Sizce ayip edilmis mi ben mi abarttim?

merhaba, hemen konuya giricem. biz iki kiz arkadas yurtdisindan turkiyeye sevgililerimizle gorusmek, tatil yapmak icin geldik. tamamen yalandan kiz kiza tatil saniyor ailemiz. ara sira aradiklarinda birlesip kiz arkadasimla aciyoruz telefonlari. biz 3 ay onceden herseyi konusup, ne tur yalanlar soylicegimizi konusup ve tatildeyken nasil hareket edicegimizi yuz defa konustuk. mesela beklenmedik bi anda arama gelebilicegi icin, kesinlikle ayni sehirde bulunmamiz gerektigini, en azindan 15-20 dkda birbirimize ulasilabilir halde olmamiz gerektigini konustuk, yani mesela o erkek arkadasiyla A sehirindeyse, bizde o sehirde bulunup olasi birseyde birbirmize kosup halledicektik. onun ailesi benim ki kadar muhafazakar degil, ve benimkinden tuzu daha kuru. biz tatile geldik, ve yariladik. cok sacma olaylar oldu. Erkek arkadasi 1.5 saat uzakliktaki sehire gidip kizi ailesiyle tanistirmak istedi. 3 ay onceden lutfen sabah gidip oglen gidin annemlere en fazla uyuyodum derim dedim. saat aksam 17.30 yola ciktilar (o derece). (biz o sehire gitmedik cunku bildiginiz bir koy orasi). Ertesi gun tatil sehirine 1 saat yol gittik 4umuz denize sahile vs. Onun erkek arkadasi arkadasimi kardesiyle tanistirmak istedi ve yine kayboldular. Ayrica aylar oncesi kiz arkadasim bana ‘denize gidince beraber oyunlar oynariz tabu falan oynariz yanimiza hoparlor alalim muzik acalim’ vs vs dedi. ve boyle planlamistik bu ‘deniz gununu’. Denize geldik semsiye falan kiralanicak, yer seciyorduk. benim erkek arkadasim bakin burada 4lu yer var dedi, ve onun erkek arkadasi yok ya uzak olalim dedi ve o gunu ayri oturduk. onlara hevesli degilim, ama onceden yapilmis bir plan varken bunun olmasi garip geldi. sonrasinda benim erkek arkadasimla burdada anlatmadigin bir cok detay uzerine konustuktan sonra acik acik konusmak istedik. bu tatil boyle ayarlanmasi, anlasarak ayarlandi. ama sizin tuzunuz kuru diye biz zor duruma dusuyoruz gibisine guzel ve gayet net ve saygili bir sekilde konusma yapti. orada ilk ‘napalim’ gibi sacma tepkiler geldi, sonrasinda (sandik ki) anlastik. bugun bi avmye gidicegimizi soyledim, arkadasimada mesaj attim bugun burada olucaz diye, bana olan tepksii su ‘biz A’ sehirine gidicektik bi aksam yemek yemeye’. 2 gundur onlarin yuzunden zor duruma dustuk, uzerine konusma yaptik ve daha hassas davranirlar sandik. bana yazdigi sey sizce normal mi? hatta daha’da kotu oldu herhalde duzgunce iletisim kurmamiz? ‘biz buraya gidicektik’ ne demek ya? 2 gundur biz sizin yaptiginiz sacmaliklara uymak durumunda kaliyorsak, sizinde biz ‘surata gidiyoruz’ dedigimizde buna uymak zorunda degil misiniz? arkadasimdan sogudum, ve en yakin arkadasimdi gercekten yedigimiz ictigimiz asla ayri gitmezdi, benim gozumden hic bu kadar inmedi kimse… anlatmadigim seylerde var arkadaslar. suana kadar okuyana tesekkur ederim

Sizce ayip edilmis mi ben mi abarttim?