Evet arkadaşlar galibiyete rağmen milli takımda kuntz mutlaka kovulmalı! Son bölümü 10 kişi oynayan letonya'nın kaç tane tehlikeli pozisyonu var! Böyle rezalet olmaz kuntz mutlaka kovulmalı! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar galibiyete rağmen milli takımda kuntz mutlaka kovulmalı! Son bölümü 10 kişi oynayan letonya'nın kaç tane tehlikeli pozisyonu var! Böyle rezalet olmaz kuntz mutlaka kovulmalı! Ne düşünüyorsunuz?

Alınan 3 puan kimseyi kandırmasın bu sistem ile bir şey olmaz günü şansa kurtarmak ile bu işler yürümez. Kuntz ve TFF başkanının yerine daha liyakatlı kişilerin göreve gelmesi gerekiyor.
250 milyon Euroluk takım değeri olan taraf 10 milyon Euro değerde ve 10 kişi olan takımı son andaki yeniyorsa birileri şapkayı önüne koysun.
Tff başkanı tek aday olarak seçime gidiyor dolayısıyla bu zihniyet değişmez! Avantajlı durumdayken teknik direktör değişikliğine gidersek ikinci olarak gruplara kalırız aksi taktirde bu kuntz ile ermenistan, letonya veya galler'e sahamızda yenilme ihtimalimiz bile çok yüksek!
Bala döte kazandığımız bir maç olmuştu. Bu hoca başımızda olursa ve Türkiye seneye Euro'ya giderse 2 sene önceki gibi yine 0 çekeriz söyleyeyim. 10 kişi kalmış takımdan bu kadar tehlikeli pozisyon yiyen ben böyle birtakım görmedim, ki 90+4'de zor da olsa yedik o golü ama şans eseri de olsa kazandık. Sonra bana Türkiye'nin büyük turnuvalara çıkmasını istemediğim için vatan haini demesinler. Ben orada saçma sapan bir milli takım görmek istemiyorum, Kuntz slağının oynattığı oyunun rezilliğini görmek istemiyorum, mücadelesiz ruhsuz birtakım görmek istemiyorum. Bu sebeplerden ötürü milli takımın çıkmasını istememem hainlik oluyorsa kabul ediyorum hainliğimi o ayrı. Çıkarsak da seneye grubumuzda Fransa, İsviçre, Portekiz gibi takımlar olursa geçmiş olsun hepimize.
Fatih Terim emekli olmadı mı
Türkiye'nin başına geçse iyi olur o zaman
Şenol Güneş gelse iyi olur bence Türkiye'nin en iyi teknik adamı sonuçta. Yabancı antrenörlerde olabilir ama gençlere öncelik vermeliler onda da.
Cevap
6Cevap
Koskoca Türk A Milli futbol takımını ilk defa bu kadar çaresiz ve küçük gördüm. Sadece Kuntz değil tüm TFF defolup gitmeli
Güzel bir maç oldu
Kuntz vizyonsuz ve hedefsiz bi antrenör şu an istifa ederse işsiz kalacağını bildiği için yerinden oynamıyor , Fatih Terim'in alman versiyonu
Aslında tabloya bakarsan sahamızda grubun favorisi Hırvatistan'a yenildik, ama en uyuz ve sıkıntılı iki deplasmandan 3 puan aldık. Galler'i içeride yenersek ve diğer iki iç saha maçını alırsak ikinci oluruz ama bu kuntz ile içeride ki 3 maçta mağlubiyet dahi yaşarız! Onun için mutlaka kuntz kovulmalı iş işten geçmeden
Bence de gitmeli. O nasıl maçtı ya? 😏
Gruptan çıkmaları zor.
Fatih hocam gelmeli
İzlemedim 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?