Evet arkadaşlar Galatasaray - Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evinde hakem desteğine rağmen Karagümrük ü yenemeyen takım lider ya, bu ligin kalitesizliği ortada.
Daha önce birçok maçta kötü oyun tek farklı galibiyetler aldığında da belliydi bu durum.
GS ilk gol öncesi faul var
📍Ahmet Çakar: "Volkan Bayarslan'ın verdiği iki penaltı da yanlış. İlkinde top takım arkadaşından sekip Karagümrüklü oyuncunun doğal konumdaki eline çarpıyor, ikinci penaltıda ise Rashica, omuz darbesi ile yere düşüyor. Böyle penaltılar olmaz." (Sabah)
📍Erman Toroğlu: [2. Penaltı] "Rashica kendini yere atıyor. Penaltı değil." (A Spor)
📍Trio Hakemleri: [2. Penaltı] "Yanlış karar." (beIN Sports)
Haftaya Vodafone Parkta hiç galibiyeti olmayan Beşiktaş a karşı da kaybedecek bunlar. Hakemler dürüst olmalı.
Hakemler tarafından kollandigi halde bu kadar algı yapan başka kulüp yok bunlar gibi.
Muslera dönemi bitmiş. İlk iki golü onca laf ettikleri İsmail Çipe bile kurtarirdi. İcardi ise sosyal medyada kulübün kurucusu muamelesi gördüğü için şımarmış gibime geldi. Bu kritik maçta öyle lakayt penaltı atmanın başka izahı olamaz. Yazık günah neyse ki bir puan bir puandır ders alıp önümüze bakmalıyız.
Ağabey, yorumlarını beğenerek takip ediyorum kalan haftalar için ne düşünüyorsun? Galatasaray Beşiktaş maçı Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansları hakkında kısa bir değerlendirmen var mı?
Bence iki takımda sezon sonuna kadar puan kaybedecek orası kesin, ancak fenerbahçe nef stadyumuna puan olarak önde gelirse kesinlikle şampiyon olur ve derbiyi kaybetmez, çünkü fenerbahçe kapanarak oynanması gereken maçları genelde iyi oynuyor. Derbiye gelirsek Beşiktaş son 5 sezondur galatasaray'ı vodafone park'ta yeniyor, ve galatasaray'ın son galibiyeti 8 sezon önce. Eğer galatasaray akıllı oynarsa iyi sonuç alabilir, ama beşiktaş'ı vodafone park'ta yenmekte baya zor iyi kapanıp kontra oynarsa şansları olur ama beşiktaş'ın kaybetmeyeceğini düşünüyorum!
Muslera'nın gidişatı hakkında ne düşünüyorsun? Bence önümüzdeki sezon için Livakovic veya Inaki Peňa'dan birini almak şart oldu. Muslera bu haliyle üç kulvari götüremez.
Seyir zevki olarak harika bir maçtı ama tamamen bireysel hatalardan dolayı puan kaybettik Muslera ve İcardi o hataları yapmasa rahat kazanırdık ama futbol bu her şey olabilir.
Galatasaray derbi de Beşiktaşı yer yutar görürsün
Bana kalırsa ikinci penaltıya sözüm yok ama ilk penaltı haksız yere verildi basaksehir üçüncü golden sonra cok boşladı ayni sekilde devam etseydi sonuç daha farklı olabilirdi bir fenerbahçeli olarak çok heyecanlı bir şekilde izledim genel olarak güzel bir maçtı
Valla Gs nin önünde Beşiktaş deplasmanı ve zorlu maçları var bana kalırsa son haftaya kadar kapışcaz bunlarla
Bende aynı şekilde düşünüyorum
Cevap
9Cevap
Maçı güzel buldum
Bu puan kaybı Galatasaray'ı daha da hırslandırmadıysa ben bir şey bilmiyorum
Bu sene enteresan şeyler olabilir futboldan fazla anlamam da Fener’in şampiyonluğu ile sonuçlanabilir
Hakem daha ne yapsın ki? GS'li futbolcular düşsün de çalayım diye gözlerinin içine baktı. GS yine avantajlı konumda.
Galatasaray ın bu akşamki puan kaybı takımda iç çatışmalara da neden oldu bence sanki lig ilerleyen haftalarda daha büyük çekişmeli olacak
Galatasaray iyi oynamadı ama icardiyi öyle abarttılarki öyle pen altımı atılır alın size icardi
Sampiyon fb olacak
Gelecek hafta derbiyi bjk kazanacagini dusunuyorum bjk daha diri bir takim gs bu moral bozukluyla bir beraberlik daha fb butun maclarini kazanacaktir
Derbi maçında kesinlikle favori beşiktaş'tır ve son 5 yıldır galatasaray'ı içeride yeniyorlar ama bu sene galatasaray açık oynayan takımlara karşıda iyi sonuçlar aldı. Bence Beşiktaş kaybetmez derbiyi! Fenerbahçe'ye gelince fikstür olarak galatasaray'dan daha avantajlılar ancak sivas veya giresunspor'dan birine takılacak diye düşünüyorum. Ama tekrar ediyorum galatasaray maçına puan olarak önde girerse kesinlikle şampiyon olur!
Gs cokuste
Yenilmedi mk
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?