Canım sıkkın dedim neyin var dedi bende dedim ki kimsenin vaktini almak istemiyorum benimle derdimi konuşmak zorunda değilsin dedim kendimi yük gibi hissediyorum bazen böyle olunca zaten birine zor bir şey anlatan biriyim herşeyi içimde yaşıyorum içime atıyorum ama o da bana haataymisim gibi davrandı halbuki tek istediğim ben yanındayım anlat hadi demesiydi çok ağarıma gitti be sevgiyle satmasını beklerken o bana hastasin swn iyileş dedi resmen ben abartiyo muyum sizce ağlıyorum dedim hiçbir şey demedi kendini savundu ben karşı taraf ağladığında ağlama derim hemen üzülmesin isterim niye bu kadar kırıcı herkes
Kuantum fiziğine ve karma teoremine göre pozitif düşünceler olumlu şeyleri getirir bunu halk arasında 40 kez söyle olsun diye de söylüyoruz biz. Aynısı köyü düşünceler içinde geçerli bu yüzden olumlu düşün demek istemiş sana yani bence kötü bir tepki germemiş
ilk başta konuşmak istemiyorum havası vermişsin biraz tabi o da hasta etiketi falan şey etmeyip benimle konuşabilirsin falan olarak ilerleseymiş daha iyi olurmuş
Bende onu bekledim ama yani ilk defa böyle yapan oldu herkes diyor anlat herkesin yaptiğını yapsa bile çok daha iyiydi haklı olabilir belki ama bu üslupla olmaz kalp kırdı
Ben de narsistim mesela ama bunu kabullenebiliyorum. Konuya dönersek; Erkek arkadaşının bir kere yaklaşım tarzı kötü. Yazmak için yazıyor. Kendince senin iyiliğini düşündüğünü sanıyor ama olgun bir insan değil. Sen de tipik turk kızısın. Duygusal veya çekingen olabilirsin normal şeyler ama sen de kendini karşıya net ifade edemiyorsun. Girişim biraz kaba oldu ama kibarlaştırırsam Turk kızlarında telepati ile anlaşılmayı bekleme gibi bir durum var sende de o var diyelim. Ama sen ne kadar olgun bir insan dahi olsan karsindaki insan zaten bu kafayla seni anlayamayacakti. Her şey gönlünce olsun prenses
Madem vakit çalmak istemiyordun "iyiyim" deseydin. Sana değer veren insanların vaktini çalmazsın dertlerinle. Belli ki karşı taraftan bunu sana hissettirmesini istiyorsun. Daha açık ol. Yoksa yorar bu tarz hareketler.
Aslında vaktini çalmak istiyorsun, seninle ilgilensin istiyorsun ama tam tersini yazıyorsun. Bu "rol" değilde nedir.. (Buradan öyle gözüküyor en azından)
Ağlarken bile güldürmeyi nasıl başardın aferin sana bu benim hissettiğim ve anlatmaya çalıştığım şeyi anlayamayacaksin maalesef biri benimle ilgilensin isteseydim zaten bunun için çaba gösterirdim böyle saçma bir tribe bile bile girmezdim ve ayrıca herkes herkes gibi oyun ya da başka bir şey çevirmez biraz genel değilde kişileri anlamaya çalışın
Ben şunu anlamıyorum daha 1 haftadır konuştuğun biriyle nasıl böyle konuşuyorsun bir kız ilgi ister dertleşmek ister ve eğer o kıza değer veriyor isen bunu ona vermelisin yoksa günden güne kaybeder hangi kız olursa olsun
Bilmiyorum bu konu aklıma gelince kafam karışıyor haklı mı diye düşündüm sonra öyle olsa bile bu üslupla doğru değil dedim ve sonra fark ettim biraz fazla tepki vermişim galiba ama o da böyle yapınca bian ağarıma gitti ne bilim ya
Hayır sen haklısın öyle bir durumda sen ağır biri olmak istemişsin hemen anlatmayim dinlemek istiyormu öğrenim demişsin belli yani naz var biraz işin içinde ama bir erkek naz çekemez ise hiç konuşmasın bile o kızla kızın özel gününde engeller böyle erkekler
Naz değil ya ciddi anlamda öyle dedim ben yani kimse benimle ilgilenmek zorunda değil ben kimseye gidip gel benle ilgilen yaralarımı sar demedim ki çekindim abi sadece hepsi bu bi sürü şey diyen oldu sadece çekindim ya