Spor Kolum çok ince, spora başladım. 1 ayda kas yapabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yaa benim 1 aya okula donucem spora başladım 1ay vaktim var 5 gün spora gidiyorum sizce kol kası yapabilir miyim 1 aya Güncellemeler+1 yıl 1 aya kadar kaslarım olur mu Kolum çok ince, spora başladım. 1 ayda kas yapabilir miyim? Cevapla Okul Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bence kas yapın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Azıcık yapıyorum zaten
PTmasseur Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bir ayda haftada bel gün kol büyültmek için çalışırsan kendini sakatlarsın başkada pek bir değişim olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bel değil sadece kol Kasım olsun istiyorum Yorumla PTmasseur +1 yıl Bel değil kol kol telefonun ekranı kırık bel gün yazıyo ya o işte her gün olacaktı 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Sıkı çalışırsan yapabilirsin. Bu arada senin hakkında bir tahminde bulunabilir miyim? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki buluna bilirsin
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Yani umudunu kırmak gibi olmasın ama pek sanmıyorum 1 aya olacağını. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapma yaa Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Ama ben inanıyorum, sen başarabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl teşekkür Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl 1 ayda kas yapamazsın.. ancak aletlere alışırsın. Komik olmayın yahu. 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Okulda devam edecem Yorumla IRobin +1 yıl Şartların uygun değilse yürüyüşü seç. Kas yapmak amacına girmeden. Yorumla Soran +1 yıl Kol kasi zaten zaafım Yorumla IRobin +1 yıl Sebep? Yorumla Soran +1 yıl Kollarım zayıf hissediyorum Yorumla IRobin +1 yıl Kol kasu öyle hemen gelişmez. Zaten zayıf ve ince bir kol ise daha pump alması uzun sürer. Temiz bir 7 8 ayın var gibi.. Kolunun resmi var mı? Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok ince ozama üniversite vermem lazkm Yorumla Soran +1 yıl Kendimi Yorumla IRobin +1 yıl Ney.. devrik yazmışsın cevabı.. anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Evet ince çok kas yapmak istiyorum Yorumla IRobin +1 yıl Ozelden at bakalım kolunu. Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm hyr Yorumla IRobin +1 yıl O halde bir trainer'a göster.. o gerekli aletlere seni yönlendirir. Lakin 7 8 ayı gözden çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Ayaklarım ağrıyor 1 gün sonra Yorumla IRobin +1 yıl Ayak ne alaka.. şayet çalışmayan kas grubu ilk defa ağırlık altına girince ağrıması normal. Yorumla Soran +1 yıl Zamanla alışır bunyem çok hasas Yorumla IRobin +1 yıl Aynen. Kolay gelsin. Yorumla Soran +1 yıl teşekkür Yorumla
westeros23 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl 1 ayda max kol hacmi 2cm büyüyor o da gözde görülür fark yaratıyor. ama en hızlı büyütecek haraketleri biliyorum söyleyebilirim istersen 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ben kolumu büyütmek istemiyorum kas yapmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Azıcık Yorumla westeros23 +1 yıl kas kütlesini arttırmak için ağır antremanlar yapman gerekiyor ama bu konu kısa bir konu değil haberin olsun xper olsa özelden anlatırdım Yorumla Soran +1 yıl Kaldırıyorum bacaklarım ağrıyor 1 gün filan zor geçiyor Yorumla westeros23 +1 yıl başlarda zaten ağrı çok oluyor zamanla ağrılar bitiyor alışman lazım Yorumla Soran +1 yıl Daha 2 gün oldu başlayalı Yorumla westeros23 +1 yıl ne merak ediyorsan sorabilirsin 4 yıldır fitness yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Benim kolum çok ince biraz kalın ve kaslı yapmak istiyorum ne yaparsam olur spora gidiyorum bununla ilgili ama 1 aya okulum açılacak Yorumla westeros23 +1 yıl kol kası en hızlı kaslanan bölge Yorumla westeros23 +1 yıl bazı hareketler var onları yaparsan hızlı bir şekilde büyür Yorumla Soran +1 yıl Bana onları söyler misin yaparım evde ya da spor salonunda Yorumla westeros23 +1 yıl barbell curlpreacher curl lyling triceps ex.close grip bench press Yorumla westeros23 +1 yıl ama sırtını ve omzunu büyütürsen kol kasların daha büyük durur Yorumla westeros23 +1 yıl istersen 1 ay boyunca yardımcı olabilirim Yorumla
