Evet arkadaşlar mesut özil başakşehir ile anlaştı! Fenerbahçe'de ki fiyasko'dan sonra sizce mesut özil emre belezoğlu yönetiminde ki başakşehir'de başarılı olabilir mi?

Evet arkadaşlar mesut özil başakşehir ile anlaştı! Fenerbahçe'de ki fiyasko'dan sonra sizce mesut özil emre belezoğlu yönetiminde ki başakşehir'de başarılı olabilir mi?

Fenderden Özil ve Ozan gidecegine, Ali Koc ve gurubu gitseydi keske.
Özil gibi bir oyuncuyu harcadilar. FB neden sürekli Avrupa liglerinde dökülüyor, neden Türkiyede sampiyon olamiyor? Cünkü birlikte calisan takim yok ortada, genel bir huzursuzluk hakim, kargasa hakim.
Cevap
11Cevap
Başarılı olabilir ama takım başarılı olursa. tek başına başarılı olabileceğini sanmıyorum
Emre belezoğlu ile başarı gelirse fenerbahçe'nin hocaları çok sert eleştirilir! Ali koç'u hiç konuşmuyorum bile 😅
Katılıyorum :D zaten takım içi eleştirecek bir şey arıyor
Bence olacak. Sevindim Başakşehir'e gitmesine.
Köpeklerden anlar mısın
Bence paylaştım gel istersen
Ozanın konuşmalarını dinledim ben o ali koç denen şahışın ta ... o kadar diyorum.
Ozanada mesutada %1000 umarım mesut konuşur yaa konuşur da yapilan kansizlik ortsya cikar umarim.
Aslında taraftar ve yönetim mesut'tan haddinden fazla koşmasına ve mücadele etmesine kafayı taktı halbuki zamanında alex'te fazla koşmuyordu ama skoru değiştirecek golü veya pası her zaman başarıyordu! Yapılacak şey aslında mesut'un arkasına iki tane savaşçı ve önüne de hızlı araya koşu yapabilen bir golcü almaktı ve bu yapılsaydı mesut kesinlikle başarılı olurdu...
Kardesim. ne koşması ya top koşturma denen bişi var toptan anliyosun belli mesut adam kovalıyordu yazık günah inşallah mesut oynarda utandirir bunlari ben ismail kartal efendi mefendi bilmem bi lafiyla adamı harcayamazsin dedigine katiliyorum o dediginin olmasi için çok saglam bi mesut olmasi lazim adam bu sene kamp falan yapcakti oynardi taş gibi .
Emre belezoğlu mesut özil'i boş yere almaz, mesut'un kalitesini biliyor ve bence başakşehir'in oyun sistemini mesut'a göre kuracak ve biz bu adamın nasıl bir topçu olduğunu bu sene net şekilde göreceğiz. Adam bu sezonu 10 gol 15 asist ile falan bitirirse kimse şaşırmasın! Birde dediğin gibi sezon başı hazırlık kampıyla fizik olarakta iyi bir duruma gelirse başakşehir lig'te baya can yakar...
İnslalah dedigin olur kardesim ben ozanin konuşmasini gördün mü bilmiyorum sevmiyorum futbolculara karişan yönetimi başkanı yapilanları
O konuşmasını izlemedim ama gazetede hiç bir şeyin taraftara yansıtıldığı gibi olmadığı tarzı bir haber yazısı okumuştum, ama eğer youtube'de varsa izleyeceğim. Ali koç'a gelince, adam aziz yıldırım'ın yanında ancak çırak olur! Ne bir dünya yıldızı alabiliyor ne de krizleri yönetmesini biliyor, vizyon vizyon diye devamlı kendi egosunu tatmin etmeye çalışan kibirli bir insan! Bu sene yapılan transferlere bakıyorum birde aziz yıldırım dönemi alınan oyunculara arada 2-3 gömlek kalite farkı var...
Aziz. yildiirimi da sevmiyorum bunda da dedigin gibi acaip ego var gelsin diyordum ama ayar oldum
Sadettin saran kesinlikle.
Yok kalmaz fener taraftarinin canima tak etti böyle başkanlardan
Başakşehir ne alaka ya mesutun Türkiye'de keyfi yerinde galiba
Mesut Özilin Başakşehir gibi bir kulübe düşmesi üzücü
Hayır başarılı olamaz aynı kötü performansını devam ettirir
Bence gayet başarılı olur
Umarım başarılı olur ama zor
Çok üzgünüm keşke biraz daha söğüşleseydi
Trabzon daha iyi olurdu.
Onlar mesut olsunlar barı Fener olamadı
Nereden nereye...
Bu nasıl oldu ablamadım