Sizce ben mi abarttım?

Sevgilimden ayrıldık beni engelledi sosyal medyada isteğimi kabul etmiyordu sevgiliyken günlerce de yazmayınca baya kötü ayrıldık bi erkek 1 hafta kendisi hiç yazmaması normal mi ben yazdım iki gün bana normal hiçbir şey yok gibi cevap veriyordu ama ne istediğimi kabul etti nede kendisi yazdı bana bende yazınca hiç iyi olmadığını işlerinin kötü gittiğini söyledi ama sonra da yazdım seviyorum dedim engelledi beni sizce haksız mıyım ben fevri mi davrandım?
Sizce ben mi abarttım?
Sizce ben mi abarttım?
Sizce ben mi abarttım?
Güncellemeler
8 ay
Günlerce bu adam beni yedekte tutuyor davranışları tavırları kullanmak istiyor başka biri var biliyorum ama yakalayamıyorum çıkmadı karşıma sonraki mesajları atmadım ben seni seviyorum dedim yapma dedim sonra yazdı baya hakaret etti tekrar engelledi ve heryerde engellemedi amaç beni saklamak karşı tarafa var biri eminim yakalayamadığım için iki gün sonra onla arası bozulunca yazacak ve işlerim iyi değildi sen üzerime geldin o yüzden ayrıldık diyecek beni manipüle edecek ben suçlu olacağım 😢😢
Güncellemeler
4 ay
Arkadaşlar engeli açtı yazdı ama suçlarcasına bende engelle beni dedim ben engelledim 2 ay sonra engeli kaldırdı sevmiyorsa neden dönüyor ben çok seviyorum vazgeçemiyorum ama gururum da çok kötüyüm
Sizce ben mi abarttım?