cilveloy Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ya yapabilirsin de yüzün çok tatlı kız çok masum bir halin var mahşallah sana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler sende çok tatlısın Yorumla cilveloy +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🫶 Yorumla Soran +1 yıl RC ederim canım Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 ayda kas yapamazsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Üniversite okunurken düşünüyorum Yorumla candygirl34 +1 yıl Kas yapmak uzun zaman ve sabır gerektirir. Yorumla Soran +1 yıl Kol kası ama Yorumla candygirl34 +1 yıl Yinede uzun sürücektir benim kol kaslarımı yapmam bile yillarimi aldı Yorumla Soran +1 yıl Aa kol kasın mi var Yorumla candygirl34 +1 yıl Evet genel olarak kasliyim Yorumla Soran +1 yıl Benim ellerim zayıf Yorumla candygirl34 +1 yıl Çalıştıkça güçlenirsin Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kol en kolay gelişen kas gruplarından birisidir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ozaman hemen yapabilirim Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl İstersen yardımcı da olabilirim. Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ama istemiyorum Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bir ay erken ama zamanla yol kat edersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnş Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur az da olsa bişeyler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kolum ve Kasım olsun zayıf Yorumla
dogukanblgee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl 1 aydan fazlası lazım çabuk olmaz. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Okulum var ama Yorumla dogukanblgee +1 yıl okul çıkışı gidilebilir salona Yorumla Soran +1 yıl Derslerim ne olucak Yorumla dogukanblgee +1 yıl dersi derste dinlersin hem okul çıkışı günde 1 2 saat fazla fazla yeterli olur sizin için Yorumla Soran +1 yıl Bi denerim İnş kaslarım olur Yorumla dogukanblgee +1 yıl 1 ayda olmaz doğru beslenme ile en az 6 ay falan alır böyle Yorumla Soran +1 yıl Ben fazla yemiyorum aam Yorumla dogukanblgee +1 yıl az ye ama öz ye diyetisyene falan çık bence Yorumla Soran +1 yıl Küçüklüğümden beri böyleyim Yorumla dogukanblgee +1 yıl bende pek yemem ama bazen insan yedikçe yiyesi geliyor sana iştah açıcı şeyler verebilirler Yorumla Soran +1 yıl Bi gideyim ama çokta kilolu olmak istemiyor Yorumla Soran +1 yıl Um aslında Yorumla dogukanblgee +1 yıl ideal seviyeler bak Yorumla
tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur bol bol ye 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Alamıyorum Yorumla tradermathh +1 yıl Hamur isi ye. pasta börek ye Yorumla Soran +1 yıl Almıyorum Yorumla tradermathh +1 yıl Yatmadan önce ye🙃 Yorumla Soran +1 yıl Almam ki Yorumla tradermathh +1 yıl Dene sen yine de.. sadece kollarin minzayiff Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Tahmin etmiyorum çok zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hevesim kaçtı Yorumla özgürkahraman +1 yıl Hevesin kaçmasın doğruyu söylüyorum Yorumla Soran +1 yıl Yoruyorum kendimi Yorumla özgürkahraman +1 yıl 🤩😍🥰💐 Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bilek güreşi mi yapıcaksın, napıcan kaslı koluu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Azıcık kas olsun ince kolum Yorumla Haaneke +1 yıl 1 ayda olmaz Yorumla Soran +1 yıl Belki okul giderken yaparım ama sanmıyorum Yorumla Haaneke +1 yıl Eve dambıl alırsan yapabilirsin. 3-4 aya şekillenir yani. her gün yaparsan Yorumla Soran +1 yıl Evde kalmıyorum yurd kalıyorum spir solunda kaldırıyorum Yorumla
simsekkiz00 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Sen önce beyin kası yap. Bakitemisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sus lan Yorumla simsekkiz00 +1 yıl Kiminle yaptin Yorumla Soran +1 yıl Bi gider misin canım insanlar konuşmuyorum Yorumla simsekkiz00 +1 yıl Turkcene hayranim Yorumla
Mertcan3443 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 1 ay 🌙. çok az zorlama 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zorluyorum 5 gün giderek Yorumla Mertcan3443 +1 yıl Zorlama spor alt yapin yoksa dokulari zorlarsin bağlar zarar görür Yorumla Soran +1 yıl Yok aslında pek Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir ayda olmaz gibi 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 444 cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence kas yapın
Azıcık yapıyorum zaten
Bir ayda haftada bel gün kol büyültmek için çalışırsan kendini sakatlarsın başkada pek bir değişim olmaz
Bel değil sadece kol Kasım olsun istiyorum
Bel değil kol kol telefonun ekranı kırık bel gün yazıyo ya o işte her gün olacaktı 🤣
😂😂
Sıkı çalışırsan yapabilirsin. Bu arada senin hakkında bir tahminde bulunabilir miyim?
