Saçımı nasıl boyadığımı anlatıyordum
Sarıya boyayanlar varya bide dedi
Bende sarıya boyayanlar anlatsın sana iyi geceler dedim
Haklı mıyım?
Sarıya boyayanlar varya bide dedi
Bende sarıya boyayanlar anlatsın sana iyi geceler dedim
Haklı mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Allah erkeklerin cidden yardımcısı olsun
Niye ya
Bu saçma triplerden bana bile gına geldi onlar napsın gariplerim
Sen kızsın beni anlamıyor musun
Saçlarım siyah gelmiş sarıya boyayanlar varya bide diyor haksız mıyım
Seni anlayacağım bişey söylemiyorsun ki. Belki adam farklı bişey anlatmaya çalıştı ben olsam mesela tatlı bir şekilde kızardım belki seni kızdırmaya çalıştı niye hemen ciddiye alıp saçma bir tepki verip soğutuyorsun ki sonuçta sarışın istese sarışın bulurdu seninle olduğuna göre?
O anlamda değil onları itici buluyorum demiş sonra yazıp yazıp cevap alamayınca iyi geceler demiş sabah alırım artık gönlünü
Ama trip şart biraz zor olmak lazım sürünsün anca öyle gerçekten severler
Ne alaka ya hesapla kitapla ilerlemeyi bir kenara bırakın böyle diye diye hayatınızdan çıkıyor sevdikleriniz. Zor olayım adı altında komik duruyor farkında değilsiniz senden daha yok mu zannediyorsun? İstese bulamaz mı? Bir başkasını hayatına alamaz mı? Bir sen misin? Yoo gayette bulur, kaldı ki sende bulursun yani zor olayım imkânsızı oynayayım gibi saçma sapan şeyler düşünüp bide bunları uyguluyorsunuz ya ne diyeyim. Benimde ilişkim var bir kez bile trip atmadım anlatmak istediğim şeyleri onunla konuşarak hallediyorum oda benimle aynı şekilde, hatta sinirliyse sesimi onun üstüne çıkarıp cevap yetiştirmiyorum erkek değerli olduğunu hissettiği yerde kalır yani çatır çatır cevap aldığı değil saygı gördüğü yerde. 1-2 kelimesi fazla olsun ona erkek olduğunu ilişkideki baskın taraf olduğunu hissettir bak nasıl değerli oluyorsun. Bunu eziklik olarak göreceksin yüksek ihtimal çünkü düşüncelerin o yönde ama bu eziklik değil kaybetmemek için alttan almak karşılıklı sevgi saygı tabi gerçekten sevgi varsa. Senin dediğin o şeyler gerçekten sevmediğinde oluyor tripte atsan küste uyusan umruna gelmiyor. Garantisi var mı sabaha çıkacağınızın ya kalbi kırık veya senin kalbin kırık ayrılırsanız? Ölüm diye bir gerçek olduğunu unutuyorsunuz.
şu an sevgili değiliz eski sevgilim barışmak amaçlı konuşuyoruz şimdilik böyle dursun biraz sözümü dinlesin ilişkimiz ilerlerse zaten O'nu değerli hissettiririm
Duvara konuşsam dile gelirdi bol şans canim
Allah size tepeden bakar ins..
O ne demek ya
Trip nedir insanlarin kalbini kirmak cok hoşunuza gidiyor
İyi demişsinnn
Haklıyım demii
Yerden göğe kadar.
Bu arada bu eski sevgilim ve barışmak amaçlı konuşuyoruz
Neden haklıyım O'nu da söylesene içim rahat etsin
Abartı
Çok mu abartı
Olur böyle tripler