Evet arkadaşlar fenerbahçe başakşehir'i deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan aldı! Maçın 60. dakikasında mahmut tekdemir ikinci sarıdan kırmızı gördü, 87'de visca penaltı vuruşundan yararlanamadı... Maçın golleri 18'de ömer ali 40'szalai ve 57'de pelkas'tan geldi! Maçı nasıl buldunuz?
Başakşehir 1 Fenerbahçe 2... Ve fenerbahçe'den kritik bir galibiyet geldi! Maçı nasıl buldunuz?
@Tr_Fringe nasıl? 😂 şans eseri kazandığınız maçı bile hakkınızla almış gibi konuşursunuz şimdi. Altay da gitti, hepten şampiyonluk ihtimaliniz kalmadı.
konu değiştirmedim gerçek bu gazete yazdı ve yönetimde kabul etti. Müslüman ülkede helede bu kutsal günleri idrak ettiğimiz bir dönemde üstelik mesafe diye herkes söylerken adamların yaptıklarına bak hele 😂😂😲
@TR_Fringe Başakşehir'in bu sene 6 penaltıdan 5 tanesini kaçırdığını bende duydum! Adamlar daha penaltı atamıyor :D O s. eks partilerine gelince kimlerin ne haltlar yediğinin haddi hesabı yok ve bu partileri hemen hemen büyük takımın bütün futbolcuları yapıyor ve sadece türkiye'de değil milli takım kamplarında yaşanan rezillikleri bilseniz hepiniz tiksinirsiniz! Birde derler ya ekmek parası için oynuyor deliriyorum! Demiyorlar Ferrari parası için s. eks partileri için futbol oynuyoruz diye :D Neyse bu konuya girersek futbol bile izlemeyiz artık!
@TR_Fringe Bence de galatasaray favori çünkü trabzonspor son zamanlarda devamlı berabere kalıyor ve gol atmakta zorlanıyorlar... Trabzonspor bir ihtimal berabere kalabilir yinede...
ykında kasetleri çıkacak deniyor buna yorum getirin :D taraftar (gs) haklı olarak saha içi performans beklerken adamlar performanısı başka yerlerde yapıyor yorum lütfen plaeasa :D
Visca mal gibi penaltı kullandı :D Eğer gol olsaydı maç berabere biterdi... Penaltıyı kurtarmasına rağmen harun güven vermiyor ve zaten penaltı pozisyonunda da zamanlama hatası yaptı! 3 puan önemli olmasına rağmen fenerbahçe'nin bütün maçlarını kazanıp şampiyon olabileceğini düşünmüyorum...
Ben görüşümü yazdım... Sen fenerbahçeli olduğun için umutlu olabilirsin normal karşılıyorum! :D Zaten bu fenerbahçeliler ile galatasaraylılar devamlı bütün maçları alacağız palavralarıyla kendi kendilerini avutup hayal görüyor :D Tekrar söylüyorum hiç bir takım kalan bütün maçlarını kazanamaz buna beşiktaş'ta dahil :D
Beraberlik ağır basıyor ama aboubakar oynarsa beşiktaş'ta alabilir! Zaten beşiktaş bu maçıda alamazsa avantajını tamamıyla kaybeder... Beşiktaş'ta aboubakar oynamayınca yerinde larin oynadığı o da etkisiz oynuyor! Bence yüzde 50 berabere yüzde 35 beşiktaş yüzde 15 sivas kazanır...
Yatmaz bence artık vazgeç bu fitne fesatlıktan! Rıza vodafone'da nasıl kaybetti hatırla! Tac'a çıkan top gol oldu vesaire... Kimse kimseye yatmaz! Ismail kartal konya'dayken fenerbahçe'yi deplasmanda 2-0 yendi! Eski beşiktaş'lı çağdaş atan beşiktaş'ı alanya'da 2-1 yenmedi mi? Yani onun için bu fitne fesat düşüncelerden vazgeç :D Klasik türk mantığı, kazanınca helal olsun aslanım vesaire, kaybedince eski oyuncusu olduğu için yattı maçı verdi dersiniz! :D
@tr_fringe Allah'tan başka kimseden korkumuz olmaz olamaz, neyse o! Beşiktaş sivasspor maçı fenerbahçe'nin bay olduğu haftaya denk geldiği için önemi iki kat daha fazladır. Hem psikolijik olarak üstünlüğü ele alma açısından hemde rakibine puan olarak baskı kurma açısından büyük bir şanstır! Beşiktaş kazanırsa önemli avantajı devam eder, kaybederse artık hata şansı bir beraberliğe kadar düşer! Yani bir nevi beşiktaş'ın puan kaybetmesi hem fenerbahçe'yi hemde kazanması durumunda galatasaray'ı tamamıyla yarışa sokar...
