
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin işi gücü yok naz mı çekecek sürekli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılbence olmaz yok
10 Yorumla
1 yılBizim kızlar naz anlayışları yok.
Kafanizda kurduğunuz erkek profili aynen şu;
Ben onun ağzına biber sürerim ama o bana bir şey demesin, yapmasın.
Walla bende tahammül yok bu tiplere karşı kanka kolay gelsin diger yarışmacılara JXJXJZZBZHSHSHHS315 Yorumla- 1 yıl
Slçarım olacak :d
- 1 yıl
Ama sen hiç yardımcı olmuyorsun Akssjnssnsnsndbrbr
- 1 yıl
Yalan mı söyleyeyim köjshfgsf
Böylelerini flört aşamasında eliyorum. O yüzden daha sıfır kilometreyim. Dün bir flört elendi, kıza karıcım diyordum bozuntuya vermemek için JKHGDFDSSF - 1 yıl
Öyle deme kız hoşuma da gitmedi değil hani :d
Hayaalleeer hayaller ühühühüüğüğğ SKJÖHSAD FASDAS - 1 yıl
Ya kızım şimdi ayarında olunca oy oy çen çüçtün mü diyip yumuşatılıyor bir şekilde
amaaa bizim tc kızları illaa sicip sıvamanın peşinde oldukları için, bende uzatmıyorum ya uğraşmayı keserim ya da konuşmayı - 1 yıl
Yaaa hep aynı terhanaeeeğğ
Heh bak buldum şuaaan bak bak bakkk AJKHDSHJKDSAFAS - 1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=z-64S6t8tXM
SDLKGSDAGSDAGS - 1 yıl
helal be reisss aynen devamm..
1 yılNaz çekmeyen bir erkek genellikle sabırlı, kararlı ve ne istediğini bilen biri olarak tanımlanabilir. Bu, bazıları için cazip olabilir, çünkü naz çekmek yerine doğrudan, net ve sade bir ilişki dinamiği sunar. Ancak naz, flörtün ve romantizmin bir parçası olarak ilişkiye heyecan ve tutku katabilir. Yani naz çekmeyen bir erkek elbette olur, ama bu durum karşısındaki kişinin beklentilerine ve ilişkiye yaklaşımına bağlı olarak değişebilir. Bazı kişiler için bu çekiciyken, diğerleri için eksik bir unsur olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin ( sözüm meclisten dışarı) baba evinde göremediğin ilginin acısını naz ve şımarıklık yoluyla biz çekmek zorunda mıyız? Naz yapmayı biliyorsan yaparsın usandırmadan cilveyle karışık her erkeğin hoşuna gider bu ama bilmeyip bkunu çıkarıyorsan kimse çekmez
25 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılHiç çekmiyorsa sıkıntı bence. Hep naz çekme havasinda olamaz insan. Ama hiç yapmamazlikta olmaz ama ya. Düşünsene seviyosun ne kadar bi trip atar ay kiz sen bana küstünmü bu dünyalar güzeli küsmüşmü falan diye bi sesini kisarak konuşursun yaa 😀yada ben fazla romantiğim 😀
12 Yorumla- 1 yıl
Evet ya naz yapmadanda olur mu hiç mahkeme duvarı gibi 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılher şeyin vakti saati var.. kızların bir çoğu yanlış zamanlama yapıyor.. daha yeni buluşulmuş ikinci kez felan.. eve gidince annesinin yanında sizinle konuşuyor.. bi rahatlıklar canım demeler.. bi dur ne oluyoruz.. sinemaya gidelim deyince müsait olmamalar.. ağırdan satmalar.. dengeyi şaşırdığınızdan naz çekecek halde değiliz.. kusura bakmayın.
11 Yorumla
1 yılNazını çek, evden arabayla al, eve arabayla bırak, hesabı sen öde, arkadaşlarına sabır göster, akrabalarına sabır göster, tektaşı sen al, evlenme teklifini sen yap, düğünü sen yap, evi sen al, arabayı sen al 😅 birde çocuğuda biz doğursak size hiç gerek yok bence 😂
10 YorumlaAcikcasi sunu soyliyim gereksiz yere trip atiyorsan kimse senin tribini cekmez. Prenseslikle alakasi yok bunun. Adam demek ki boyle seylere dayanamiyor. Bunun tam tersi olsaydi hakliydin. Erkek sana trip atsaydi o zaman prenses derdin. Ancak burada yaptigin s*lak sacma cocukca davranislari karsisi cekmedigi icin karsisini suclamak ve prenses gibi lakaplar takarak asagilamak buyuk karaktersizliktir.
10 Yorumla
1 yılNasıl çeken mi ne kadar s a lak ça bir soru. Hiçbir erkek senin nazını çekmek zorunda değil, herkesin kendi sorunları var. Bir de senle mi uğraşacaklar? Senin gibi bir kızın benim karşımda şansı olamaz. Sen şimdi bir de boş boş naz yaparak buluşmaları da ertelersin, cinselliği de ertelersin. Ben üç gün içinde buluşmayıp yedi gün içinde cinselliğe girmeyen bir kızla bir daha buluşmuyorum ve onu her yerden siliyorum.
