Spor İp atlamak kaç kalori yaktırır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor kardiyo günelrinde her 400de bir 2 dk dinlenerek 3000 ip atlıyorum. Sizce kaç kalori yakarım? iyi bir kardiyo mu? Güncellemeler+1 yıl .. İp atlamak kaç kalori yaktırır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 505 cevap paylaştı. ip atlamak iyi bi kardiyo şekli değil bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden? Yorumla alex4guson +1 yıl kanka nabız çok yükseliyor, anlık yakılan enerji çok yüksek o yüzden yağ yakımından çok glikojen yakımı sağlıyor. zaten sıra yağa gelecek kadar uzun ip atlayım desen bayılırsın Yorumla Soran +1 yıl bak bunu bilmiyordum işte Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Fazla değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl fazlan çokmu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yoo 63 kiloyum :) Cevap sahibi +1 yıl boy inşallah 175 wardır.. Soran +1 yıl 166 Cevap sahibi +1 yıl ii miş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ip atlamak iyi bi kardiyo şekli değil bence
neden?
kanka nabız çok yükseliyor, anlık yakılan enerji çok yüksek o yüzden yağ yakımından çok glikojen yakımı sağlıyor. zaten sıra yağa gelecek kadar uzun ip atlayım desen bayılırsın
bak bunu bilmiyordum işte
Fazla değil
fazlan çokmu
yoo 63 kiloyum :)
boy inşallah
175 wardır..
166
ii miş