Söylediklerim biraz saçma ola bilir şimiden k. b?

Merhaba arkadaşlar bu uygulamada yeniyim🙂umarım birşeyi eksiksiz yapmıyorumdur şimdi konumuza geçelim. Arkdaşlar alakasız bir soru sorucam lütfen cevaplayın kaç gündür arıyorum cevap ama bulamıyorum neyse arkdaşlar ben cidden fakirliğim ve ya kendimi acındırmak gibi göstergem yok ama cidden maddi durumuz iyi değil. Türkiyede bir çok olay oldu ve ben katkıda bulunamadım diye vicdanımla yanıp tutuşuyorum resmen... Maddi durumuzda iyi değil şimdi ne alka diyeceksiz arkdaşlar ben Yotube başlama kararı aldım instagram asmr vidyoları var onları youtube yüklersem yotube bana para verirmi? Ama sonuçta vidyo bana ayit değil. Diyelim ki vidyoları paylaştım ve abune sayım baya çok ve izlemlerimde öyle Ama vidyolar bana ayit değil youtube buna rağmen bana para verirmi? Bazı youtube kanaları var başka insanları asmr vidyosunu çalıp paylaşanlar var kendinlerini tanıtmak için🥺cidden maddi durumuz iyi değil o kadar iyi değil ki okul okuyacak paramız bile yok🥲❤️Umarım sorum keşfete düşer nolur lütfen dürüst olun dalga geçmeyin Youtube paylaşım yaparsam para kazanırmıyım?
Söylediklerim biraz saçma ola bilir şimiden k. b?