Besin protein tozu şeyler sağlıklı değil zaten.. ille kapalı spor salonlarina gitmek zorunda değil kimse.. o aletleri kullanmakla iş bitmiyo.. her gün yürüyüş yap açık havada.. sağlıklı beslen.. yapay para için satılan besin tozu şeylerden uzak dur en iyi spor..
Aylık 650TL üzerinden indirip yapan salonlar 5.000TL aylık istiyor. Düz üçgen olan naçiz vicudumu ters üçgen yapmamaya, aldığım kilolarımı da mülteci statüsünde bünyeme katmaya karar vermiş bulunuyorum.
Yaşasın Kiloların mülteci düşüncelerdeki hoyrat ve serseri özgürlüğü.
Spor evde de yapılabilir. Ekipmansız olarak bir çok çeşit yöntem var. İlla para verilmesine gerek yok. İlla ekipman istiyorum diyen, evinin bir bölümüne ufak tefek ekipman alarak, dumbell vs gibi, o şekilde değerlendirebilir.
Her şeye zam yapıldığı için spora da lüzum kalmayacak sanırım :D Şaka bir yana ne lüks haline gelmedi ki, artık hiçbir şeye ucuz diyemiyoruz. Allah'tan yürümek, gülmek, hayal kurmak hâlâ bedava, onlara da zam gelecek diye korkuyorum ha 😅
Evet lüks oldu maalesef yani hem spor salonu fiyatları hem de yeterli beslenme olarak çok zor yani spor yapılır da bu stres de bu ülkede öyle sporcu fiziği yapmaları çok zor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Barfiks, şınav, mekik, dibs, ön kol bar da , bir kaç güne bir koşu (en önemlisi), hepsi programlı olmalı , ev yemekleriyle devam, protein tozu vb ile yapılan spor da uzun vade de bıraktığın an çöker vücut ağırlıklarla çalışmanın vermiş olduğu yıpranma yanına kar kalır olay bu
Niye lüks olsun. Spor yapmak isteyen her sekilde yapar. İlla ki spor salonuna ya da fitness salonuna ihtiyaç yok ki. Hiç bir sey yapamazsan yüzmeye git. Hem ucuz, hem mükemmel bir spor dalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
spor yapmak için spor salonu şart değil ki evimde sadece koşu bandı var arada onu kullanmıyorum o zamanlarda da videolar izleyerek egzersiz yapıyorum çok da faydasını görüyorum spor salonu şart değil yani