şuana kadar gördüğüm en iyi kadın vucut gelistirmeci olabilir o biceps sırt göğüs kasi ve damarları muhteşem keske bende onun kadar kasli olabilsem çoğu erkeğe taş çıkartır valla ii
Onlar çok ağır şeyler. Herkeste farklı farklı farklı tepkileri oluyor. Hormonları elbette bozuyor ve kadınlarda regl düzensizliği yapıyor erkeklerde doğal ve total testosteronu baskılayıp ostorojen hormonunu kadınlardada testosteronu fırlamasına sebep oluyor. iç organları aşırı yoruyor. Sürekli takip etmek lazım. Bence en iyisi özellikle kadınlar için bunlara hiç bulaşmaması. Sadece sporla estetik durur o görüntü kötü bir görüntü. Erkeklerdede batak gibi irileşiyim ve parçalı vucudum olsun diye kullananlar oluyor da sağlığı bozuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bol bol spor yaparak
Kadın inanılmaz itici. Anabolik steroidler işini görecektir.
Hormonsuz (şarm, testo vs ) olmaz o vücut. Hormon almanı da tavsiye etmem.
killanmaya yol acar diyemi?
Onlar çok ağır şeyler. Herkeste farklı farklı farklı tepkileri oluyor. Hormonları elbette bozuyor ve kadınlarda regl düzensizliği yapıyor erkeklerde doğal ve total testosteronu baskılayıp ostorojen hormonunu kadınlardada testosteronu fırlamasına sebep oluyor. iç organları aşırı yoruyor. Sürekli takip etmek lazım.
Bence en iyisi özellikle kadınlar için bunlara hiç bulaşmaması. Sadece sporla estetik durur o görüntü kötü bir görüntü. Erkeklerdede batak gibi irileşiyim ve parçalı vucudum olsun diye kullananlar oluyor da sağlığı bozuyor
Steriod olmadan ve gerekli gidalar vb seyler olmadan asla, kadinin yag orani %10 un baya altinda
Kadında böyle vücut çok itici.
Biraz fazla gibi
Lor peyniri ile yaparsın
Dosta güven, düşmama korku salıyorsun
Asla böyle olmak istemem
Bence çok kötü görünüyor
Bi’ kadında mı, iğrenç yahu
Böyle kızlar çok iyi ya
Steroid?
İtici
Çok fazla bu ya
aşık oldum len