Spor Sporda kaç kalori yakıyorsunuz 💪 ? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Benim 400-600 kalori arası değişiyor Güncellemeler+1 yıl 🏋️🏋️ Sporda kaç kalori yakıyorsunuz 💪 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga yaptıgm icin genelde kalori yaktıgm söylenemez 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Ay o da çok güzel ya rahatlıyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Değişiyor spora göre 0 0 Yorumla
MafyaYenge Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 82% +1 yıl Kaç kalori yaktığımı bilmiyorum ama siz hangi sporu yapıyorsunuz? Güzel oluyorsa ben de deneyeceğim. 0 3 Yorumla everkeğii +1 yıl Fitness 💪 Yorumla MafyaYenge +1 yıl Ooo en sevdiğimden inşallah ben de başlarım da düzenli olarak devam ederim Yorumla everkeğii +1 yıl Başla kız güzel oluyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Vay kanka sen de mi spora gidiyorsun? Ben pilastese gidiyorum😊😅 0 6 Yorumla everkeğii +1 yıl Kız bende pilates istiyoruum 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel sen de kanka cok rahat gunde 1 saat en fazla oluyor🥰💕 Yorumla everkeğii +1 yıl Ay evet yaa çok güzel olur 🥰🌼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninki ne alaninda?😊 Yorumla everkeğii +1 yıl Fitness 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzelmis☺️ Yorumla
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 800-900 civarında 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Oha kaç saat yapıyorsun Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 529 cevap paylaştı. 400 olmazsa ikinci antrenmana geçiyorum 0 9 Yorumla everkeğii +1 yıl 400 yeterli mi Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Tabiki yeterli ... bazi antrenmanlar 200 lerde olunca o gun spor yapmış saymiyorum Yorumla everkeğii +1 yıl 200 az zaten canım, ben hiç kilo veremiyorum ama Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yediklerini gozder geçir... bir yerde yanlis yapıyorsundur Yorumla everkeğii +1 yıl Seni spor programın nasıl, hangi hareketleri yapiyorsun Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Aykut hoca var instagram da onun programını aldim... P90x3 programi... bide yotubden bakiyorum sevdigim bir kanal varhttps://youtu.be/-4tcxwM4dP4Mesela bu kadinin 40 dklik videolarını hep yaparım harika verim alıyorum Yorumla everkeğii +1 yıl Hmm bakayım Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Evi çekip cevirma bitsinde bende yapayim izleyince canım cekti😂😂 Yorumla everkeğii +1 yıl Ahah yap kız yap iyi olur 😂 Yorumla
berk033 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ne kadar yaktığımı hesap edemiyorum açıkçası:)) 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Saatten bakıyorum ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yoga yaptıgm icin genelde kalori yaktıgm söylenemez
Ay o da çok güzel ya rahatlıyor
Değişiyor spora göre
Kaç kalori yaktığımı bilmiyorum ama siz hangi sporu yapıyorsunuz? Güzel oluyorsa ben de deneyeceğim.
Fitness 💪
Ooo en sevdiğimden inşallah ben de başlarım da düzenli olarak devam ederim
Başla kız güzel oluyor
Vay kanka sen de mi spora gidiyorsun? Ben pilastese gidiyorum😊😅
Kız bende pilates istiyoruum 😊
Gel sen de kanka cok rahat gunde 1 saat en fazla oluyor🥰💕
Ay evet yaa çok güzel olur 🥰🌼
Seninki ne alaninda?😊
Fitness 🙈
Guzelmis☺️
800-900 civarında
Oha kaç saat yapıyorsun
400 olmazsa ikinci antrenmana geçiyorum
400 yeterli mi
Tabiki yeterli ... bazi antrenmanlar 200 lerde olunca o gun spor yapmış saymiyorum
200 az zaten canım, ben hiç kilo veremiyorum ama
Yediklerini gozder geçir... bir yerde yanlis yapıyorsundur
Seni spor programın nasıl, hangi hareketleri yapiyorsun
Aykut hoca var instagram da onun programını aldim... P90x3 programi... bide yotubden bakiyorum sevdigim bir kanal var
https://youtu.be/-4tcxwM4dP4
Mesela bu kadinin 40 dklik videolarını hep yaparım harika verim alıyorum
Hmm bakayım
Evi çekip cevirma bitsinde bende yapayim izleyince canım cekti😂😂
Ahah yap kız yap iyi olur 😂
ne kadar yaktığımı hesap edemiyorum açıkçası:))
Saatten bakıyorum ben