Şuanda benim aylık giderim 2bin liranın üstünde. Ev geçindiriyor olsam sanırım spor yapmak, sağlıklı yaşamak mümkün olmayacak.
Peki bütün bunlar spor yapmanın zengin işi olduğunun kanıtı mıdır?

Yaptığın spora bağlı “fitness” ezelden beri zengin işiydi aslında sadece sancıları şimdi daha çok hissedilir oldu ekonomiden dolayı. Fitness ego sporudur kas ile birlikte egoda gelişir ego geliştikçe beyin küçülür çoğu fonksiyonun yerini kas denen doku doldurmaya başlar insan belli bir yerden sonra sadece kendini ve kaslarını düşünür hale gelir… 6 sene aktif fitness yapmış biri olarak söylemek istedim sadece. İnsana çok iyi gelen spor dalları da mevcut fitness/Body building hariç. ☺️
Yani aslında bu konu tartışılır sonuçta protein mercimekte fıstıkta falanda var. Yumurta vs ucuz yollu protein alabilirsin fakat bir yere kadar. Eğer güzel gelir sahibi değilsen asla 4-4lük bir beslenme söz konusu olamaz.
Millet parayı bulunca karıya kıza, kokoya düşer.. Biz protein peşinde koşturuyoruz. Ne olacak bu halimiz kanka? 😀
Hayat zor 😂
spor yapılıyorsa mutlaka beslenmeye de dikkat edilmelidir
eğer beslenme iyi değilse yapılan sporun bir verimi olmayacaktır
beslenme bu kadar önemliyse bu pahalılıkta evet spor yapmak artık zengin işi olmuştur
Spor salonuna gitmiyorum. Dışarda koşuyorum. Evde spor aletlerim var. Onlarla çalışıyorum. İyi ki zamanında almışım aletleri. 😅
Neler var sende 😀
Kondüsyon bisikleti, dambıl, plates lastiği var. 😅
Pilates topu yoh mu 😀
Yok ya sevmiyorum pkates yapmayı 😅 lastiği çok iyi yalnız. Dambıldan çok daha zorluyor.
Aman diyeyim elinden kaçırma, çok can yakıyor zalım 😀
Evet 😅 zaten ağır yapmak lazım işe yaraması için. Harejetlerde sen de bilirsin ki ağır yapınca kas daha çok çalışıyor. Hızlı hızlı yapmak pek ile yaramıyor.
Super-slow yapıyorum ben :)
İvit en doğrusu🥳🥳
Sporcu yengeçtaşım 🥳
İvit🥳🥳
Cevap
11Cevap
Ekipmansız da spor yapılabilir parasız pulsuz spor yapmak bedava
Zengin yapımca spor fakir yapınca “kız tavlamaya, koca bulmaya gidiyor” derler möge apla.
😕
Hayır.
İsteyene her yerde spor var.
Kalın bir ağaç dalına asılıp barfiks yapmak bile opsiyon.
Biraz zengin işi oldu eğer gerçekten iyi bir vücut geliştirmek istiyorsan
Yeter de artar bile sporuna artık zengin işi olduğunu söylemeye
Demek ki bundan sonra göbekli erkekler dönemi başlıyor 😂
Yani biraz bütçe olması lazım beslenmeye
Asgari ücretli yapamıyor artık kanka ne bütçesi
Farkettim.
Her şey artik zengin işi oldu akp sagolsun
😕
Profesyonel olarak evet
Fitness salonlarında yapılana da spor diyen
Ben zaten zenginim Avusturya da yaşıyorum para bol aynı zamanda neo nazi örgütünü severim
Ne ilgisi var ya.
Açıklamışım orada 😀
Gördüm, ben zenginim yani diyorsun. 😂
Demiyorum 😂
Bilmiyorum, tanıyorum seni.😀
Pardon, tanıyorum.
Hayır değil.
Değil.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?