Filtre kahve + Ester C vitamini (500 mg)
Filtre kahvem bittiyse 2 servis Türk Kahvesi ya da kafein hapı alıyorum.
Sizin var mı bu tarz tükettiğiniz?
Filtre kahve + Ester C vitamini (500 mg)
Filtre kahvem bittiyse 2 servis Türk Kahvesi ya da kafein hapı alıyorum.
Sizin var mı bu tarz tükettiğiniz?
Ben genelde eskiden aç spor yapardım yağ yapmak için. sonra kas arttırmaya başlayacağım zaman da protein tozu tüketmeye başladım. ara öğün olarak da meyve yerdim spordan önce. spor sonrası da normal yemek yerdim. ama spor yapmadan önce özellikle ağırlık çalışılacaksa bence kişi mutlaka protein kaynakları tüketmeli. kas yıkımı azaltmak için.
işyerime geliyorum dolabımı açıyorum ekmeğimin arasına domtes peynir biber ve zeytin ezmesi koyuyorum sonrasında efendim kendime bir kulplu bardak şekersiz çay dolduruyorum ve pcmi açıp çalışmaya başlıyorumm <3
Afiyet olsun kolay gelsin :)
Cevap
9Cevap
Spor öncesi sadece pre workout ve muz tüketirim. Ya da soda limon tuz 3lüsünü alırım.
Ben sabaha kadar spor yapıyorum
Çay ile ayakta duruyorum
Kolay gelsin afiyet olsun. Umarım kısa zamanda dinlenirsin
sen soracağına tavsiyede bulun bence.. spor işini çözmüşsün çünkü, belli..
Öncelikle çok teşekkür ederim :) Aslında evet bilgim var ama belki farklı şeylerde görebilirim ya da kullananlar var mı başka diye merak etmiştim. Bence yazsam iyi olucak tavsiyen için çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim sana da iyi hafta sonları dilerim :)
Tarçınlı kahve tüketiyorum kilo veriyorum kafein yağ yakımı tarçın da kanşekerimi dengeliyor
Tabii ki, çay içiyorum.
Sonra 1 bardak daha çay içmek için mutfağa kalkıyorum. Fit bir şekilde yaşıyorum. <3
Hayır özel bişey yok
Yumurta yeterli
D vitamini ve Çinko
Neosupps
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?