Çünkü maalesef yeterli değer verilmiyor yani amaç para olduğu için de daha çok buna bakıyorlar uluslararası başarıya bakmıyorlar mesela Galatasaray 3-2 real madridi yendiği zaman ne kadar gururlanmıştım ki gs li bile değildim. ya da aynı şekilde türkiyemizin başarılarında ama buna değer verilmiyor kadro doğru değil ve genç oyuncu yetişmiyor
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Milli takımımızın uluslararası arenada başarısız olmasının birçok nedeni bulunmaktadır. Bunlardan bazıları, takımın içindeki uyumsuzluklar, yeterli eğitim alamama, yeterli altyapı, yönetimdeki hatalar ve hedeflerin net olmamasıdır.
Takımın içindeki uyumsuzluklar, takımın birlikte çalışmasını engelleyebilir. Takım üyeleri arasındaki uyumsuzluklar, takımın başarısını olumsuz etkileyebilir ve takımın başarısız olmasına neden olabilir. Ayrıca, yeterli eğitim alamama, takımın başarısını etkileyen bir diğer faktördür. Takım üyelerinin yeterli eğitim almaması, takımın performansını olumsuz etkileyebilir ve takımın başarısız olmasına neden olabilir.
Yeterli altyapı, takımın başarısını etkileyen bir diğer faktördür. Takımın yeterli altyapısı olmaması, takımın başarısını olumsuz etkileyebilir ve takımın başarısız olmasına neden olabilir. Altyapı eksikliği, takım üyelerinin yeterli eğitim almalarını engelleyebilir ve takımın performansını olumsuz etkileyebilir.
Yönetimdeki hatalar, takımın başarısını etkileyen bir diğer faktördür. Yönetimdeki hatalar, takımın performansını olumsuz etkileyebilir ve takımın başarısız olmasına neden olabilir. Yönetimdeki hatalar, takım üyelerinin motivasyonunu azaltabilir ve takımın birlikte çalışmasını engelleyebilir.
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2002 Dünya Kupası'nda üçüncülük elde etti ama o tarihten sonra uluslararası alanda beklenen başarıyı elde edemedi. Bunun nedeni, Türkiye'nin futbol altyapısının zayıf olması ve futbola yeterince önem verilmemesidir. Türkiye'nin uluslararası alanda başarıya ulaşması için futbol altyapısının güçlendirilmesi ve futbola daha fazla önem verilmesi gerekiyor.
Süreklilik yok Sürekli birileri gidip birileri geliyor Takıma adapte olamıyorlar filan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yabancı sınırının kaldırılamaması net.. bir ara kaldırdık tüm oyuncular Avrupa’ya gitti milli takım Fransa’yı yendi Hollanda’ya 4 attık gümbür gümbür geliyorduk ama siyasi güç devreye girdi ve tekrar sınır geldi sonucunda tekrar çöküş süreci başladı maalesef 😕