Mesela katı diyet yapıp sert antenmanlar yapıyosunuz yıllar yılı. Sonra 3 5 ay antenman yapmayınca pofuduk pofuduk oluyosunuz. Onca kas kutlesi kayboluyo

Nere gitti la bu kadar kütle 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Mesela katı diyet yapıp sert antenmanlar yapıyosunuz yıllar yılı. Sonra 3 5 ay antenman yapmayınca pofuduk pofuduk oluyosunuz. Onca kas kutlesi kayboluyo

Nere gitti la bu kadar kütle 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Vücut geliştirme sporuna nankör diyebilmek için diğer sporlarla kıyaslamak gereklidir. Eğer diğer sporlar ile ilgilenenlerde böyle bir değişiklik yoksa vücut geliştirme için nankör tanımlaması yapılabilir.
Fakat bakılırsa görülecektir ki aynı vücut geliştirmede olduğu gibi diğer sporları yapan ama bir süre sonra devam etmeyen herkeste benzer durum söz konusu oluyor. Sadece bu şekilde bakıldığında vücut geliştirmede edinilen kas daha fazla olduğundan değişim de daha fazla görünür haliyle ama bu normaldir, nankörlük konusunda bir fark yok. Çoktan çok, azdan az gider 😀
Zaten o sporu yapanlar da ölene kadar o vücudu korumak için yapmazlar, bir yarışmadır, bir ünvan sahibi olmak içindir.
Nankör bir spor dalı değişdir ama işleyen demir pas tutmaz misali kaslar çalışmadıkça ona göre şekillenir. Spor yapmazsan kas hücrelerin ona göre şekil alır, sürekli yatıyor olursan da ayağa kalkıp yürüyemezsin bile. Örnek astronotlar ya da uzun süreli yatarak sağlık sorunu yaşayanlar.
Vücut devamlılığı olamadığı sürece çabuk kayboluyor maalesef bir örneğini de covid zamanı virüse yakalanan bir sporcuda gördük çok hızlı kaybetti kas kitlesini. Ya da görsellerde olduğu gibi örnekler çeşitlendirilebilir.
Bireysel olarak boşlamaya gelmeyen istikrar isteyen bir iş.
Cevap
16Cevap
Hayır değildir.
Vg naturel değilki ömür boyu sürmez
O ilaçlı adamlar mutlaka sönecek 🤣🤣🤣🤣🤣
Calistenics yapın yaş 40a dayanıyor hala gemi gibiyiz 😅
Bu hayatta bırakmadığın takdirde seni bırakmayan tek şeydir tam tersi aşırı bonkör
yukardaki adamların kasları nereye gitti peki
Kardeş insansın zaten düşünme mantıklı düşünebilme eyleme geçebilme özelliğin var bazı ihtiyaçlarını karşılamak için de eyleme geçmen lazım demi bitkilerden cansız varlıklardan farklı olarak heralde sen bitki gibi sadece yerinde durarak fotosentez yapamayacağın göre zaten bu hayatta hiçbir şey yapmazsan hiçbir şey olmaz sen yemek yemek için ağzını yukarı aşşağı oynatmazsan yemeği yiyebilir misin o zaman at ağzına yemeği dursun boş kafa senin ki yani bu spor Emek verdiğin sürece fazlalığıyla karşılığını alırsın almama şansın yok her şeyremek verip ama karşılığını almama şansın çok dolayısıyla hiçte nankör değil
Kas hafızası diye bir şey var siz sporu uzun bir süre bıraksanız da spora başladıktan birkaç hafta sonra eski formunuza yaklaşırsanız
Spor sağlık içindir vücut geliştirmenin sağlığa faydalı bir Spor olduğunu düşünmüyorum kararında yapan hariç
Arnold şu an 80 yaşında kaptan o yaşta çift bastonla yürüyor insanlar
Devamlılık gerektiren bir durum fit olsam yeter ya ben uğraşmam böyle
En güzeli doğal çalışmak. Hem vücudun dengesi bozulmuyo hemde daha şık duruyo.
Spor, disiplin ister. Yapabilene kas, yapmayana yağ olarak geri döner.
Ben kaslı erkek sevmiyorum ama Spor yapmak bence nankörlük olmamalı
Vücut geliştirme bir spor veya spor dalı değildir. Sporların geneli öncelikle ciğere dayalıdır.
Birader bilip bilmeden boş boş konuşma. Cİğere dayalı olan yani kalbe daha çok etki eden kardiyovasküler spordur. Vücut geliştirmede iskelet ve kas sistemine etki eden hipertorifi üzerine bir spor dalıdır. Sporu koşmaktan zannadecek kadar bilgisiz yaşamayın bu hayatta.
O yüzden olimpiyat oyunları na dahil edilmiyor. Boşuna spor diye kendinizi avutmayin. Sırf kızlara hava atmak için yapildigini cümle alem biliyor.
Mantığa bak 🤣🤣🤣
Öyle bir mantık ki ama olimpiyatlarda halter kaldırma olduğunu da bilmiyor. asdasdfa
@samilbasayv
etiketleyeyim seni ki, kendini gizleyince bu bilgisizliği yine de görsünler 🤣
Halterin antremnindan bir haber olacak kadar cahilsin. Neyse cahille sohbete gerek yok
Allah akıl fikir versin diyorum. Body building ile fitness hakkında bir b-k dahi bilmeyip 2023 yılına kadar yaşayıp 40 yaşına nasıl geldin, nasıl para kazanıp da aç ve açıkta kalmıyorsun cidden merak ettim.
Kimin gizli olduğu ortada. Ben milli Boksör üm. Sporun ne olduğunu senin gibi vücudunu geliştirip beynini unutanlardan öğrenecek değilim hadi git ağırlık kaldir birazda kızlar beğensin 🤣
Milli bir boksör hatta bir boksör hatta mahalle arası hobi amaçlı boksa giden hiç kimse senin bu dediklerini demez. Cahilliğini boksörlere atma bir de. Boksörüm de demiyor bir de milli boksör diyor. 🤣🤣
@RastlinMajere_ bu arkadaş çok kasliymis dikkat edin 😂😂
Evet disiplinle yapmak, bırakmamak lazım.
Kaslar eridiyse tekrar yapar.
Bu yüzden bir olimpiyat sporu değildir.
Bunlar ilacı bıraktıkları için böyleler doğal yapılmış bir kas erimez 😉
Tabii ki öyledir istikrarlı yapılması gerekir
Vücut kendisi nankör
Biraz
Maalesef öyle
Evet nankör
Evet öyle oluyor o yüzden hiç uğraşmıyorum 😘
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?