Normalde 6 7 yıldır doğal yollarla alıyorum ama bu ara çok üşeniyorum fazladan hazırlamaya vs ilgilenmeye çok yoğunum. Spor sonrası kullanabileçeğim tadı mümkünse iyi olsun dhdjd

Normalde 6 7 yıldır doğal yollarla alıyorum ama bu ara çok üşeniyorum fazladan hazırlamaya vs ilgilenmeye çok yoğunum. Spor sonrası kullanabileçeğim tadı mümkünse iyi olsun dhdjd

Weider whey protein tozu. Tek geçerim. 2 kere kullandım çikolatalı tadı muazzam etkisi muazzam. En son 2600 felan oldu. Fiyatı da muazzam 😂 spora 5 yıl ara verdim. Şu 4 aydır düzenli spor yapıyorum. Lakin : protein tozuna o parayı vereceğime tavuk göğsü alıyorum bence böyle daha faydalı.
Amaç hazırlanma şekli zaten parası değil ki
Bunun bir hazırlama tekniği yok. Biz suyla içerdik ki bence olması gereken bu. Kullanım şekli sadece farklıdır. ama tavsiyem o parayı ben tavuk göğsü alıyorum ve pirinç pilavı. Pilavı yapıyorum yanına tavuk göğsü ve sakata yapıyorum hem doğal hem daha faydalı. İnsanlar da kimilerin de bu tozlara alerji yapabiliyor ben faydalı bulmuyorum. Ama tabiki yaşam sizin karar sizin sonuç sizin ben sadece fikrimi sundum saygılar 🤲
Bana tavsiye verme sormadım
Sorunun amacı takviye ve protein tozunun bir takviye ogunden daha hızlı yapılması siz ana menü söylüyorsunuz
Rica ederim ben teşekkür ederim
Scitec ve hard line kullanıyorum memnunum. Protein oranlarına ve markaların güvenirliğine göre değişiyor fakat hemen hemen hepsi aynı. Bütçene uygun olanı alabilirsin
Cevap
9Cevap
Hardline
Şunları önerebilirim.

Dhdjd şekerli diye hiç bakmadım bunlara
😅
Sade halide var mı bunun
olabilir, fazla bilgim yok bir kaç defa merak edip almıştım ben tadı güzel diye içiyordum
supplement satışı yapan bir firmada çalışıyorum işim bu. O yüzden sana net bir bilgi vereceğim. Eğer ürünün kaliteli olmasını istiyorsan genellikle ithal markalara yönel. Optimum olimp multipower gibi. Bunların ham madde kalitesi oldukça yüksek ve wpc protein miktarları da yüksek
Hıq markası iyi hem bor sporcu olarak hem de fizik tedavi okuyan biri olarak tavsiye edebilirim yıllarca birçok marka kullandım ama Hıq hepsini tekte geçer hem kalite hem de aroma açısından çok iyi
Kullanmayı düşünmedim...
Ben biontech kullaniyorum
Hardline pro gainer
Kullanmıyorum
Hardline al
weider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?