@tr_fringe Futbol bilgi ve birikimimle yorum yaptım! Neyden korkacam ki sen buradasın!!! :D Ben hala beşiktaş'ın şampiyon olacağını söylüyorum... Fenerbahçe ve galatasaray'ın saman alevi vari futbollarıyla şampiyon olacaklarını düşünmüyorum! Galatasaray göztepe'yi yendi diye 7 de 7 yapacak diyenler var... keza fenerbahçe son 4 maçta 10 puan aldı diye sezon sonuna kadar bütün maçları alacak diyenler var, halbuki son iki maçta son anda kaçan iki gol varki biri mirallas boş kaleye üstten biride penaltıdan visca ikisi gol olsa şu anda emre belezoğlu idam ediliyordu! :D Ben bu şansla ne fenerbahçe'nin ne de galatasaray'ın bütün maçlarını kazanabileceğini düşünmüyorum, çünkü ortada ne iyi futbol ne de ezici üstünlük var! :D Sadece ite kaka kazanılmış maçlar, ama sen taraflı olduğun için bunu sadece galatasaray için görürsün halbuki ikiside bir halt oynamıyor :D
Bana ne zenne, ne sen, ne psikopat donjuan denen futbol bilgisi bile olmayan adamlar sökmez! Kimi eleştirsem beni taraf diye gören bu aciz beyin yapısında ki arkadaşlar gidip kendini geliştirsin :D Çoluk çocuklarla işim olmaz :D
bjk federasyondan ayrıcalık istiyor. Akıl oyunlarına bak adamların. Maç günlerini 1 gün kaydırmak İçin tff başvuruyor. Kimi yapıldı ki istiyor bunu. Tabi reddedileceğini bildiği için sonra algı yapacaklar. Adilsin ya tarafsızsın ya yap bakalım eleştirini 😂😂😂
Ne demezsin o kadar temiz ki! :D Rakip takımın maçlarında dünyayı ayağa kaldıran sen söz konusu fener olunca kör oluyorsun :D Türk futbol tarihinde görülmemiş olan aynı hakemin iki maç üst üste bir takımın maçına verildiğini hiç gördün mü sen? Halil umut meler ile bir kaç hafta beşiktaş bunu yaşadı ama senin gibi çakma objektiflerin gıkı bile çıkmadı! Peki neden? Çünkü işine gelince konuşan objektifim diye gezen sen, işine gelmeyince sitede yoktum gibi palavralara başvuran sitenin aşk ilişkileri veya cinsel hayat bölümünde aynı anlarda yorum yaparak objektif ve tarafsız falan olunmaz! :D Ama bana yediremezsin :D
bjk federasyondan ayrıcalık istiyor. Akıl oyunlarına bak adamların. Maç günlerini 1 gün kaydırmak İçin tff başvuruyor. Kimi yapıldı ki istiyor bunu. Tabi reddedileceğini bildiği için sonra algı yapacaklar. Adilsin ya tarafsızsın ya yap bakalım eleştirini...
Bu site tarihinin gelmiş geçmiş en objektif yorumcusuyla konuşuyorsun! Ben bu spor dalının çakma objektiflerine ve sözde fenomen olmuş diye kendilerini bir halt zannedenlere benzemem! Neyse o mantığıyla her zaman gördüğünü söyleyen kendi tarzımı ortaya koyup bana yapılan erman hoca yakıştırmalarına maruz kaldığım için bende erman hocanın fotoğrafını profilime koydum! Bu daha çok taklitten ziyade spor dalında ki bir istektir ve benide bu lakaba layık gören arkadaşlara teşşekür ediyorum... Sende sitenin fanatik fenerli yorumcusu olarak emre bol'un resmini kullan sanada baya yakışır! :D
yorum yapmayacaksın sanırım haksızlığa ve bu haksız talebin arkasında yatan oyunu bozmuyacaksın sanırım... salı oynayan bjk maçını ctesi olsun diyor peki çarşamba oynayanın canı yok mu o da ctesi oynayacak. Yani bjk 4 gün dinelecek ama çarşamba oynayap ctesi maça çıkacak ve 3 gün , haksızlık yok mu bu aynıcakılık istemek iney ve aslında arkasında yatan algı niye...
