Özel Günler & Hijyen Kadın sporcular regl dönemiyle nasıl başa çıkıyor? AşktırGriGökyüzüFenomen Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Aramızda kadın sporcular var mı? Motivasyonunuzu düşürmemek için neler yapıyorsunuz, ağrıyla nasıl başa çıkıyorsunuz? Kadın sporcular regl dönemiyle nasıl başa çıkıyor? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Spor ağrılara iyi geliyor zaten. Pms tedavisinde bile spor yapma önerilir ve araştırmalara göre spor tek başına bile çoğu belirtiyi giderir.Bende de böyle oldu 3 yıldır düzenli spor yapıyorum 2 yıldır 1 kere ağrı hissetmedim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yunussema Takip Et Xper 6 Yaş: 107 , eig 88% 1 yıl Reglken yaptığım tek şey ağlamak. Allah sporcuların yardımcısı olsun bir şey diyemiyorum valla o halde hele bir de maç varsa hiç çekilmez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ssstrawberryyy Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Regl ağrısı ve kanaması için doktorum egzersiz yap demişti sanırım daha hafif geçmesi için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tuVasMeDétruire Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 81% 1 yıl ben multecileri merak ediyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla
darkkgreen Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Geciktirici kullanıyorlar o dönem hasta olmuyorlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ödevrimg Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl 3 kutu ağrı kesici? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Spor ağrılara iyi geliyor zaten. Pms tedavisinde bile spor yapma önerilir ve araştırmalara göre spor tek başına bile çoğu belirtiyi giderir.
Bende de böyle oldu 3 yıldır düzenli spor yapıyorum 2 yıldır 1 kere ağrı hissetmedim.
Reglken yaptığım tek şey ağlamak. Allah sporcuların yardımcısı olsun bir şey diyemiyorum valla o halde hele bir de maç varsa hiç çekilmez
Regl ağrısı ve kanaması için doktorum egzersiz yap demişti sanırım daha hafif geçmesi için
ben multecileri merak ediyorum
Erkekler Ne Diyor
Geciktirici kullanıyorlar o dönem hasta olmuyorlar
3 kutu ağrı kesici?