Evet arkadaşlar Fenerbahçe dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko'yu 2 yıllığına renklerine bağladı. 37 yaşında ki futbolcu yıllık 4.5 milyon avro kazanacak. Peki sizce Dzeko yaşı itibariyle Fenerbahçe'nin aradığı golcü mü?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko'yu 2 yıllığına renklerine bağladı. 37 yaşında ki futbolcu yıllık 4.5 milyon avro kazanacak. Peki sizce Dzeko yaşı itibariyle Fenerbahçe'nin aradığı golcü mü?

Olamaz, hep söylediğim gibi yine diyorum, sorun gol atmak değil yönetim. Valencia 28 attı ama Icardı'nin 23 gol 7 asist ile şampiyon yaptı. Bakın Icardi şampiyon yaptı diyorum, çünkü takım oyunu oynamasına müsaade etti ve basmadık alan bırakmadı. Tabii ki golcüler için yaptığım yorum bu, yoksa takım olarak Torreira vs paha biçilemez performans sergiledi zaten o ayrı.
Dzekoyu besleyecek gol pası ve orta yapacak iki tane kaliteli hızlı kanat oyuncusu alınmalı ve bir tane 8 numara ve yabancı kalecide alınırsa fb şampiyonluğa oynar
Yürü git işine her sene yok şunu yok bunu aldık mı fb şampiyonluğa oynar vb. cümleler kuruyorsunuz, önce o başkan olacak malkoçu gönderin öyle böyle cümleler kurun.
@RealistPitbull Sana ne lan
Of Ali Koç beni deli ediyor ama bu adama güveniyorum. İnşallah kaldıracak Fenerbahçe'yi. Bizim de yüzümüz gülsün artık. Gerçi pek takip etmiyorum ama üzülüyorum da.
Pereira Reis olsaydı Asya ülkelerinden bir tane daha Kim bulurdu. Dzeko çok yaşlı ama iş yapar sakatlık olayı nüksederse de 2. Falcao vakası olma ihtimali var
Cevap
50Cevap
Yaşı bende şüphe uyandırıyor yoksa kalitesi tartışılmaz bir oyuncu
Başarılı olur.
İnşallah olur gadası
Geçen gelip resmi emeklilik sözleşmesine imza atmış galiba hayırlı olsun oda duymuş ülkemizde eyt çıktığını ondan yararlanmış
Bir zahmet şampiyon olsun fenerbahçe artık yani fenerbahçe ali koç daha ne yapsın adam getirmediği futbolcu kalmadı
Ali aliiii aliiiiiii önce teknik direktöru açıkla bari sonra transfer yap ne bu acele al ver yapıyorsunuz bıktık...
yaşlandı
eski çeko değil
muhakkak bir tane daha almalı, bütün sezonu çıkarmaz
Futbol bazen yetenkerin yanında ekip işi okarak görüyorum dünya yıldıxlarıda gelse kadron kötüyse bir işe yaramıyor
Yanlış transfer politikalarına devam. O kadar parayı aldıktan sonra 30 golün altında atarsa başarı saymam.
Biraz yaşlı geldi. Ama bu tip oyuncular kurt oyuncular. Bakalım, Fener buna doğru sistemle oynarsa gol atar bu adam. Ama yanlış sistemle oynarsa çamaşır makinesi de çıkabilir
Eyt den emekli olur;16 yaşında1991 de başlamış futbola.
Sonu Emre Bölezoğlu gibi olur. Kadroda gençleşmeye gitmek varken..
37 yaşındaki adamı umut diye getirmek aptallıktır bence.
Adam 37 yaşında ama tecrübesi ile diğer futbolculara katkıda bulunabilir belki.
Sevdiğim bir Oyuncu Ama Turkiyede Ayak Uyduramayabilir
37 yaş genç olmuş daha yasli dahs tecrubeli bi isim alsalardı daha faydali olurdu bence
İnterdeki Son performansı gayet yeterli ancak emeklilik için geliyorsa o sıkıntı
Para tatil yatış için gelmiştir, hiç şaşırtmaz
Hoca gelmeden bir transfer daha bu fener adam olmaz
33 maçta 9 gol attığını öğrendim bu performans ıle işi çok zor ve 37 yaşındaki bir futbolcuya 5 mılyon euro vermenın de çok saçma oldugunu soylemelıyım umarım benı utandırmaz
Hep öyle diyorlar yıldız yıldız ama gel gör ki fenerin hali orta da ner de çöp adam var yallah fenere.
Yıldızlar kayıp gidiyor, gençler hep beklemede!
Fenerbahçe lanetli birtakım kimi alırsa alsın şampiyon olamıyor
Bizde bu şans varken Ronaldo gelse sezonu golsüz tamamlar..
Transfer olduğu takım Galatasaray olsaydı kimse yere göğe sığdıramazdı ama sarı laciver olunca herkes sallamaya başlar daha şimdiden.
Adam dünya yıldızı sadece yaşı itibariyle soru işaretleri var. Mesela geçen sene galatasaray'a alınan 35'lik mertens çok iyi sezon geçirirken 35'lik mata bir halt oynamadı ve çöp çıktı. Bence dzeko'da ya sezona damga vurur ya da mata gibi kötü bir sezon geçirir. Aslında bana göre dzeko oldukça dinç ve diri geliyor fenerbahçe'ye ama italya'da ki antreman sistemi türkiye'de olmadığı için şimdiden ne performans vereceğini kestirmek oldukça zor.
Daha şimdiden İcardi ile kıyaslamaya başladılar adamı
Müzeden mi aldınız adana mersin kütahya, 37 ney la. Başarılı olmuş, onlarca ödül sahibi değil, başarıya aç oyuncu alacaksın.
bence gereksiz genc başarıya aç biri olmalıydı. doymuş adamlar türkiyede çok iş yapğmıyor
Kalitesi elbette tartisilmaz ama yaşı ve psikolojik doyum performansını belirleyecek.
Anlamsız işte son Ali koc kazığı olsun bu
Yararlı olur diye almazdı başkan
@reykart2 Veyahutta Lacazatte
Ben Lacazette'yi çok beğeniyorum keşke Galatasaray'a gelse
Fenerbahçe yine kendine yakışanı yapıp 37 yaşındaki adama 5 m Euro para verdi
Yine 1 sezonluk transfer
Katkı yapabileceğini zannetmiyorum pek
Hayırlı olsun.. Bu sene ki şarkımız beni sev
Olmaz, artık bu seneyi zor çıkartır
Dzeko, Bosnalı kekim... 💙💛
Gol ve asistler bekliyorum sağlam transfer.
Bu adam iş yapar mantıklı hamle
Çok genç bence biraz pişmesi lazım 😅
Olur bence ama. bir yıl bilemedin iki
Olur ama icardi etkisi yaratmaz
Avrupanın amötörünü getir bizde gol kralı olur
İyi golcü, en az 15 golü var.
Teknik direktörü belli oldu mu fenerin?
Türkiye ligi için iyi transfer, başarılı olur
Mesut gibi olacak somu
Olur
2. guiza vakası.
Kesinlikle olur