Kadınlar Günü, kadınların yaşadığı çok zorlu süreçlerden sonra kazandıkları hakların (aslında kazanmalarına gerek olmaması gereken...) kutlandığı bir gündür.
Günümüzde spor anlamında zorlandıkları noktalar nelerdir?

Kadınlar Günü, kadınların yaşadığı çok zorlu süreçlerden sonra kazandıkları hakların (aslında kazanmalarına gerek olmaması gereken...) kutlandığı bir gündür.
Günümüzde spor anlamında zorlandıkları noktalar nelerdir?
Genel olarak bir çok zorluk ile karşılaşıyorlar aslında, yani bir tane bile yok, bir çok kadın spor yaparken aslında erkeklerin bakışlarına ya da fotoğraf ta ki gibi yakın temasa mağuruz kalabiliyorlar. spor salonu ise zaten söylemeye gerek yok yani aslında eskisi kadar pek gitmediğim için ortam nasıl bilmiyorum benim gittiğim ortam sakin temiz ve iyi bir ortamdı orada sorun yaşamadım ayda sorun yaşayanı görmedim. ama spor salonlarında da kızlara genel olarak asılan ya da yaptığı harekete karışıp kızlar ile konuşmayı deneyenler çok oluyor.
tabi ki sadece bu da değil aynı zamanda kızlara karşı kaba ve anlayışsız olabiliyorlar.
Bu ve bunun gibi bir çok örneği söyleyebiliriz aslında. bu yüzden de kadınlar gününün önemini daha iyi anlamalı ve daha iyi bilmeliyiz. keşke kadınlara daha çok değer verilse ve aslında bu konuları konuşmak zorunda kalmasak. ama yine elimizden gelen farkındalığı yapmalıyız bu konuda..
İçini dökmek için soruyu bekliyormuşsun gibi olmuş 🙃
Evet abi aslında bu konuda gerçekten çok çok uzun saatlerce bile yazı yazabilirim. yani bu özet gibi oldu benim için.
O zaman bir Bence gelebilir zamanın varsa 😀
Bence okunsa gelirde kimse okumuyor ki :D 3-4 görüş anca geliyor emeğime yazık oluyor
Doğru... 🙃
Taciz edici bakışlar, askıntı olma çabaları, yardımcı olmak bahanesiyle yavşamalar, konuşmak için laf atmalar çok yazılacak şey var aslında ama kendi eşlerine sevgilisine yapılsa kavga çıkarırlar bunlar
Önemli noktalar.
O onların, diğerleri başkaları...
spor yapmıyorum, gerek duymadım (tabi sağlık için gerek de ben yasiyorum diyemem zaten) ama regl döneminde çok sorun oluyordur diye düşünüyorum
Oluyordur...
Umarım bir gün farklı bir kullanıcı adı seçme hissini yaşarsın 🙏
Taciz
Bakislarla.. Sözlerle.. davranis ve hal harektle.
bu sadece spor saloninda degil her yerde yasaniyor maalesef..
Maalesef...
eig icin tesekkürler 💐
Ricalar 🙂
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?