10 Yorumla
1 yılEvet erkekler artık erilliklerini sadece öfke konusunda dişisine gösterir hale geldi. İstedikleri en ufak bir şey olmasa tırnakları çıkıyor birçoğunun. Ben çok nazlı bir tip değilim. Ama arada nazımın geçeceği bir erkek hayatımda olmalı. Canı istediğinde nazlısın diye bahane üretip iletişim kesim devamli beni ghostlayıp bir gidip bir gelmemeli. Müşterek düşüncesini kavramak için illaki evli olmam gerekmez özetle o insanla.
10 Yorumla
1 yılnaz çekmeyen errrkek prenses mi oluyormuş :D :D kadınlar istediğini yaptırabilmek için uyduruyor böyleşeyleri. asıl naz çektiren kadın prenses mk erkeğin asli görevi kadını el üstünde tutup gezdirmek değil mk BİRLİKTE ne yapıyosan yapmak herkes eşit
110 Yorumla- 1 yıl
yoo hiçte asıl naz yapıp istediğinizz her şeyi yaptırıyorsunuz asıl prenseslik sizin ki :D :D
- 1 yıl
yoo değilisiniz bi kerre itirazım var ulan :D :D
- 1 yıl
kanıtla kanki o zaman :D
- 1 yıl
asdsasdss söylerim ama burdan olmaz :):)
- 1 yıl
olmazz ben yazamıyorum sen özele geeeeelll
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl14 Yorumla- 1 yıl
anlaman gerekmiyor yukarıda cevabını verdim
- 1 yıl
Sanane
Seviyorsa çeksin.. Çok seviyorlarsa azıcık katlanıversinler..
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. prenses diye diye rapunzel saçı uzatacaksınız bize :D
dozunda çekilir ellam ya223 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣ne güldüm
- 1 yıl
Valla güldüm yapacak bir şey yok
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ergen kız çekemeyen adamıdır. Boş yapmayın maksat manipülasyon yapmak sizin amaç
25 Yorumla- 1 yıl
Adamdır
- 1 yıl
Tamam.
- 1 yıl
Ok.
- 1 yıl
Naz yapmak ve ergenlik ne alaka? Naz sevgiliye yapılır diğer insanlarla da gayet olgunca davranılabilir bence siz olayı farklı anlamışsınız
- 1 yıl
Çocukça şeyler.
naz çeken erkek kendisine saygısı olmayan erkektir, kusura bakma sen prenses diyor olabilirsin ama senin nazını kaprisini kimse çekmek zorunda değil, helal olsun brolarıma, böyle böyle akıllanacaklar.
10 YorumlaYerinde ve zamanında yapılınca eyvallah güzel oluyor ama öyle her kafasına esince naz yapınca trip atıp küsmeler olunca kıymeti kalmadığı gibi insanı soğutuyor bu durum. Kaç yaşına gelmişiz çocuk mu büyütücez bu saatten sonra diyesi geliyor insanın.
10 Yorumla
1 yılNaz çekmeye de bilir neden ille de çekmek zorunda olsun ki sonuçta moralinin bozuk olduğu zamanlar olabilir sadece sevgiye sarılmaya ihtiyaç duyduğu zamanlar olabilir nazını çekmek zorunda değil bu kendisine kalmış bir şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılNazını çekeceğim biri çıkmadı daha ve bu yaştan sonra sanırım kimsenin nazını çekemem 😎 yeri geldiğinde ben kendime bile katlanamıyorum 😒😏😒😏
10 Yorumla Yorumlardan görüldüğü halde kimse naz peşinde felan değil tahammül kalmamış sevdiğinin nazı çekilir ama 😉 kızlarda bildiğinden abartıyolar giden gitsin diye
10 Yorumla
1 yılBen nazim cekilsin, bana su yapilsin bu yapilsin diyen kadina bir erkek neler ister listesi veriyorum. Hop teleport'u kesfediyor. Anlamadim ki nasil musterek bir hayat bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz nazımızı da çekicek tribimizi de ama yeri geldiğinde biz de aynı şefkati uygulucaz neyse ben buldum aradığımı bekarlar düşünsün 💅🏻😁
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz. Nazımız da ciddiye alınıp kavga çıkıyor toksikleştiler ya sjjdn
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılSürekli bahane bulup küsen ghosting yapan nazın dozunu kaçıran inatlaşan tiplerden soğurum yaşım ilerledikçe naz çekme eşiğim hepten düştü
10 Yorumla Naz çekmeyen karşısındakini şımartmayı bilmiyor demektir. Yani ya öküz ya da narsist oluyorlar. O yüzden sal gitsin
10 Yorumla
1 yılOlmaz tabi ki.. o ne ya.. hepsi narin premseslere donduler cidden. Kadina nasil davranilir haberleri yok.
