Hardline whey 3 matrix dusunuyorum.
Ancak seçeneklerimde optimum ve weider de var.
Ancak seçeneklerimde optimum ve weider de var.
Hardline whey 3matrix
Optimum whey
Weider whey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kardeş hepsi senin amacına , ve biyolojik yapına göre değişir , ben bugüne kadar farklı farklı birsürü protein tozu kullandım hepside işe yarıyor. Ama favorim hiç değişmedi , Optimm Whey. Protein oranı yüksek , karb oranı düşük , gerçi bulk yapıyosan hardline nın pro gaineri var biraz şekerli ama oda iyi kütle yapıyor. Protein tozu seçimin amaçlara yönelik olur :)
Hiç birini önermiyorum, çok tehlikeli.
Bilgin yok
Sana göre yok.
Bu whey tozu kullananlara görede yok
Protein tozu yerine kendine bol sebzeli tavuk salatası yap, bunu her öğün ekmeksiz ye, sporuna düzenli devam et, yemek yedikten 1-2 saat sonra spor icraatını yap. Yaptığın salataya tuz koyma, zeytinyağı dökebilirsin ama ayarını kaçırma tamam mı bilgili insan.
Peki her gün her öğun tavuk salatasi yapmakla ugrasayim
Sen bilirsin... Sağlıklı yaşamak ve yaptığın spordan getiri kazanmak senin elinde. Tabi protein tozu kulllanıpta hem spor yapıp, hem de sağlıklı bir bireyim demekte senin elinde. :)
Ohh be sonunda doğru yolu ucundanda olsa gorebiliyosun.
Protein tozu zararli degildir. Nokta bitsin artk 😊
Şu son yazdığımdan bunu mu anladın :)
Anlamak istedigim buydu 😁😁
Peki bakalım öyle dediğimi varsayalım
Hardline en çok tercih edilenlerden genelde tavsiye ederim.
Cevap
16Cevap
Bende bu var dene derım kanks
https://i.hizliresim.com/3YDv9M.jpg
Bilindik markalari tercih edicem. Tesekkurler
Weider Premium Whey çok iyi ama biraz pahalı Hardline whey 3matrix ise Türk Malı bundan alıcaksan çileklisini öneririm.
Ne olduğunu bilmiyorum. Uzun ismi var diye onu işaretledim.
bir baktım, herkes onu işaretlemiş :)
kesinlikle optimum whey. hepsini kullandım sakın hardline alma kesinlikle protein tozu cok kalitesiz. hardline da sadece creatini güzel diger ürünleri fok gibi. yardımcı olurum sana herturlu üründe cok fazla arastırmalar sonucunda bende kombinasyon yaptım gecen ay yuklu miktarda aldım bcaa sı creatını preworku wheyi vs.
Bana aylik 150tl yi aşmayacak bir kombinasyon yapabilir misin? Sanirim bu paraya sadece protein tozu alabilirim bu yuzden tercihim hardline. İçeriğindeki yuksek kreatin ve glutamin asit ile beni baska dertlerden kurtariyo 😁
Sanirim hardline ilgili daha çok araştirmam gerekiyor yalniz hardlineda günlük 2 servis ile 70gr protein sağliyorken optimumdan 3servis kullansam bile 70gr protein yapmiyor.
Nasıl ya hardline ın proteini 35 gr degil abartma :) optimumda 25 gr var
Hardline da 17.5 gr protein var kardesim. O 35 gr 2 ölcek olarak hesaplanmıs bişeydir. Optimumda 24
Proten tozlarında en fazla 30 gr olmak üzere 1 ölcekte oda muscle pharm ın nitro tech ürünüdür oda pahalıdır. Onun dısında en iyi ürünlerden birisi optimum whey gold dur
Muscle pharm degil yanlıs yazmısım gece gece :) muscle tech in nitro tech ürünü.
Kardes 2olcek 1servis yapiyor yani tek içimde 35gr protein veriyor
2 ölcek iciceksen wheyde 2 ölcekte 48 gr yapıyor ona bakarsan birader
Neyin kafasindadin sen?
Servis başi optimumda 24
Servis başi hardlinede 35 gr protein var.
