Teşekkürler KS ❤️
Bir futbol ülkesi olmamıza rağmen neden futbolda pek başarılı değiliz?
Teşekkürler KS ❤️

Az cok milli maci izleyen biri futbol ulkesi olmadigimizi bilir... siz erkekler futbola takintilisiniz voleybolda dunya sampiyonlugu kazaniyoruz kimsenin umrunda bile degil bile
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Türkiye futbol ülkesi falan değil arkadaş. Latin Amerika, İspanya, İngiltere muazzam dehalarıyla yaz güneşi olup parlarken Türkiye kendisine futbol ülkesi demesin. Türkiye ne ülkesi peki? Tarım ülkesi!! Ha, hiç mi umut yok? Tek çare olarak vizyoner futbolcular yetiştirmeyi görüyorum. Yani adam öyle bir kafada olacak ki, nerede daha çok parayı bulurum en az golle diye değil, bir gol daha nasıl atarım en şahane golü nasıl atarım diye kendisini parçalayacak, o golü attığında tutkuyla gözyaşları dökülecek gözlerinden, herkesin içinde!! Şimdi misalen kadın futbolu var, bir mücadele var, fakat bana hitap etmiyor fakat erkek olsaydım kesinlikle futbolcu olmak için dünyayı yakardım, net!! #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum. Ve çok güzel açıkladınız. Teşekkürler klavyenize sağlık
Bu arada görüşlerinizi görüyorum ve oldukça samimi buluyorum, söylemek istedim 🙂))
Teşekkür ederim 🙏 Samimi fikrimi dile getirmek için sorunuz güzel bir fırsat oldu, değerini bilmek istedim🙂
Rica ederimm, sağ olunuz 🙏🙂
Eig tercihin için teşekkürler 🙏
Rica ederim
Futbolda başarılı değilsek futbol ülkesi değilizdir. Bunu boşuna iddia ediyoruz bence. Artık kabul etme vakti geldi. Biz voleybol ülkesiyiz aslında çünkü voleybolda birçok başarımız var. Ve bu sadece bu sene içinde değil, Türkiye yıllardır voleybolda çok başarılı. Sadece insanlar bunu yeni farkediyor.
Cevap
1Cevap
Yeteneksizlik
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?