10 Yorumla
1 yılEvet naz çekme konusunda üzerimizde bir yılmışlık havası hakim. Tez zamanda geçer mi bilemeyiz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılFazlası boğar ama kadında nazlı olur🤔 kadına kadın gibi hissettirmeyecekse, o kadını çekemeyecekse asker arkadaşıyla sevgili olsunlar😂
10 Yorumla
1 yılBence kız da kendini bilmeli kız diye herseyini alttan alacak değiliz ana tabi kız evi naz evi derler az naz çekilir ama çoksa hakikaten sıkıntılı
10 Yorumla
1 yılKadınlar nazı kaprisle karıştırıyor. Hafif nazın başımızın üstünde yeri vardır, yani hafiften zor bir kız olması hoşumuza gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar Naz yapar Erkekler Nazı çeker ama çektim demez
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen tek mi kaldım
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç sevmem şu yengeç burcu erkeğide kadını da hepsi ayrı karın ağrısı
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin için demedim ki nazlanan erkek için 😃
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. B. k çıkarmadığı sürece evet çekilir, fazlası usandırır.
10 Yorumla
1 yılNaz çekmek. Ben bile çekemiyorum. Erkeğin nazlısı 😖
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin işi gücü yok naz mı çekecek sürekli herşeyin bokunu çıkartırsanız kimse sizi çekmez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılNaz trip bunlar hasta eder kanser olursunuz insan olun konuşun anlatın derdinizi olay bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
1 yılBenimki bana prensesmişim gibi davranıyor zaten öyle olmayanla işim olmaz.
10 Yorumla Naz çektiren kadından olduğu kadar, olmadığı kader..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Ömrünü peşinde koşturana değil, peşinde koşana adayacaksın
Arkamda durmayanın nazını çekemem.10 Yorumla
1 yılOlmaz ya çekecekler abi. Ama çok naz da aşk usandırır dozunda.
10 Yorumla
1 yılOlmaz çekmesi gerekiyor. Gülü seven dikenine katlanır.
10 YorumlaÇekemiyorsa gitsin zamanım kıymetlim prenses erkeğe bakıcılık yapamam..
10 YorumlaPrenses erkek eril enerjisi olmayan erkektir, eril enerjisi olmayan erkekten olmaz.
10 Yorumla
1 yılTahammül kalmadı ki ondandır bir kadın için tahammül edebilcek katlanabilcek bir özelliği kalmadı
10 YorumlaOlmaz. Çoğu dişil enerjiye geçti zaten onlar naz yapıyor onlar küsüyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılArada aşk olunca daha nelere katlanılıyor naz yanında tuzu biberi
10 Yorumla
1 yılNe yiyip içiyorsak kadınlar erilleşti erkekler dişileşti 🤦♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz bence. Beni istiyorsa biraz nazimi çekecek 😆
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekler naz çekmez onların kitabında yazmaz derim.. 😃😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılKimse sizin boş nazlarınızı çekmek zorunda değil
10 Yorumla Bence çekilmez eşim çok nazlı sürekli küsen trip atan birisi önceden derdim değişir değişmiyor da insan bıkıyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNaz çekerizde sınırsız değil. Koç burcu nazı değil mesela … fazla naz aşık usandırır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFlört sevgililik sırasında naz çekmeyen erkek evlenince sana kötü davranır aşağılar.
Nazınızı çekmeyen sizi sevmiyordur. Onu çekmeyin.
10 Yorumla
1 yılKimse yokki naz yapsında çekiyim ben hergünn 🙃
15 Yorumla- 1 yıl
Hakediyoruz da nerde hakkını verecek 🙃 kim hakkımı yiyiyorsa haram zıkkım olsun 😂
- 1 yıl
Ne olacak bu halimiz kafa dengini bulmak çokmu zor be 🤷♂️
- 1 yıl
Bakarmısın bii dm
1 yılNAZ CEKMEYEN ERKEK KENDINE ERKEGIM DEMESIN BI ZAHMET AY BIKTIM SU PRENSES ERKEKLERDEN BIRCOK ERKEKTEN DAHA ERKEK HISSEDIYORUM KENDIMI ETEK DE GIYIN TAM OLSUN CANLARIM
13 Yorumla- 1 yıl
Etek giysek alet görünür
- 1 yıl
senin alet gorunmez ya rahatlikla giy sen endise duyma ahahshshshd
- 1 yıl
Etek aşırı bolsa belki görünmez de, kızların genelde giydiği etekten Giysem çadır kurmuş gibi olur
Gizli Üye(36-45)1 yılNaz çektirmek isteyen kadınlar gitsin jigolo tutsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnca derdin tasanın içinde birde sizin nazınızla mı uğraşalım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılErkeklere gönlünüzu kapatabilirsiniz o halde.
Neyse.
Degecegini düşünürsek çekeriz.00 Yorumla - Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar