Push Up + Squat + Leg Reise + Düzenli Beslenme
Girilir
Girilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben o şekilde yapiyorum. Ve parçalanma ve güç artışı açısından salona gidelerden kat ve kat hızlı gelişiyordu. Tavsiyem internetten evinin yakınındaki parkları arastir. Bazılarında barfiks bari oluyor. Barfiks ve dips hareketlerini parkta yaparsın. Sınavı evde yaparsin. Ama tavsiyem leg raise yapma. Omurganda sorun yaratabilir. Onun yerine barfiks barında yapılan hanging leg raise hareketini öneririm. Hiçbir makine ya da vücut ağırlığıyla yapılan hareket karin kası için bu bahsettiğim harekkete yaklasamiyor bile.
Ben hiç barfiks cekemiordum ilk basladigimda. Şu anda üstüme 10 kg ağırlık bağlayıp 9 tane, 20 kg ile 4 tane 45kg ile 1 tane barfiks ceebiliyorum. 76 kiloyum 76+45: 121 kg l barfiks. Salona da gittim yaklaşık 2 ay. Sadece kol çalışmak için. Oradaki cam yarması 100-110 kg lik kasli herifler bir tane bile çekmiyordu mesela. Bu nedenle en güzeli kendi vücut ağırlığında yatigin antrenmanlar. Barfiks koaylasmaya aslayinca beline ip bağlayıp ağırlık takrsin ve düzenli olrak arttirirsin.
Neyese benim tavsiyem asgiy yazacaklarım yaman. Bunlar yeterli olacaktır.
Barfiks, dips, sınav, hanging leg raises, squat, Hip Thrust
Cevap
2Cevap
Evet girilir.
Evet girilir
Girilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?