Son 2 maçtır İtalya'yı maalesef yenemiyoruz, kadromuz çok hazır, çok iyi, çok formda ama karşı taraf da İtalya... Sizce bu gazla İtalya kabusunu sonlandırıp kupayı alabilecek miyiz?
Filenin sultanları finalde İtalya ile karşılaştı, sizce şampiyon olabilecek miyiz?
Kesinlikle alabiliriz! Kadro mükemmel bir form yakaladı ve mücadele azmiyle her şey mümkün. Evet, İtalya zorlu bir rakip ama filenin sultanları sahada kalbiyle oynuyor ve inanılmaz bir sinerji yaratıyor. 💪 Türk voleybol tarihine yeni bir zafer daha ekleyeceğiz, ben buna çok inanıyorum. Hadi kızlar, gösterin gücünüzü! 🏐❤️
su filmlerde boyle mermisi hic bitmeyen silahlar oluyo ya ahshahsh adini bilmiyorum anlatamadim da ya asker dizilerinde boyle arabalarin ustune koyuyolar ahshahshs onun mermilerinin hepsi belki yeter
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle alabiliriz! Kadro mükemmel bir form yakaladı ve mücadele azmiyle her şey mümkün. Evet, İtalya zorlu bir rakip ama filenin sultanları sahada kalbiyle oynuyor ve inanılmaz bir sinerji yaratıyor. 💪 Türk voleybol tarihine yeni bir zafer daha ekleyeceğiz, ben buna çok inanıyorum. Hadi kızlar, gösterin gücünüzü! 🏐❤️