herkes hsonu ve h içi maç oyunoyr aynı maç tarfigi var NEDEN bu alengirli işler... reddelirisede algı yapacklar yeme bunları dk dur dik eğilme reyko :D
Her takıma aynı gün dinlenmeyi veremezsin! Örnek... Cuma günü maç oynayan x takım ile cumartesi günü maç oynayan z takım çarşamba günü karşı karşıya gelse x takım bir gün fazla dinlenmiş oluyor vesaire! Eğer dinlenme günlerinin aynı olmasını istiyorsan bütün maçları aynı gün oynatırsın... mesela cumartesi ve çarşamba ama buda yayıncı kuruluşun işine gelmez! Inşallah anlamışsındır :D
z yi x si bırak :D salı günü oynayan bjk cuma günü oynaması gerekirken ctesi oynamak istiyor ve diiger kendi maçlarınıda aynı şkilde 1 gün kaydırararak diger takımlardan ayrıcalık istiyor. Bu haksızlık değil mi diye soruyorum.
salı günü bjk maçı var --------------> cuma günü olması gerekir ama ctesi (4gün) olsun istiyor çarşam günü maçı olan mesela gs nin ---------> ctesi maçı var (3gün)
Zenne menne veya galatasaray veya fenerbahçe'li zenneler artık sorularımda yoruma gelemeyecekler! Herkes erkek gibi açık şekilde yorum yapacak çünkü fenerbahçe maçıyla beraber eğer unutmazsam bundan sonra sorularım gizli yorumculara kapalı! Bıktım artık maç yorumlamayıp sadece gizliden kendi takımlarını pohpohlayan adamlardan... Herkes içindekilerini erkekçe ortaya döksün! :D
açık nikiyle yapamaz yorum o :D sahte düşük experli nicklerle gelir anca o da gelebilirse ki ünül oyuncu niçkleriyle ya da :p kiboşşşş zennesi papucu yarım gel açık nikinle oyhayalım :D
Beşiktaş'ın talebi kabul olmaz, eğer 3 günse 3 gündür! Ama bu tff'nin yediği haltlar ve yaptığı ayrıcalıklar çok oldu bunuda unutma! Mesela başakşehir'li rafael'in kırmızı kart cezası kaldırıldı o zaman niye ağzını açmadın? Veya fenerbahçeli direkt kırmızı görmüş 3 futbolcu ile galatasaraylı marcao'nun 2 maçlık cezaları 1 maça indiğinde neden sesin çıkmadı? Yani algı varsa o zaman da vardı! Neden çıkıp yorum yapmadın çakma objektif? :D
zaten kabul edilmemesi lazım ve oyun bu, kabul edilmeyince ki doğalı budur niye sana ayrıcalık yapılsın ki, o zamanda bakın federsyon FB algısı yapacaklar... bu oyunu boz sorunla... haksız taleptir de eğer böyle düşünüyorsan... dediğim gibi maç günü maçtan sonra sor tabi yerse :D ama zenneden çekiniyorsan sorun değil dik duramadı deriz geçer gideriz reykoooo :D
Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Senin talebine ve isteklerine göre soru açmam! Sen kimsin ki bana emir vereceksin? Senin bana objektifsin demenle veya dememenle objektif olunmuyor! Kendini galiba sitenin 1 numaralı adamı zannediyorsun veya önemli bir otoritesi! :D Daha futbol federsyonunun verdiği tutarsız kararlarla ilgili söylediklerime cevap bile verememişsin! Peki şaşırdım mı? Kesinlikle hayır, çünkü sen hep işine gelir şekilde konuşuyorsun formaya göre yorum yapıyorsun :D Algıyı yaratan verdiği tutarsız kararlarla tff'dir...
Beşiktaş sivas'la oynar rıza yatacak! Fenerbahçe başakşehir ile oynar aykut yatacak! Galatasaray malatyaspor ile oynar hamza yatacak! Yahu bir bitin artık be işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak! Bu soruda bile aykut yattı diyenler var o na diyeceksin? :D Senin dediğine göre adama hak vermem lazım ne de olsa aykut kocaman fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve hocası :D Hadi yine bul bi kılıf, zaten başka bir işe yaradığın yok emre bol! :D
Evren turhan ile beraber devamlı kavga eden eski aspor yorumcusu... Şimdilerde ertem şener ile var odası şov programının baş yorumcularından biridir tabiki evren turhan ile beraber! :D
Sitede harcadığın enerjiyi birazda garulara harcasaydın şimdiye kadar atı alıp üskadarı geçmiştin bile! 35'den sonra pilin biter kimse seni almaz o na göre! :D
Fenerbahçe'nin bay olduğu haftada sivasspor maçı psikolojik üstünlüğü devam ettirme ve farkı tekrar 5 puana çıkarma açısından iki kat daha önemlidir! Eğer beşiktaş'ta aboubakar oynarsa ve beşiktaş normal oyununu sahaya yansıtırsa zorda olsa galip geleceğini düşünüyorum! Bu saatten sonra şampiyonluğu vermez bence, hem oyuncular hemde sergen yalçın maçının öneminin farkında!
En İyi Cevaplar