Optimum toplamda 71servis
Hardline 54 servis te bitiyor. Protein farkida ordan
Ya kardesim sen aptalmısın? Neyse cidden ugrasamıcam yardımcı olmaya calıstıkca anlamıyosun işine bak istedigini al ben nitro tech ve optimum kullanıyorum. Hardline türk malı ve kalitesiz protein tozu. İstedigini al beni ilgilendirmiyo
Insanda az beyin olur git allahini seversen.
Bence aralarında muazzam fark yok tavsiyem sana optimum olur
soruyu soran kardeşim bu konuda cahilsin bende 3 yıl olacak bady sporu ile ilgileniyorum protein tozu kullanmadım aslada kullanmam kas kütlelerim 3 yıl için az olsada memnunum protein tozlu kaslara asla değişmem iyi araştır öyle yap bu sporu
Yaw hehe
kullanda gör dünyanın kaç bucak olduğunu o zaman da yaw hehe dersin
Merak etme sen kullanmicamda benden 10yil fazla yaşamican
kardeşim sen bilirsin vücut senin vücudun uzun ya da kısa yaşamakla alakası yok bunun 60 yaşında duba gibi mi olmak istersin fit bir vücudamı sahip olmak istersin ayrıca tozlarla vücut geliştirmek zor bir ölçü tozda 10 gram protein ya var ya yok ama 1 yumurta 6 gram civarında var sen hesabını yap kolay gelsin
Saol sizede kolay gelsin. Protein tozunun servis basi en az 25gr protein vardir
tamam tamam sen daha bilgilisin yeter artık tekrar kolay gelsin
Hardline Kadar B. ktan bir Toz var mı Ya Türk Malı Diye İşaretlemissiniz Resmen Nesquik 4 ay Kullandım Ölcü Alamadım Be Resmen Optimum Nitrotion Veya BSN Syntha-6 Protein İzolesi On Numara Ölcü Aldım 2 Üründede.
Belki sende etkili olmamistir diye niye camur atiyosun hardloneye
Sen Bu İşin İçinde Yenisin Sanırım 3 Senedir Bu İşin İçindeyim 44 Cm Kolu Bedava Yapmadık CahilZamanlarımızda 10 Ögün Makrna Yedigimi Bilirim Kesinlikle Tercihin Optimum Nitrotion Olsun En İyi Hacim ALabilecegin Ürünleri Üretiyor Simdi Yine Sallıcaksın Bana Biliyorum İstedigini Ypabilirsin Dostum Tercih Senin Para Senin Çöpe Atıcaksan At 200 liranı
Bunu önerdiler bana.
www.hepsiburada.com/hardline-pro-gainer-5000-gr-p-SPORHRD23-C
hardline diğenlerin çoğu cahil herhalde nasıl üretildiği hakkında hiç bir fikirleri yok... en hakiki ürünler weider'ın ve optimum'un dur...
Fiyat performans açisindan en avatajlisi hardline gibi duruyor.
kullanici Ürün yorumlarida hep olumlu yönde. Suplementler nokta com dan hardline whey 3matrix yorumlarina bakabilirsin. 2300gr lik
@Wormy kesinlikle katılıyorum hardline türk ürünüdür ve protein tozu kalitesizdir zenginlik acısından. optimum weiderin yanında hardline sorulmamalı bile
Iso 100. Yalnız cok su içip sık tuvalete gitme alışkanlığın yoksa kullanmamani öneririm.
tabiki hadline diyicez.
Neden
Esprimi yaptin
Hayır alakası yok kaç bilek güreşçisi tanıyosam hardline alıyor ve en bilindik o yani.
Pwki tesekkurler
weider
dymtize
optimum
..
ilk üçtür
Neden weider? Neden hardlineyi seceneklerinizde tutmadiniz?
yaptığım araştırmalar en iyi performansa yönelik bu sıralamayı verdi bazı siteler ve kullanıclar weiderden sonra optimumu koyar
Suplementlercom da hardlineyi çok övduler bende bu yuzden ona yoneldim?
birkaç siteden araştır derim
şu an hardline kullanıyorum bakalım ne olacak
Weider ya da optimum al
Neden
Markaya göre alacak olursun işin iş
Yumurta beyazı
Bob marley
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar