Evet arkadaşlar Beşiktaş - Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 yenerek büyük avantaj yakaladı! Salih uçan performansıyla maça damga vurdu! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 yenerek büyük avantaj yakaladı! Salih uçan performansıyla maça damga vurdu! Maçı nasıl buldunuz?

Beşiktaşlı olmama rağmen hayatımda ilk defa UEFA Konferans Ligi'nde oynadığımız için maçlarını seyretmiyorum takımımın millet bir yerleriyle bize gülüyordur herhalde. ama UEFA Avrupa Ligi olsaydı izlerdim.
Bugün alınan galibiyetlerle futbolda resmen Türk gecesi yaşandı. Bir Beşiktaşlı olarak Adana Demirspor'un bu denli gol pozisyonlu maç oynamasını az da olsa tahmin etmiştim ama skoru bu şekilde beklemiyordum 😅 hatta 6 olur mu diye düşünmedim değil.
Aboubakar sapkadan tavşan çıkarıp gol atabilen bir golcü. Bu şekilde bir golle kilidi açtı. Bu skor turu geçmek için iyi avantaj. Salih Amir Gedson orta sahası iyi fakat en az 3 transfer gerekli.
Cevap
10Cevap
Maçı iyi buldum
Avrupa kıpalarında ve ligde bu sene istediğini bulamayacak. Bu çok bariz... En Azından bir iki tur geçsin de ülke puanı artsın
Neftçinin bizi zorluycağını sanmıştım ama sandığımız gibi olmadı tirana bile daha iyi savunuyordu bence
Beşiktaş favoriydi oyunu domine etti ama çok basit bir gol yedi yakıştıramadım
bilinçlli futbol diye bir şey var
bjk öyle oynadı
Maçı seyretmek çok güzel di Beşiktaş fazla yorulmadan kazandı !
Kendilerini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz
Aboubakar'ın golü çok güzeldi. Sırf onu izlemek için bile Beşiktaş izlenir bu sene
Ahmet Nur Çebi cimrisi Onana yı aldı tam çöp transferi. Yine de transfer şart bence
Salih her pasta pası verip ne haliniz varsa görün duruşu yapıyor ya PYAHAJSODİDH
Sevindim
Muhteşem
Tebrikler
Tek bişey diyicem " ançistifa"
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?