Tabiki buluna bilirsin
Yani umudunu kırmak gibi olmasın ama pek sanmıyorum 1 aya olacağını.
Yapma yaa
Ama ben inanıyorum, sen başarabilirsin.
teşekkür
1 ayda kas yapamazsın.. ancak aletlere alışırsın. Komik olmayın yahu.
Okulda devam edecem
Şartların uygun değilse yürüyüşü seç. Kas yapmak amacına girmeden.
Kol kasi zaten zaafım
Sebep?
Kollarım zayıf hissediyorum
Kol kasu öyle hemen gelişmez. Zaten zayıf ve ince bir kol ise daha pump alması uzun sürer. Temiz bir 7 8 ayın var gibi..
Kolunun resmi var mı?
Aynen çok ince ozama üniversite vermem lazkm
Kendimi
Ney.. devrik yazmışsın cevabı.. anlamadım?
Evet ince çok kas yapmak istiyorum
Ozelden at bakalım kolunu.
Üzgünüm hyr
O halde bir trainer'a göster.. o gerekli aletlere seni yönlendirir. Lakin 7 8 ayı gözden çıkar.
Ayaklarım ağrıyor 1 gün sonra
Ayak ne alaka.. şayet çalışmayan kas grubu ilk defa ağırlık altına girince ağrıması normal.
Zamanla alışır bunyem çok hasas
Aynen. Kolay gelsin.
teşekkür
1 ayda max kol hacmi 2cm büyüyor o da gözde görülür fark yaratıyor. ama en hızlı büyütecek haraketleri biliyorum söyleyebilirim istersen
Ben kolumu büyütmek istemiyorum kas yapmak istiyorum
Azıcık
kas kütlesini arttırmak için ağır antremanlar yapman gerekiyor ama bu konu kısa bir konu değil haberin olsun xper olsa özelden anlatırdım
Kaldırıyorum bacaklarım ağrıyor 1 gün filan zor geçiyor
başlarda zaten ağrı çok oluyor zamanla ağrılar bitiyor alışman lazım
Daha 2 gün oldu başlayalı
ne merak ediyorsan sorabilirsin 4 yıldır fitness yapıyorum
Benim kolum çok ince biraz kalın ve kaslı yapmak istiyorum ne yaparsam olur spora gidiyorum bununla ilgili ama 1 aya okulum açılacak
kol kası en hızlı kaslanan bölge
bazı hareketler var onları yaparsan hızlı bir şekilde büyür
Bana onları söyler misin yaparım evde ya da spor salonunda
barbell curl
preacher curl
lyling triceps ex.
close grip bench press
ama sırtını ve omzunu büyütürsen kol kasların daha büyük durur
istersen 1 ay boyunca yardımcı olabilirim
Ya yapabilirsin de yüzün çok tatlı kız çok masum bir halin var mahşallah sana
Çok teşekkürler sende çok tatlısın
Teşekkür ederim 🙏🫶
RC ederim canım
1 ayda kas yapamazsin
Üniversite okunurken düşünüyorum
Kas yapmak uzun zaman ve sabır gerektirir.
Kol kası ama
Yinede uzun sürücektir benim kol kaslarımı yapmam bile yillarimi aldı
Aa kol kasın mi var
Evet genel olarak kasliyim
Benim ellerim zayıf
Çalıştıkça güçlenirsin
Kol en kolay gelişen kas gruplarından birisidir.
Ozaman hemen yapabilirim
İstersen yardımcı da olabilirim.
teşekkür ama istemiyorum
bir ay erken ama zamanla yol kat edersin
İnş
Olur az da olsa bişeyler
Kolum ve Kasım olsun zayıf
1 aydan fazlası lazım çabuk olmaz.
Okulum var ama
okul çıkışı gidilebilir salona
Derslerim ne olucak
dersi derste dinlersin hem okul çıkışı günde 1 2 saat fazla fazla yeterli olur sizin için
Bi denerim İnş kaslarım olur
1 ayda olmaz doğru beslenme ile en az 6 ay falan alır böyle
Ben fazla yemiyorum aam
az ye ama öz ye diyetisyene falan çık bence
Küçüklüğümden beri böyleyim
bende pek yemem ama bazen insan yedikçe yiyesi geliyor sana iştah açıcı şeyler verebilirler
Bi gideyim ama çokta kilolu olmak istemiyor
Um aslında
ideal seviyeler bak
Olur bol bol ye
Alamıyorum
Hamur isi ye. pasta börek ye
Almıyorum
Yatmadan önce ye🙃
Almam ki
Dene sen yine de.. sadece kollarin minzayiff
Tahmin etmiyorum çok zor
Hevesim kaçtı