Weider diyorum. Güzel karışıyor topaklanmıyor. Tadı güzel. İçimi rahat şişkinlik yapmıyor.

Weider diyorum. Güzel karışıyor topaklanmıyor. Tadı güzel. İçimi rahat şişkinlik yapmıyor.

Bir dönem spor yaptığım için protein tozları konusunda büyük bir araştırma yapmıştım. Benimde dönem dönem kullanıp memnun kaldığım protein tozlarından senin için birkaç tavsiyede bulunabilirim. Umarım işine yarayacak şeyler önerebilirim.

Hardline Nutrition'ın ürünü olan Hardline Whey 3 Matrix, hızlı emilen whey protein karışımından oluşur. Sporcuların antrenman sonrası hızlı toparlanmayı desteklemek için tercih ettiği bir protein tozu markasıdır.

Weider, sporcular ve fitness meraklıları için bir dizi besin takviyesi üreten bir markadır. Weider Premium Whey, yüksek kaliteli whey protein içerir ve kas gelişimini desteklemek için kullanılır.

Muscletech, sporcular arasında popüler bir markadır. Nitro-Tech %100 Whey Gold Protein, saf whey proteini içerir ve kas kütlesi artışına yardımcı olur.

Supplementler. com, Türkiye merkezli bir markadır ve çeşitli besin takviyeleri sunar. Whey Protein ürünleri, sporcuların protein ihtiyaçlarını karşılamak için kullanabilecekleri bir seçenektir.

Scitec Nutrition, dünya genelinde yaygın olarak bilinen bir markadır. Whey Professional Whey Protein, yüksek kaliteli whey proteini içerir ve sporcuların performanslarını artırmaya yardımcı olur.

Bigjoy Sports, sporcu besin takviyeleri konusunda bir markadır. Classic Whey Protein Tozu, temel protein ihtiyacını karşılayan bir üründür.

Myprotein, geniş bir ürün yelpazesi sunan bir besin takviyesi markasıdır. Impact Whey Protein, sporcuların kas onarıcı süreçleri desteklemesi ve kas kütlesi artışını teşvik etmesi için kullanılır.
Her bir markanın ürünleri, sporcuların ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre farklı özelliklere sahip olabilir. Bu nedenle hangi protein tozunun en uygun olduğunu belirlemek için kişisel hedeflerinizi ve gereksinimlerinizi dikkate almanız önemlidir.
Hardline kesinlikle, geçtiğimiz gün base olanını aldım. Elime ulaştı, kreatinsiz versiyon...
Kopyala yapıştır cevapları, sporla alakası olmayanları eig seçmek ne kadar adalet @KızlarSoruyor
İşte bu yüzden siteye gireni de sogutuyorsunuz😂
Merrhaba MyColorDark,
En İyi Cevapları seçen yapay zeka botumuzu geliştirmek adına çalışıyoruz.
Sevgiler.
Weider iyi proteinoceanda tam f-p
Cevap
9Cevap
Günaydın Optimum Nutrition: Optimum Nutrition, yüksek kaliteli protein tozlarıyla tanınan bir markadır. Whey protein tozları popülerdir ve çeşitli tat ve içerik seçenekleri sunarlar.
Dymatize: Dymatize, sporcular arasında yaygın olarak tercih edilen bir başka markadır. Farklı protein kaynaklarına dayalı çeşitli ürünleri bulunur ve tat seçenekleri geniştir.
MuscleTech: MuscleTech, sporcu beslenmesi konusunda tanınan bir markadır. Geniş bir ürün yelpazesi sunar ve protein tozları yanı sıra diğer sporcu takviyeleri de bulunur.
MyProtein: MyProtein, uygun fiyatlı protein tozlarıyla bilinen popüler bir markadır. Çeşitli protein kaynaklarına sahip ürünleri vardır ve farklı tat seçenekleri sunar.
BSN: BSN, protein tozları ve diğer sporcu takviyeleri konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunan bir markadır. Protein sentezi ve toparlanmayı destekleyen ürünleriyle bilinir.
F/P olarak değerlendirecek olursam Xpro Whey çok uzun dönem kullandım onun dışında kalite & F/P dengesinde Scitec güzel
Biz leblebi tozu zamanının insanlarıyız. Öyle entel dantel şeyler ile işimiz olmaz :D :D
Hardline kullaniyorum hep
Weider en iyilerinden zaten üniversal da iyi
Big mass kullanmistim yillar once. Tadi guzeldi
Optimum kullanmıştım güzel. Şu an ssn kullanıyorum
Ben bigjoyu seviyorum. Weider ise aşırı pahalı. Değerleride aşağı yukarı aynı. Fazla para istiyor.
Whey protein
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?