spora yazıldım ama herkes ramazanda yapamazsın diyor ben yapabilicegime inanıyorum zor olur mu
evet yaparsın
yapamazsın kanka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
spora yazıldım ama herkes ramazanda yapamazsın diyor ben yapabilicegime inanıyorum zor olur mu
İftar sahur arası en az 2 litre su iç çünkü spor yapınca ve oruçlu olunca su kaybedersin baya halsizlik falan yapar Sahura kahvaltı ve yeşillik tarzı beslen klasik işte faydalı kahvaltı akşamda sebze ya da baklagil yanına yoğurt ya da salata bide çorban mutlaka olsun ve hemen yemek yeme ilk çorba ya da hurmayla aç çorbanı içtikten sonra 5 dakika dinlen sonra ana yemeğe geç sporunu iftardan önce yap çünkü aç karna kardiyo faydalı bi dene olmazsa iftardan sonra olur iftardan sonrada 30 dakika 1 saat yürüyüş yaparsın daha iyi olur bence (eğer şekerin tansiyonun herhangi rahatsızlığın yoksa yap varsa doktorla konuş)
Cevap
6Cevap
İftardan hemen önce yapabilirsin. Ya da teravihten sonra
bence de ezandan sonra mantıklı
Yemekle antrenman arasında 1.5 saat olsun en az
sen spor hocası mısın ona görə bisi sorcam da
Evet.
oruç tutacakmısın
yes
zor
bi gün tutar bi gun tutmam öyle olmaz mı
şöyle yaparsan olabilir, iftarda çok hafif ye, spora git, sporunu yap, eve gel, o zaman kilo da verirsin ama protein bazlı beslen, yemeğini ye, br saat sonra spora git
ezandan hemen sonra gidiyim oha cok mantıklı valla saol teşekkür ederim
hadi kolay gelsin
Oruçluysan işin zor olur.
Susarsın acıkırsın
dayanırım
İftardan 40,50 dk önce gidersen bişey olmaz
mantıklı ama iş de var imkanım yok
Bende çalışıyorum, işten çıktıktan sonra gidip sporumu yapıp eve geçiyorum
ayyy inşallah bende senin gibi direncli olabilirim
Ya okulda inan ordan oraya koşuşturuyorum yoruluyorum, bide üstüne spora gidiyorum, zaten bana da aynısını dediler geçen sene yapamazsın çok zor falan gibide bunu diyenler, popon yataktan kaldırmayıp tuvalete gitmeye üşenen insanlar pek umursama o yüzden jdskljdsl
Zor olur ya
yaaaa
üzüldüm
sjdnndnddndn komik değil ama gülesim geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?