FIVB Milletler Ligi'de Rakibi İtalya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükselen Milli Takımımız, ABD ile mücadele eedecek.
Şampiyonluk gelir mi?

FIVB Milletler Ligi'de Rakibi İtalya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükselen Milli Takımımız, ABD ile mücadele eedecek.
Şampiyonluk gelir mi?

Hazır konusu açılmışken buradan sesleniyorum bu kızlara. Siz şimdi orada rakibi yendiniz ya ister yenin ister yenilin problem yok zaten. Sizinle daima gurur duyuyoruz. Yenseniz de yenilseniz de buradaki size laf edenlerin totosuna soktuğunuz kazıklar beni çok mutlu ediyor. Canlarım hepsi yaaaaa.
Aaa maçı unutmuşum. Öncelikle tebrik ederim ama çok güçlü bir Amerika ve Brezilya gibi bir voleybol ülkesini yenen bir Çin (yine Brezilya ile karşılaşmaktan iyidir.) Ve yine bir voleybol ülkesi diyebileceğimiz Polonya var. Ancak en güçlü rakip ABD yi yarı finalde yenersek sampiyonluk olur gibi.
Cevap
33Cevap
gelir bence
Kutluyorum kızlarımızı filenin sultanlarını çok seviyorum ya İnşallah daha nice başarılara imza atarlar.🥰
Milli formayı kim terletiyorsa terletsin, Al bayrağımızı taşıyan herkese sevgimiz ve saygımız sonsuz. Yaşasın Filenin Sultanları, şampiyonluk geliyor.
Onlar o kadar iyi ki kesinlikle gelecektir sampiyonluk onlar gibi olmayai cok isterdim simdilik sadece okulda oynuyorum:((
italya maçını çok rahat bır sekılde kazanmış olduklarını görmek abd karşısında rehavete kapılmazlarsa kazanacaklarını düşünüyorum , oyuncularımızın gerçekten zor bır maç olacagını soylemelerı benı tedırgın etse de ben Zehra'ya guvenıyorum
Amerika"yi yener ise olur içimden geçen Türkiye - Cin finali olur
bilmiyorum. gelebilir gelmeyedebilir. 2 ihtimal var gördüğün gibi pek takip etmiyorum:D
Ebrara bak diz çökmüş haliyle sitedeki kızların yüzde doksanından uzun
Zakon TÜRKİYE 🇹🇷
Zakon BOSNİA HERZEGOVİNA 🇧🇦
Bunlardan olsa olsa filenin eskorları olur ne sultanı
şu an Süleyman Soylu gibi bagirasim var sana:)
Filenin Sultanları gurur kaynağımız yolunuz açık olsun inşallah final maçınıda alıcaz
Zehranın bi fotosunu gördüm instagramda bildiğin önden araya girmişti şortu. Şok oldum 😁
İtalya maçındaki konsantrasyonla oynarsak kazanırız.
biraz zor gibi çünkü abd ye şansımız tutmuyor
Çok zor be ama imkansız değil
Ay hadi İnşallah 🙏🏐
Tebrik ederim inşallah
Insallah şampiyon oluruzz
Sampiyon olacak turkiyem
İnşallah sampiyon olurlar
Şampiyonuz
Gelir
Canlarım yaaa
Umarım gelir de yüzümüz ufak güler
Sultanlar...
Şampiyon oluruz
Gelir
Hande Baladinnnn
İnşallah gelir
Tebrikler 🪄🪄
bu sene gelecek
Ama gündemde yoklar
🇹🇷
👏👏👏
Kadınlarımız dünyaya sesim8zi duyuruyor.
Gelmwz olur mu be
Müneccim olsak iddaa'dan köşeyi dönmüştük
Abd yi yenemiyoruz umarım bu defa olur
Off İtalyan kızlarına üzüldüm ya yenilmişler 😔
Tebrikler
Abd maçı ne zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?