Spor Gün içinde yeterince yürüdüğünüzü düşünüyor musunuz? NeolitikHaber Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sağlıklı bir yaşam açısından gün boyu yeteri kadar yürüdüğünüzü düşünüyor musunuz? Gün içinde yeterince yürüdüğünüzü düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Fitness yapıyorum 1 0 Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Günlük düzenli yürüyüşüm yok genelde çok yürürüm 1 2 Yorumla NeolitikHaber +1 yıl Düzenli hale getirmek gibi bir fikriniz var mı? Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Kendimi kasmıyorum bu konuda, böyle de devam ederim herhalde. Ne kadar aklıma estiyse çıkar yürürüm. Yorumla
XxEsma_47 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl evet ya düsünüyom hjffsdhjshjjh hatta bugün bile cok fazla yürüdüm 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her sabah koşu ve yürüyüş yapıyorum zaten. 1 2 Yorumla NeolitikHaber +1 yıl Peki motive olmak için adımsayar uygulamalar kullanıyor musun? Yorumla primadonna_girl +1 yıl Akıllı saatte var ama pek bakmıyorum. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır az yürüyorum 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanayide çalışıyom 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fitness yapıyorum
Günlük düzenli yürüyüşüm yok genelde çok yürürüm
Düzenli hale getirmek gibi bir fikriniz var mı?
Kendimi kasmıyorum bu konuda, böyle de devam ederim herhalde. Ne kadar aklıma estiyse çıkar yürürüm.
evet ya düsünüyom hjffsdhjshjjh hatta bugün bile cok fazla yürüdüm
Her sabah koşu ve yürüyüş yapıyorum zaten.
Peki motive olmak için adımsayar uygulamalar kullanıyor musun?
Akıllı saatte var ama pek bakmıyorum.
Hayır az yürüyorum
Sanayide çalışıyom
Hayır
Evetttt